Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Aman ya sznkide zor be vadiyali

yok cnm iyiz bizz sabah öğleye kdr beraber uyuyabiliyoruzzbankada,belediyede vs yerde işi varsa hallediyor
akşamları istediğimiz yere gidebiliyoruzz...yıl başından doalyı değişiklik yapıldı sadece herkez izinde..

mrb kıslarr kmse yokmuuuu:)

yaa benn hep karştırıyorum bu siteyi doğru düzgün kullanamaıyorum:)

hhoşgeldinnn tabikiii kapımız herkeze acıkk..

bnde anneme gidicem azıcıkk babam da ewde olucak karagülü izleriz artık[/QUOTE]

Gecmz olsun hayatm bnmde az once bnde gordum haberlerde soguktan dio bugunde disarda usutum ayagmda kolej ayakabi ve ten rengi corap gymstm aklima tukurim bot gyceme zibidi gbi dolastm usuttum (

nenam dikkat et kendine ya, orada hava durumu nasıl ama, burda - 15, ten rengi çorapla aşağıdan pöfür pöfür esmiştir ayaklarının altına sıcak su torbası falan koy canım ya... sonradan acısı çıkıyor bu üşütmelerin

yardımcı oluyor canım Görümcem şuan kv'nin bir geliri yok

yardımcı oluyor canım Görümcem şuan kv'nin bir geliri yok

görümcen evlenmeden kayınvaldeni evden göndermelisin canım ki bence bu arada ya erkenden çocuk yap, hazır sizdeyken büyütsün, ya da o gittikten sonra hemen hamile kalma, çocuk bakma niyetine gene eve yerleşir....

kızlar misafir gelmişti birden çıkmam gerekti az önce
bugün çok yorulmuşum çok uykum var
ama yarın yine 1 sınavım var

aman hayatm cahil cahil iş yaparsam olcgı o hasta olursamda hakettım hava burada da buzzz ınanamazsn burnunu dısarı cıkar donuyor o derece

görümcen evlenmeden kayınvaldeni evden göndermelisin canım ki bence bu arada ya erkenden çocuk yap, hazır sizdeyken büyütsün, ya da o gittikten sonra hemen hamile kalma, çocuk bakma niyetine gene eve yerleşir....

ewi kirada değilmi gelmiyormu ordan bnde ne sordum ya

evi kirada ama düğünü yaparken kredi çekmişler oraya ödüyor onu.
emekli olacak önümüzdeki ay canım
zaten bizim yanımızdan gitmez o torun bakıcam diyor hep

Son düzenleme:
ben geldim canlarımmmm...bu gün buluştuk arkadaşımla bi kafede içerde hiç yer olmadığı için kafelerin biz de üşendik başka yere yürümeye bahçesinde oturduk.gerçi elktrk.sobası yakmışlar ama dondummm muhabbet tatlı geldi kalkamadım...zaten hastaydım hapşırıklar sıklaştı sonra eve geldim fırında makarna yaptım kocişe..sonraaa 6 gibi bi uyuduk şimdi kalktık..o sınavları okuyor-bıktım valla sınavlarından -ben de sizleyim..bi sürü alıntı yaptım karıştırmazsam aferin sivite

kız sen anlattın da ben beceriksiz çıktım
desene yorgan cennetindeyiz ikimizde neyse her mevsime yorganımız var bi de ben özdiekten silikon almıştım anneme veriyim kullansın kadın..bize de yatıya misafir pek gelmez ki

bautycim dediğin çıktı da aseni banladılar mı ne hiç gelmedi bu gün meraklardayız asennn
pek hamaratsın maaşallah..şu keki ben de deniyim..ama evd kremşanti de krema da yok
neyse yarın üşenmezsem yaparım..
meşhur siteye göz atmak gerek

canım nilüfer de artık merkez ki yaa..benim eşim hep nilüferde oturmak istedi..şu fsmnin oraar var ya bayılıyor..ama dedim 7ye doğru çıkıyorum 8 de mi evde olayım neyse ikna oldu
bu arada ben de herşeyimi herkese anlatmam inan günde 10 saat gördüğüm iş arkadaşlarımdan daha çok şey paylaşıyorum sizle..
annemle konuşurum onla da eşimle ilgili şeylerimi anlatmıyorum anne sonuçta bi tek bugün buluştuğum arkadşımla paylaşırım herşeyimi ama o da istanbulda işte neyseki artık siz varsınız

