- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.061
öye yapıyorm tatalm ztn...bu hafta da eşim aksm işte 1hafta daha tekm akşmlerı:26:
Aman ya sznkide zor be vadiyali
yok cnm iyiz bizz sabah öğleye kdr beraber uyuyabiliyoruzzbankada,belediyede vs yerde işi varsa hallediyor
akşamları istediğimiz yere gidebiliyoruzz...yıl başından doalyı değişiklik yapıldı sadece herkez izinde..
mrb kıslarr kmse yokmuuuu:)
yaa benn hep karştırıyorum bu siteyi doğru düzgün kullanamaıyorum:)
Gecmz olsun hayatm bnmde az once bnde gordum haberlerde soguktan dio bugunde disarda usutum ayagmda kolej ayakabi ve ten rengi corap gymstm aklima tukurim bot gyceme zibidi gbi dolastm usuttum(
yok cnm iyizz çok şükür öpüştük koklasık barıştıkksabh kaşarlı ekmek yapmaya çalıstı garibim yakmış cok güldüm
bizde arba bakmaya başladık bi ya bebek ya arba illa bi masraf yapıcaz ama hayırlısı baklm
madem kv.fln size destk olmuyolarmı ya?? olmayacaklarsa nedn sizle kalıyolar bn olsam eşimle konusrdum bunu bebek istiyorsan özelliklee...:26:
yardımcı oluyor canım Görümcem şuan kv'nin bir geliri yok
yardımcı oluyor canım Görümcem şuan kv'nin bir geliri yok
nenam dikkat et kendine ya, orada hava durumu nasıl ama, burda - 15, ten rengi çorapla aşağıdan pöfür pöfür esmiştirayaklarının altına sıcak su torbası falan koy canım ya... sonradan acısı çıkıyor bu üşütmelerin
görümcen evlenmeden kayınvaldeni evden göndermelisin canım ki bence bu arada ya erkenden çocuk yap, hazır sizdeyken büyütsün, ya da o gittikten sonra hemen hamile kalma, çocuk bakma niyetine gene eve yerleşir....
ewi kirada değilmi gelmiyormu ordan bnde ne sordum ya
selam kızlarrr :)))) günaydınnnn.....
kız sen hala beceremedin mi o olayı.... anlatamamışım demekki....((( yorgan kısmını hiç sorma, bizimkiler 3 eşimin ailesi 3 yorgan verince her yan bizde de yorgan. hatta ben bi kaçını kv nin yazlığına göndermeyi planlıyorum. napcam o kadar yorgan? bana o kadar misafir gelmez ki zaten :))))
bu arada kocalarınızla küsüşmüşsünüz ya, prenses ve svitcan galiba, bence de olay olduğu an konu sıcağı sıcağına halledilse çok çok iyi olur. ama konuşmada sesler yükselmemeli.... ben sinirliyken konuşma yanlısı değilim ve nişanlıyken de eşime söylemiştim, bana az zaman ver sinirliysem, bir şey yok dediğim de üstüme gelme, ben sakinleşince oturup konuşuruz demiştim. dediğim gibi de oluyo... güzel güzel konuşulup orta yol bulunabiliyor. ortada bazen bir hata bile olmayabiliyor, sadece aynı şeyleri düşünmeyebiliyoruz ara sıra. yada bana normal gelen ona tuhaf gelebiliyor. böylece birbirimizi anlayabiliyoruz. birde ailelerin yanında yada genel olarak başkalarının yanında bunu çaktırmamak bence şart!!!
dikkat et ama, çift üyelikten banlamasınlar seni.. farklı ip den alsaydın keşke...
tünaydın diyim ben size artık kızlarbende 7.3 ta kalktım, eşimin kapıyı kitle arkamdan demesiyle sonra vurdum kafayı yattım, gözümü açtığımda 11 di saat ne anlayışlı arkadaşın varmış sweet ya, arkadaş dediğin böyle olur işte
dünkü piyano kekim süper olmuş, herkese tavsiye ederim, ben kremşantili yaptımi sıvı krema olsa nasıl olurdu bilmiyorum...bugünde yanına börek, kısır falan yaptım... neden yemek pişirmeyip bunları yaptım, bilmiyorumeve gelcek birileri de yok, canım istedi yaptım işte ben bir de böreğin bir kısmını derin dondurucuya koyuyorum, acil misafir geldiğinde direk ordan çıkartıp fırına veriyorum, çok kolay oluyor... şu patatesli çıtır börek tarifi, o meşhur sitede gene
tünaydın tatlımm..
