- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.121
nenaa nereye gönderdin bu isteği??
bn sana GS diye seslensemmm olurmu geldm sonunda
nenaa nereye gönderdin bu isteği??
bn sana GS diye seslensemmm olurmu geldm sonunda
bu gece çok güldük beee
valla bi kere de tanıdım daaa..ben şimdi kime asoşum dicemneyse geldimcim mi desem
bence de bizi de düşünse..ben 2.isim alsam burda sizden kamuoyu yoklaması alırım
gs yi çok sevdim aferin prenses...
eveeeeeeeeeeeettten kısasını sen buldun prensescaann
evet bana GS yada ges diyebiilirsiniz
gs yi çok sevdim aferin prenses...
sen değiştirme tatlışım ismini güzel seninkimecburdum ben ama
şimdi süper kaynatırım valla
evet bana gs diyin o zaman siz
gscimle gelsin dedikodular
ben de alırken bu kadar sevmemiştim ismimi anlamlı diye almıştım da sayenizde sevdim..sivit,sivitcan,sivitoş çok sevdim ismimi
ben şimdikini sevmedim ama napalım
eskisi daha güzeldi neyse
naptınız bakalım bugünnn
yarın yine misafirim var
ben şimdikini sevmedim ama napalım
eskisi daha güzeldi neyse
naptınız bakalım bugünnn
yarın yine misafirim var
bn ewdeydım hep..yarında temizlik yapcazz sonra belki ardaslar gelir belki annemlere gideriz yada kv. karar vermedim henüzz kv mi annemmii??
misafir artık senin için doğal bi yaşam tarzı oldu kuzum
kim geliyor yarın?
ben de gezdim bu gün bu h.sonu eşim aöf sınavlarında görevli ben de annemler arkadaşlar derken geziorum işte
yarın akşam da düğüne gitcez ünv.den ortak bi arkadaşımız evleniyor...taaa gemlike gitcez ayprenses biliyon diye yazdım
anne tabikiii
kv ler gelcek tatlım yemeğe çağırdım bugünde annemler vardı ordan kv lere gittik
2 günde 1 kv lerdeyiz napcam bilmem bu şekilde
önce 3günde 1e çıkar sonra 4 gün derken yavaş yavaş çaktırmadan azalt kuzu..
zaten 2.dönem büyük ihtimal orda olmıcağınız için son 2 ay inşallah
misafir artık senin için doğal bi yaşam tarzı oldu kuzum
kim geliyor yarın?
ben de gezdim bu gün bu h.sonu eşim aöf sınavlarında görevli ben de annemler arkadaşlar derken geziorum işte
yarın akşam da düğüne gitcez ünv.den ortak bi arkadaşımız evleniyor...taaa gemlike gitcez ayprenses biliyon diye yazdım
çıkmıyo işte tatlım1 gün boş 2. gün gelmiyosunuz gelin yemeğe yada biz geliyoruz
ay inşallah atanayım da
gez cnm gez gemlik havası ii gelirr
işimiz var deseniz,misafir gelicek falann...
bu arada prenses demeden diyeyim avatar beklioruz kuzuu
anne tabikiii
kv ler gelcek tatlım yemeğe çağırdım bugünde annemler vardı ordan kv lere gittik
2 günde 1 kv lerdeyiz napcam bilmem bu şekilde
bu soğukta ancak gribimi iyi gelir daha da hasta olurum
sezeryandan neden korkuyorsun canım ya, millet normal doğumdan korkar sen sezeryandaninş yukarı çıkar plasenta da , sezeryanda o kadar korkulacak bişi değil, kardeşim özel iyi bir hastanede epidural sezeryan oldu, hastaneden çıkışının ertesi gün, çok kötüydü... bir haftada toparladı işte... gerçi ben normal doğum yapamam istesemde, karnımda dikiş var... mecbur sezeryan
kuluçkada tavuk mu oldun sen kuzum
bence de uzat ayaklarını saltanatını sür..ben şimdiden diyorum eşime 9 ay benden çekiceğin var ne naz yaparım sana diye gerçi kıyamam kiduygusallık başadımı sende?benim hamie arkadaşlarım herşeye ağlıyorlardı
yok yavrum 1 desem 2.sine ne bulcam bide ayıp öyle diyemem esimde bozulur
şükürki 2aya gtcez inşallahhh
o kötü canm..kv arya mesafe koy..bn arayı cok acarsam yılbası tatilinde habire onlara gideriz fln 2hafta görmezsee
bn deniz havasını severimm bu havada düğünmü yapılır bizim gibi 2-3ay önce yapsalarmış yaa :))
kızlar bn cıkıyorumm...kocam gelck birazdnn..öpüyorm hebicinzii