Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
nena kopardın beni ya :KK9:

valla benim kardeşimi atmışlardı da... eşimde ıp ile değilde aynı mail adresinden 2 tane üyelik almaya çalışan sazanları ayıklayabilirler dedi :KK53:

e ama öyle kuşum durumu açıklamak oldukça zor olurdu burnumun acısına deılde suratımın morarmamasına dua ettm:KK9:

yavrular ben gidiyorum çok uykum geldi kocişimide alim da yatalım,bakalım bu gece kaza cıkacak mı uykuda cıkarsa onuda yarın anlatırım:KK9:

nena fazla sokulma sen adama, o uyurken bence
eli kolu rahat durmuyo baksana :KK52:

ya ben 5 sene bekledım bu adamla evlenmek ıcın hayalımde hep ona sokularak uyumak vardı bende hayalımı gercekelstırıom:KK9::KK9::KK9:o kendı tarafında normal yatıo ben onun dıbıne kayıorum burun buruna uyuoz tabı yatagn %80 bos oluo bn kocıse sokulunca onun bana her aksam soledıgı sey dıyalogumuz şöyle

diyoki: askım
ben : efendim sevgilim
o : biz bu yatagı neden efektif kullanamıyoruz
ben : he kullanamıomuyuz napmak lazım dıorum
o : öteye kayda rahat yatalım nefes alamıyorum agzmın ıcıne kadar grıosun nefes aldgm tek organı sen tıkıosun( burnu amelıyatlı oldgu ıcın hala kullanamıo ):KK9: ay cok komıgız

evet ya butun ozelımız burada vallahı iyi yapıosun :KK9: burnum yenı gectı valla kocıstede taş gıbı kafa varmıs hayır bsy dıl kırılmıs olsa falan ailem dayak yedm sanır ınandıramamkı zaten bıde ne dıcem koklasırken carptı mı dıyeyım hahahah:KK9:

dun gece saat 2 mı ne kocısı opuodum o uyuo tabı neyse kocıs kendını ustunu ortmek ıcın kolları harekete gectı lankkk dıe elı suratıma bı ındı oyyy dedım noluyoz o da uyku sersemı heralde allgılamadı bnm cıkardgm oyy sesıne guldu hey allam yaaa çok komık cıftız

nenaaa bildiğin sesli güldüm hakkatten alemsiniz :KK52:

ben de yazın çaydanlığı elime devirdim gece sahurda..elim yandı..hemen acile gittik..hastanedekiler eşime şüpheyle baktılar..doktor diyorki sanki elin zora çaydanlığa batırılmış gibi ... tutanak gibi bişey yazdım kendim yaptım valla diye :KK52: arada kocişe diyorum ki beni kızdırırsan gidip ifademi değiştirir kocam zorla yaktı derim ona göre :KK9:

ya ben 5 sene bekledım bu adamla evlenmek ıcın hayalımde hep ona sokularak uyumak vardı bende hayalımı gercekelstırıom:KK9::KK9::KK9:o kendı tarafında normal yatıo ben onun dıbıne kayıorum burun buruna uyuoz tabı yatagn %80 bos oluo bn kocıse sokulunca onun bana her aksam soledıgı sey dıyalogumuz şöyle

o : öteye kayda rahat yatalım nefes alamıyorum agzmın ıcıne kadar grıosun nefes aldgm tek organı sen tıkıosun( burnu amelıyatlı oldgu ıcın hala kullanamıo ):KK9: ay cok komıgız
gerçi bizde de durum farklı değil
tek kişilik alsak olcakmış yani :KK70: gerçi ben görücü usulüyle tanıştım ve kısa sürede evlendik ama bildiğin gibi değil çok çok çok seviyom ki :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9:
nenaaa bildiğin sesli güldüm hakkatten alemsiniz :KK52:

ben de yazın çaydanlığı elime devirdim gece sahurda..elim yandı..hemen acile gittik..hastanedekiler eşime şüpheyle baktılar..doktor diyorki sanki elin zora çaydanlığa batırılmış gibi ... tutanak gibi bişey yazdım kendim yaptım valla diye :KK52: arada kocişe diyorum ki beni kızdırırsan gidip ifademi değiştirir kocam zorla yaktı derim ona göre :KK9:

