- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.101
nena kopardın beni ya
valla benim kardeşimi atmışlardı da... eşimde ıp ile değilde aynı mail adresinden 2 tane üyelik almaya çalışan sazanları ayıklayabilirler dedi
ilahi nenaa :)))))) hakkatten komik çiftsiniz
nena fazla sokulma sen adama, o uyurken bence
eli kolu rahat durmuyo baksana
evet ya butun ozelımız burada vallahı iyi yapıosunburnum yenı gectı valla kocıstede taş gıbı kafa varmıs hayır bsy dıl kırılmıs olsa falan ailem dayak yedm sanır ınandıramamkı zaten bıde ne dıcem koklasırken carptı mı dıyeyım hahahah
dun gece saat 2 mı ne kocısı opuodum o uyuo tabı neyse kocıs kendını ustunu ortmek ıcın kolları harekete gectı lankkk dıe elı suratıma bı ındı oyyy dedım noluyoz o da uyku sersemı heralde allgılamadı bnm cıkardgm oyy sesıne guldu hey allam yaaa çok komık cıftız
gerçi bizde de durum farklı değilya ben 5 sene bekledım bu adamla evlenmek ıcın hayalımde hep ona sokularak uyumak vardı bende hayalımı gercekelstırıomo kendı tarafında normal yatıo ben onun dıbıne kayıorum burun buruna uyuoz tabı yatagn %80 bos oluo bn kocıse sokulunca onun bana her aksam soledıgı sey dıyalogumuz şöyle
diyoki: askım
ben : efendim sevgilim
o : biz bu yatagı neden efektif kullanamıyoruz
ben : he kullanamıomuyuz napmak lazım dıorum
o : öteye kayda rahat yatalım nefes alamıyorum agzmın ıcıne kadar grıosun nefes aldgm tek organı sen tıkıosun( burnu amelıyatlı oldgu ıcın hala kullanamıo )ay cok komıgız
nenaaa bildiğin sesli güldüm hakkatten alemsiniz
ben de yazın çaydanlığı elime devirdim gece sahurda..elim yandı..hemen acile gittik..hastanedekiler eşime şüpheyle baktılar..doktor diyorki sanki elin zora çaydanlığa batırılmış gibi ... tutanak gibi bişey yazdım kendim yaptım valla diyearada kocişe diyorum ki beni kızdırırsan gidip ifademi değiştirir kocam zorla yaktı derim ona göre
gerçi bizde de durum farklı değil
tek kişilik alsak olcakmış yanigerçi ben görücü usulüyle tanıştım ve kısa sürede evlendik ama bildiğin gibi değil çok çok çok seviyom ki
aaa görücü usulümü evlendin ne değişik bsy ehehehehe
huuu bakalım bilin ben kimimmmmanyak mıyım ne
nena kopardın beni ya
valla benim kardeşimi atmışlardı da... eşimde ıp ile değilde aynı mail adresinden 2 tane üyelik almaya çalışan sazanları ayıklayabilirler dedi
ya ben 5 sene bekledım bu adamla evlenmek ıcın hayalımde hep ona sokularak uyumak vardı bende hayalımı gercekelstırıomo kendı tarafında normal yatıo ben onun dıbıne kayıorum burun buruna uyuoz tabı yatagn %80 bos oluo bn kocıse sokulunca onun bana her aksam soledıgı sey dıyalogumuz şöyle
diyoki: askım
ben : efendim sevgilim
o : biz bu yatagı neden efektif kullanamıyoruz
ben : he kullanamıomuyuz napmak lazım dıorum
o : öteye kayda rahat yatalım nefes alamıyorum agzmın ıcıne kadar grıosun nefes aldgm tek organı sen tıkıosun( burnu amelıyatlı oldgu ıcın hala kullanamıo )ay cok komıgız
valla çok iyi bi şii bence
asen?
ayneeeeeeeeennn bildinizzz tatlışkolaaaarrhmm o zmn sorun yokk bnde mail adresi cok
ayy bnm kocada aynı senin gibi diyorum bn 20cmlik yerde yatıyorum git öte diyorum dahda sokuluyoyanımızda bi kişi daha yatar diyorum
hoşgeldin isme baknsl yaptın aynı adrestenmmii
valla çok iyi bi şii bence
asen?
hmm o zmn sorun yokk bnde mail adresi cok
ayy bnm kocada aynı senin gibi diyorum bn 20cmlik yerde yatıyorum git öte diyorum dahda sokuluyoyanımızda bi kişi daha yatar diyoru
hoşgeldin isme baknsl yaptın aynı adrestenmmii
ayneeeeeeeeennn bildinizzz tatlışkolaaaarr
ohh bolca dedikodu yapcam artık sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaşasın özgürlük yaşasın korkusuz konuşmak yihhuuuuuu
banaa ne desenki tatlı ?hg tatlımda yanı simdi sana nasıl seslenıcez geldımsonunda bıraz tuhaf bı nıckname olmusbızı hıc dusunmednmı tatliş
ahhah evet aynı ben
yok tatlım o hala aktifdiğerine ne oldu iptal mi?
geldim hg canım sen geldin geldim ben gidiyorum,uykum geldi vallahi... bıde bende bugun nıck degstrme ıstegı yolladım umarım dogru yapmsımdır yarn bnmkıde degısebılr smdılık opuldunuz tatlı uykular prenseslerrrrr
banaa ne desenki tatlı ?
bana sonunda diyin ozaman keşke heleşükür koysaydım bak şimdi
napim nick kalmamış ki koyacak
yok tatlım o hala aktif
valla ben diğerini kapatmadım tatlım
bunu da sevdim yahu ismim pek hoşumagitti
eeee bensiz naptınız bakalımmmmkaynatmışsınız baya
bu gece çok güldük beee
çatladım gulmekten
hg tatlımda yanı simdi sana nasıl seslenıcez geldımsonunda bıraz tuhaf bı nıckname olmusbızı hıc dusunmednmı tatliş
ahhah evet aynı ben