kuluçkada tavuk mu oldun sen kuzum
bence de uzat ayaklarını saltanatını sür..ben şimdiden diyorum eşime 9 ay benden çekiceğin var ne naz yaparım sana diye gerçi kıyamam ki duygusallık başadımı sende?benim hamie arkadaşlarım herşeye ağlıyorlardı

yarın bi alarm daha bekliyor kuzu bizi
inşalah geçersin sınavlarını..
bu arada anlıyorum seni insan sevince herşeye katlanıyor..ama inşallah Allah sevdiğinle hergün başbaşa olmayı nasip eder sana...

biz de araba bakıyoruz kuzu.aynen para çok mu geliyor ne
illa masraf yapıcaz
neyse hayat borç ödeyerek geçiyor galiba..arabanın kredi borcu bitince ev alalım diyoruz..kısmet..
Kizceler napiysnz bakalom canlar

kuzu iyiyiz biz de sen de mi üşüdün bugün
ben de botlar vardı ama tam 2 saat dışarıda olunca ben de dondum
süslü kokoş nenam benimm

şöyle bir ön izleme yaptım da gayet başarılı alıntılamışım galiba

kızlar gerçekten sizinle konuşmak bazı şeyleri size anlatmak beni rahatlatıyor ama bazen beden korkuyorum biri girip yazdıklarımı okuyacak diye

sen de donmussun bugun yatak dosek yatmaasan barı hafta ıcı ıs yerınde zorlanırsn yarn kendıne ıyı bak hayatm,bnde kokoşluk yapıcam dıe tırtladım valla halszm dondum

nenam canın acımıştır kıyamam ama güldürdün beni yaaa

acı ya kocısı opim koklım dedm o da yanlıslıkla burnuma carptı kırıldı sandıkda sımdı braz hafifledi agrm

kullanıcı adımı degstrmek ıcın kazen e msj gonderdm bakalım değiştrcekelrmi olmadı yenı uyelık alıcam kızlarrr

kızlar gerçekten sizinle konuşmak bazı şeyleri size anlatmak beni rahatlatıyor ama bazen beden korkuyorum biri girip yazdıklarımı okuyacak diye

aynen majörcüm o korku hepimizde var sanırsam
herşeyimiz ortada çünkü

bu arada kek yapıcam ben de bi tarif araştırıyım değişik bişey bulabilcekmiyim acaba..

ah ah nilüferde olsam daha ne isterim kuzum, ben karacabeydeyim :) bu arada seni de sviti de tebrik edeyim hatta kendimi de... kocalarla ilgili şeyler aileye anlatılmamalı bence, sonra karı koca barışıyo ama aileler unutmuyo arkadaşlarımdan biliyorum bazılarını..... aileler bilmesin daha iyi :))))

ay canım ya sorun çıkmaması çok güzel, sen de dikkat et kendine uzat ayaklarını fazla yorma kendini.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da başıma inşallah

şimdi bi haber izledimm 2tane küçük çocuğu bırakıp işe gitmiş kadın yaa bu nasıl zihniyett
ah prenses ah.... vallahi var ya o haberleri görünce o ana babalara ne saydırıyorum bi bilsen. ya tabi yadırgamamak lazım, neden nası ruh haliyle yapıyorlar bilemiyorum, belki de haklı sebepleri vardır ama insanın da içi acıyo ya.... geçenler de bebesini göbek bağı bile kesilmeden 3 günlük yavruyu müze önüne terk eden bi adı anne, aslında ne demek lazım bilemiyorum, bi kadın vardı işte... bomba sanılmıştı çanta, çantada bırakmış yaaa.... bomba zannettiler de bebek çıktı içinden. Allah'tan fark ettiler yavruyu.... nası üzülüyorum, nası canımı yakıyo anlatamam.... yani onca para harcanıyo tüp bebeğe, onca ilaç alınıyo, hepsi bi tarafa insanlar o evlada kavuşmak için yanıp tutuşuyo.... işte bazılarımız evlatsızlıkla sınav edilirken, bazıları da evlat verilerek sınav ediliyo.... o çocuğu oraya terk eden anne adı verilemeyecek olan o kadın müsvettesinin o sınavdan başarıyla geçtiğini düşünmek istemiyorum

hayırdır nenacım neden kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…