:KK9::KK9: çatladım gulmekten

nena kopardın beni ya :KK9:

valla benim kardeşimi atmışlardı da... eşimde ıp ile değilde aynı mail adresinden 2 tane üyelik almaya çalışan sazanları ayıklayabilirler dedi :KK53:

hmm o zmn sorun yokk bnde mail adresi cok :KK9:

ayy bnm kocada aynı senin gibi diyorum bn 20cmlik yerde yatıyorum git öte diyorum dahda sokuluyo :KK16:yanımızda bi kişi daha yatar diyorum:KK9::KK9:

huuu bakalım bilin ben kimimmm:KK1::KK1::KK1: manyak mıyım ne :KK53::KK53:

hoşgeldin isme bak :KK52: nsl yaptın aynı adrestenmmii

valla çok iyi bi şii bence :KK1::KK1::KK1:

asen?

ayy bnm kocada aynı senin gibi diyorum bn 20cmlik yerde yatıyorum git öte diyorum dahda sokuluyo :KK16:yanımızda bi kişi daha yatar diyorum:KK9::KK9:

ayneeeeeeeeennn bildinizzz tatlışkolaaaarr :KK52::KK52::KK52:
ohh bolca dedikodu yapcam artık sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52:
yaşasın özgürlük yaşasın korkusuz konuşmak yihhuuuuuu:KK52::KK52::KK52::KK76::KK76:

valla çok iyi bi şii bence :KK1::KK1::KK1:

asen?

hg tatlımda yanı simdi sana nasıl seslenıcez geldımsonunda bıraz tuhaf bı nıckname olmus:KK9::KK9::KK9:bızı hıc dusunmednmı tatliş

ayy bnm kocada aynı senin gibi diyorum bn 20cmlik yerde yatıyorum git öte diyorum dahda sokuluyo :KK16:yanımızda bi kişi daha yatar diyoru

ahhah evet aynı ben

geldim hg canım sen geldin geldim ben gidiyorum,uykum geldi vallahi... bıde bende bugun nıck degstrme ıstegı yolladım umarım dogru yapmsımdır yarn bnmkıde degısebılr smdılık opuldunuz tatlı uykular prenseslerrrrr

hg tatlımda yanı simdi sana nasıl seslenıcez geldımsonunda bıraz tuhaf bı nıckname olmus:KK9::KK9::KK9:bızı hıc dusunmednmı tatliş

ahhah evet aynı ben
banaa ne desenki tatlı ?
bana sonunda diyin ozaman keşke heleşükür koysaydım bak şimdi:KK53::KK53: :KK9::KK9:
napim nick kalmamış ki koyacak :KK9:

diğerine ne oldu iptal mi?
yok tatlım o hala aktif :KK9:

geldim hg canım sen geldin geldim ben gidiyorum,uykum geldi vallahi... bıde bende bugun nıck degstrme ıstegı yolladım umarım dogru yapmsımdır yarn bnmkıde degısebılr smdılık opuldunuz tatlı uykular prenseslerrrrr

valla ben diğerini kapatmadım tatlım:KK9:
bunu da sevdim yahu ismim pek hoşumagitti :KK8::KK8:

eeee bensiz naptınız bakalımmmm:KK8::KK8: kaynatmışsınız baya :KK8::KK8:

nenaa nereye gönderdin bu isteği??

banaa ne desenki tatlı ?
bana sonunda diyin ozaman keşke heleşükür koysaydım bak şimdi:KK53::KK53: :KK9::KK9:
napim nick kalmamış ki koyacak :KK9:

yok tatlım o hala aktif :KK9:

valla ben diğerini kapatmadım tatlım:KK9:
bunu da sevdim yahu ismim pek hoşumagitti :KK8::KK8:

eeee bensiz naptınız bakalımmmm:KK8::KK8: kaynatmışsınız baya :KK8::KK8:

bn sana GS diye seslensemmm olurmu geldm sonunda :KK76:

:KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9: çatladım gulmekten
bu gece çok güldük beee :KK9::KK9:

valla bi kere de tanıdım daaa..ben şimdi kime asoşum dicem :KK50: neyse geldimcim mi desem :KK53:

ahhah evet aynı ben

bence de bizi de düşünse..ben 2.isim alsam burda sizden kamuoyu yoklaması alırım :KK9:

X