şanslısın o zmn svitcimm.. tabi merkezdee olmak ayrı güzel bnde merkez istemiştim ama kısmet olmadı
bn nilüferdeym cnm...
tünaydın amayaacım hoşgeldinn..
ewt biz tartıstık ama svitciğim daha şanslı :))
bizde barıştık..genelde ben kızarım sinirlenirim eşim susar o hatalıysa gelir hemen yanıma sarılır fln şirinlik yapar ama bn hatalıysam beni bekler.. o yüzden çok seviyorum bu huyunu
bn aileme yada arkadaşlarımı herşeyimi anlatan biri değilimdirr..inanın burda anlatıklarımın %3 anlatıyorumdur ailme..herşeyimi bilmezler..aradaşlarımda öyle..tipik bir akrep yani kuşkucuyum :))
İyiyim çok şükür,dün ayrıntılı ultrasonda hiçbirşey çıkmadı çok şükür,sadece doktor bebeğin eşi (plasenta) aşağıda dedi,kendini yorma zorlama,ağır kaldırma,uzun uzun ayakta kalma dedi.Öyle çok herşeyi abartan biri değilim ama biraz sıktı canımı.Zamanla büyüdükçe çıkar yukarı dedi.Bayaaa okudumda çıkmaması sonucunda sezeryan doğum oluyor,ve ben sezeryandan korkuyorum:18:Tam kapatmıyor benimki alttaymış sadece kanama olabilir diye dikkat et dedi,zaten genelde bu haftalarda çıkarmış bu konu sonra düzelirmiş,bakalım İnşallah çıkar yerine :) Öyle kuluçkadaki tavuk gb oturup düşünüyom
Selamm güzel gelinciklerrr yazdıklarınızı okuyup ancak gelebildimbebek planları falan yapılmışş oooo
bende çok isityorum bebeiş ya gerçekten ama önce şu ev borcunu biraz azaltmak gerek bide araba aldık şimdi işimi değiştirip daha yüksek bir maaşa çalışmam gerek falan en az 2 senem var hamiş kalmaya
inanın bazen bende dayanamıyorum yaama kocamı çok seviyorum işte o yüzden sadece katlanıyorum.
OOOOO çok sevindim bebeğim yaa yaşasın barıştınız sonunda
Önümüzdeki ay belki bizi bir kaç gün yalnız bırakırlar bakıcaz bakalım kızçe
yangın alarmına çok güldüm ya resmen kahkaha attım
canımm geldim ben işte sınav idare ederdi yarında stratejik yönetim var birazdan yine gidip çalışmam gerek :44:
sizin aranız hala limoni mi yaa???
yok cnm iyizz çok şükür öpüştük koklasık barıştıkksabh kaşarlı ekmek yapmaya çalıstı garibim yakmış cok güldüm
bizde arba bakmaya başladık bi ya bebek ya arba illa bi masraf yapıcaz ama hayırlısı baklm
madem kv.fln size destk olmuyolarmı ya?? olmayacaklarsa nedn sizle kalıyolar bn olsam eşimle konusrdum bunu bebek istiyorsan özelliklee...:26:
Kizceler napiysnz bakalom canlar
kocişle yaramazlık yapıoduk kafası burnuma carptı yanlıslıkla 2 saattr zıplıorum agrıdan
sen de donmussun bugun yatak dosek yatmaasan barı hafta ıcı ıs yerınde zorlanırsn yarn kendıne ıyı bak hayatm,bnde kokoşluk yapıcam dıe tırtladım valla halszm dondumben geldim canlarımmmm...bu gün buluştuk arkadaşımla bi kafede içerde hiç yer olmadığı için kafelerin biz de üşendik başka yere yürümeye bahçesinde oturduk.gerçi elktrk.sobası yakmışlar ama dondummmmuhabbet tatlı geldi kalkamadım...zaten hastaydım hapşırıklar sıklaştı sonra eve geldim fırında makarna yaptım kocişe..sonraaa 6 gibi bi uyuduk şimdi kalktık..o sınavları okuyor-bıktım valla sınavlarından -ben de sizleyim..bi sürü alıntı yaptım karıştırmazsam aferin sivite
kız sen anlattın da ben beceriksiz çıktım
desene yorgan cennetindeyiz ikimizde neyse her mevsime yorganımız var bi de ben özdiekten silikon almıştım anneme veriyim kullansın kadın..bize de yatıya misafir pek gelmez ki
bautycim dediğin çıktı da aseni banladılar mı nehiç gelmedi bu gün meraklardayız asennn
pek hamaratsın maaşallah..şu keki ben de deniyim..ama evd kremşanti de krema da yok
neyse yarın üşenmezsem yaparım..
meşhur siteye göz atmak gerek
canım nilüfer de artık merkez ki yaa..benim eşim hep nilüferde oturmak istedi..şu fsmnin oraar var ya bayılıyor..ama dedim 7ye doğru çıkıyorum 8 de mi evde olayımneyse ikna oldu
bu arada ben de herşeyimi herkese anlatmam inan günde 10 saat gördüğüm iş arkadaşlarımdan daha çok şey paylaşıyorum sizle..
