Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
İyiyim çok şükür,dün ayrıntılı ultrasonda hiçbirşey çıkmadı çok şükür,sadece doktor bebeğin eşi (plasenta) aşağıda dedi,kendini yorma zorlama,ağır kaldırma,uzun uzun ayakta kalma dedi.Öyle çok herşeyi abartan biri değilim ama biraz sıktı canımı.Zamanla büyüdükçe çıkar yukarı dedi.Bayaaa okudumda çıkmaması sonucunda sezeryan doğum oluyor,ve ben sezeryandan korkuyorum:18:Tam kapatmıyor benimki alttaymış sadece kanama olabilir diye dikkat et dedi,zaten genelde bu haftalarda çıkarmış bu konu sonra düzelirmiş,bakalım İnşallah çıkar yerine :) Öyle kuluçkadaki tavuk gb oturup düşünüyom

aman dikkat et cnmm..eşin ztn çok yardımcı oluyor maşallah otur 2tur at ewde otur yerinee gerk yok stres yapmaya..
bnm görümcemde sezeryanla oldu..zorlayınca ağrı yapıyo diyo.:26:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Amin inşallahh..Valla Allah kolaylık versin ben çok korkuyorum sezeryandan..İçimin acısı geçmeyecekmiş gb geliyor Bunlar için çok erken tabii,minişimi üzmüyorum Rabbim nasıl nasip ettiyse onu göreceğiz,hayırlısı inşallah..Dediğin gb eşimde sağolsun çok yardımcı zaten,ona da üzülüyorum bazen onunda kendince tedirginlikleri vardır,çok konuşuyoruz Allah'tan :)) Dün cinsiyetini öğrendik ya iş çıkışı hediye almış gelmiş Rabbim onunda,miniğiminde yokluğunu göstermesin inşallah

Sen nasılsın? Kızlaar firarda maşallah :))

sağlıklı olunda gerisi önmli değill...eşin yapar herşeyi :)

bnm başım ve boynum ağrıyo anlamadm nedn kahve içiyorum
major gelmişşş nasıl geçti sınav

şimdi bi haber izledimm 2tane küçük çocuğu bırakıp işe gitmiş kadın yaa bu nasıl zihniyett

bencedee herkez dısarda sanrmmm bi ikimiz mi ewdeyiz??
bende evdeyim ama eşimde evde olduğundan ara ara bakıyorum, kk yı henüz bilmiyor kendisi pc mühendisi, var ya şifre falan dinlemez, istese anında bulur yazdıklarımı, kendisi ve annesi hakkında da konuşuyorum, yani seviyorum aslında kayınvaldemi de işte bazen sinir ediyorlar beni

sezeryandan neden korkuyorsun canım ya, millet normal doğumdan korkar sen sezeryandan inş yukarı çıkar plasenta da , sezeryanda o kadar korkulacak bişi değil, kardeşim özel iyi bir hastanede epidural sezeryan oldu, hastaneden çıkışının ertesi gün, çok kötüydü... bir haftada toparladı işte... gerçi ben normal doğum yapamam istesemde, karnımda dikiş var... mecbur sezeryan
şimdi bi haber izledimm 2tane küçük çocuğu bırakıp işe gitmiş kadın yaa bu nasıl zihniyett

valla anlamıyorum ben böyle anneleri ya, hani nasıl bir vicdansızlıktır... bari komşuya falan bırak, ya da en kötüsü işe götür işte...

Selamm güzel gelinciklerrr yazdıklarınızı okuyup ancak gelebildim bebek planları falan yapılmışş oooo
bende çok isityorum bebeiş ya gerçekten ama önce şu ev borcunu biraz azaltmak gerek bide araba aldık şimdi işimi değiştirip daha yüksek bir maaşa çalışmam gerek falan en az 2 senem var hamiş kalmaya

içten içe hiç belli etmiyomusun memnuniyetsizliğini
ben bi süre sonra patlardım şimdiye kadar en azından eşime

aynen bende dayanamazdm valla

inanın bazen bende dayanamıyorum ya ama kocamı çok seviyorum işte o yüzden sadece katlanıyorum.

OOOOO çok sevindim bebeğim yaa yaşasın barıştınız sonunda
Önümüzdeki ay belki bizi bir kaç gün yalnız bırakırlar bakıcaz bakalım kızçe

yangın alarmına çok güldüm ya resmen kahkaha attım

sağlıklı olunda gerisi önmli değill...eşin yapar herşeyi :)

bnm başım ve boynum ağrıyo anlamadm nedn kahve içiyorum
major gelmişşş nasıl geçti sınav

canımm geldim ben işte sınav idare ederdi yarında stratejik yönetim var birazdan yine gidip çalışmam gerek :44:

sizin aranız hala limoni mi yaa???

yok cnm iyizz çok şükür öpüştük koklasık barıştıkk sabh kaşarlı ekmek yapmaya çalıstı garibim yakmış cok güldüm
bizde arba bakmaya başladık bi ya bebek ya arba illa bi masraf yapıcaz ama hayırlısı baklm
madem kv.fln size destk olmuyolarmı ya?? olmayacaklarsa nedn sizle kalıyolar bn olsam eşimle konusrdum bunu bebek istiyorsan özelliklee...:26:

Gecmz olsun hayatm bnmde az once bnde gordum haberlerde soguktan dio bugunde disarda usutum ayagmda kolej ayakabi ve ten rengi corap gymstm aklima tukurim bot gyceme zibidi gbi dolastm usuttum (

ahh yaaa çizmen, botunu giyiseydin yaa...hasta olma sakın daa...

Ya evet aslinda bole sacma bsy yapmazdmda yapiverdm cikincada eve donmeye usendim ayakkblarmda yeni cok cici visne curugi suet onlari gyim dedm dondum.sen naptn bakalim bugun cicim

hiçç pinekledim bütün gün napiim yemek yicem şimdi bi başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…