Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben şimdikini sevmedim ama napalım
eskisi daha güzeldi neyse
naptınız bakalım bugünnn
yarın yine misafirim var

misafir artık senin için doğal bi yaşam tarzı oldu kuzum

kim geliyor yarın?

ben de gezdim bu gün bu h.sonu eşim aöf sınavlarında görevli ben de annemler arkadaşlar derken geziorum işte

yarın akşam da düğüne gitcez ünv.den ortak bi arkadaşımız evleniyor...taaa gemlike gitcez ayprenses biliyon diye yazdım

bn ewdeydım hep..yarında temizlik yapcazz sonra belki ardaslar gelir belki annemlere gideriz yada kv. karar vermedim henüzz kv mi annemmii??

anne tabikiii

kv ler gelcek tatlım yemeğe çağırdım bugünde annemler vardı ordan kv lere gittik
2 günde 1 kv lerdeyiz napcam bilmem bu şekilde

anne tabikiii

kv ler gelcek tatlım yemeğe çağırdım bugünde annemler vardı ordan kv lere gittik

önce 3günde 1e çıkar sonra 4 gün derken yavaş yavaş çaktırmadan azalt kuzu..
zaten 2.dönem büyük ihtimal orda olmıcağınız için son 2 ay inşallah

gez cnm gez gemlik havası ii gelirr

anne tabikiii

o kötü canm..kv arya mesafe koy..bn arayı cok acarsam yılbası tatilinde habire onlara gideriz fln 2hafta görmezsee

bu soğukta ancak gribimi iyi gelir daha da hasta olurum

bn deniz havasını severimm bu havada düğünmü yapılır bizim gibi 2-3ay önce yapsalarmış yaa :))

kızlar bn cıkıyorumm...kocam gelck birazdnn..öpüyorm hebicinzii

Abim gelip birden alıncaa benii bakamadıım bir daha yahuu,merak ediyorum artık sizi

Ben normalde de özele gidiyorum doktorum orada iyide bir hastane ama sezeryan garip birşey geliyor bana ya,maksat acı çekmeden doğumu atlatmak değil benim için..Nasip tabi artık

Valla düşüne düşüne olmuştum ama abim hazırlan hemen yaklaştım almaya geliyorum deyincee kendime geldim biraz
Duygusallık şuan geçti gb,ilk zamanlarda durup dururken ağlıyordum Kıyamam çok üzülüyordu eşim ya..Erkeklerin işide çok zor..Kıyamıyorsun gerçekten..

valla bencede bende mesafe koyma taraftarıyım
annemler zaten öyle çok gelme gitme bekleyen insanla değiller mesela haftada 1 e düşürdüm annemleri memnunum :26:
ama onlar istiyolarki 2 günde 1 onlada olalım saatlerce oturalım bendeseviyorum onları ama evimde eşimle oturalım istiyorum :26:
eşimle azcık bu konuda anlaşmazlıklarımız var şuan ama inşallah atlatıırız :26:
onlar ailece böyle alışmış bizim aile daha farklı kültür çatışması resmen :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…