annemle konuşurum onla da eşimle ilgili şeylerimi anlatmıyorum anne sonuçtabi tek bugün buluştuğum arkadşımla paylaşırım herşeyimi ama o da istanbulda işte neyseki artık siz varsınız
kuluçkada tavuk mu oldun sen kuzum
bence de uzat ayaklarını saltanatını sür..ben şimdiden diyorum eşime 9 ay benden çekiceğin var ne naz yaparım sana diye gerçi kıyamam kiduygusallık başadımı sende?benim hamie arkadaşlarım herşeye ağlıyorlardı
yarın bi alarm daha bekliyor kuzu bizi
inşalah geçersin sınavlarını..
bu arada anlıyorum seni insan sevince herşeye katlanıyor..ama inşallah Allah sevdiğinle hergün başbaşa olmayı nasip eder sana...
biz de araba bakıyoruz kuzu.aynen para çok mu geliyor ne
illa masraf yapıcaz
neyse hayat borç ödeyerek geçiyor galiba..arabanın kredi borcu bitince ev alalım diyoruz..kısmet..
kuzu iyiyiz biz de sen de mi üşüdün bugün
ben de botlar vardı ama tam 2 saat dışarıda olunca ben de dondum
süslü kokoş nenam benimm
şöyle bir ön izleme yaptım da gayet başarılı alıntılamışım galiba
nenam canın acımıştır kıyamam ama güldürdün beni yaaa
kızlar gerçekten sizinle konuşmak bazı şeyleri size anlatmak beni rahatlatıyor ama bazen beden korkuyorum biri girip yazdıklarımı okuyacak diye
tünaydın tatlımm..
şanslısın o zmn svitcimm.. tabi merkezdee olmak ayrı güzel bnde merkez istemiştim ama kısmet olmadı
bn nilüferdeym cnm...
tünaydın amayaacım hoşgeldinn..
ewt biz tartıstık ama svitciğim daha şanslı :))
bizde barıştık..genelde ben kızarım sinirlenirim eşim susar o hatalıysa gelir hemen yanıma sarılır fln şirinlik yapar ama bn hatalıysam beni bekler.. o yüzden çok seviyorum bu huyunu
bn aileme yada arkadaşlarımı herşeyimi anlatan biri değilimdirr..inanın burda anlatıklarımın %3 anlatıyorumdur ailme..herşeyimi bilmezler..aradaşlarımda öyle..tipik bir akrep yani kuşkucuyum :))
İyiyim çok şükür,dün ayrıntılı ultrasonda hiçbirşey çıkmadı çok şükür,sadece doktor bebeğin eşi (plasenta) aşağıda dedi,kendini yorma zorlama,ağır kaldırma,uzun uzun ayakta kalma dedi.Öyle çok herşeyi abartan biri değilim ama biraz sıktı canımı.Zamanla büyüdükçe çıkar yukarı dedi.Bayaaa okudumda çıkmaması sonucunda sezeryan doğum oluyor,ve ben sezeryandan korkuyorum:18:Tam kapatmıyor benimki alttaymış sadece kanama olabilir diye dikkat et dedi,zaten genelde bu haftalarda çıkarmış bu konu sonra düzelirmiş,bakalım İnşallah çıkar yerine :) Öyle kuluçkadaki tavuk gb oturup düşünüyom
ah prenses ah.... vallahi var ya o haberleri görünce o ana babalara ne saydırıyorum bi bilsen. ya tabi yadırgamamak lazım, neden nası ruh haliyle yapıyorlar bilemiyorum, belki de haklı sebepleri vardır ama insanın da içi acıyo ya.... geçenler de bebesini göbek bağı bile kesilmeden 3 günlük yavruyu müze önüne terk eden bi adı anne, aslında ne demek lazım bilemiyorum, bi kadın vardı işte... bomba sanılmıştı çanta, çantada bırakmış yaaa.... bomba zannettiler de bebek çıktı içinden. Allah'tan fark ettiler yavruyu.... nası üzülüyorum, nası canımı yakıyo anlatamam.... yani onca para harcanıyo tüp bebeğe, onca ilaç alınıyo, hepsi bi tarafa insanlar o evlada kavuşmak için yanıp tutuşuyo.... işte bazılarımız evlatsızlıkla sınav edilirken, bazıları da evlat verilerek sınav ediliyo.... o çocuğu oraya terk eden anne adı verilemeyecek olan o kadın müsvettesinin o sınavdan başarıyla geçtiğini düşünmek istemiyorumşimdi bi haber izledimm 2tane küçük çocuğu bırakıp işe gitmiş kadın yaabu nasıl zihniyett
sen de donmussun bugun yatak dosek yatmaasan barı hafta ıcı ıs yerınde zorlanırsn yarn kendıne ıyı bak hayatm,bnde kokoşluk yapıcam dıe tırtladım valla halszm dondum
acı ya kocısı opim koklım dedm o da yanlıslıkla burnuma carptı kırıldı sandıkda sımdı braz hafifledi agrm
kullanıcı adımı degstrmek ıcın kazen e msj gonderdm bakalım değiştrcekelrmi olmadı yenı uyelık alıcam kızlarrr