Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bende düşünüyorum tatlış adımı değiştirmeyi
çünkü ev resimleri ekledim ya ordan beri görürler yazdıklarımı diye
değiştirip gelimmii

isim deişmiyo canm yani üyelik acması lazm...
onu bekliyorum bndee.

kızlar bn yavaştan cıkıyorumm kocam gelcek malum hala küs sayılırzz

ben de çıkıyorum notları gircekmişiizz kaçınılmazz son

asen gelişmelerden haberdar et mesaj atarsın..

öpüyorum hepinizi muahh

iyi gecelerrr mutlu mesut rüyalarr

Anaa sivit annesi de aslannn
ama ben nisan-mayıs gibi doğurayım diyorum nasıl ısmarlama oldu ama -
ozaman da boğa ve ikizler denk geliyor...
ikizler olmasın ya, babam ikizler, çift karakterli... bir iyi bir kötü

canım tayinin çıktıktan sonra eşinle istediğin şehre gelmeden çocuk yapma, yapanların hali ortada.... ha kazara tüm korunmalara rağmen olur orası Allah kerim öğrencilerinle beraber büyütürsün...

o doğu işi yalan bence yaa... 20 yıllık öğretmen kurulu düzenini bozup hayatta doğuya gitmez bence.... gerçi büyük konuşmamak lazım...burası Türkiye ...
senin ky ne kadar gelinsever bir kayınvaldeymiş öyle benimkisi anca eşimin eski kitaplarınıi ıvır zıvırlarını verir...
benim kv bana evlenirken eşimin öğrencilik yorganını verdi inanabiliyomusunuz

şaşırmam... diğer yorumda okudum, birde yeni aldım diye inkar etmiş hyr, yalan bari söyleme dimi... nese eşinle onu örtünürken öğrencilik yıllarınızı hatırlayarak hasret giderirsiniz
ben de küçük süpürgemi kv'ye aldırmıştım fakirin çok iş yapıyor valla..
bu arad doğu haberini ben araştırıyım bana kötü haber oldu
fakirden bende de var, çekiş gücü baya iyi ya, mutfakta iyi iş görüyor baya da sağlam da... kaç defa düşürdüm hiç bana mısın demedi

kızlar size bi soru şimdi benim profilimde yazdığım konu ve mesajların başkaları tarafından görünmesini isteiyorum onları nasıl gizleyebilirim

onu gizlememizin bir yolu yok sanırım... pro üye falan olmamız gerekiyor , onu yapmak için diye biliyorum....

hepiniz gitmişsiniz kızlar, bi sweat kalmış, o da not giriyor herhalde eşiyle
nese biz hayat güzeldir filmini izledik biraz önce, eski ama güzel bir film, tavsiye edilir ben kaçtım kızlar, yarın görüşürüz....

günaydınn kknın en güzel gelinleriii

bu uyunası c.tesi sabahında 7:30da ayaktaydım
eşim açıköğretim sınavlarında görevli sabah alarmı öyle bi çaldı ki-normalde hep ben önce uyandığım için duymuyodum çok şükür-yangın alarmı verdiler sandım
neyse bahaneyle kocişle sabah kahvaltısını beraber yaptık evi toparladım..şimdi 2.kahvaltıya annemlere gidicem
öğleden sonra da liseden en yakın arkadaşımla buluşucaz ist.dan geldi...bize gel dedim sen şimdi telaş yaparsın yorulma dışarıda buluşalım dedi...seviyorum onu ve de siziii

akşama kadar giremicem sanırım
ama çok özlerim ki ben sizi..
öpüyorum teker teker...

Aynn ttlm bnde ikizler sevmiyorm.
Sipariş verdm dedi ama ne zaman gelir
Bilimyorum..
Valla tayin işini ilerde görücez.ck tepki alır....
Pro üye olmayanlar da gizliyo ama bn bilmiyorum. .

Maşallah cnm hep gezmelerdesin.bn anca anneme gidiyorum =(
Sn nerde oturyosun belediyeyi söyle cnm yetr

sizi merak ettim annemlerden bağlanayım size dedim ama pek gelen olmamış

neden bilmiyorum ama ben de ikizleri çok sevmem..içinizden biri ikizlerdir falan diye baştan söylemiym dedim

ben o.gazideyim canım..işim de annemler de bana 10ar dk uzaklıkta oyüzden seviyorum evimi
bu ara biraz fazla gezdim inan evimi özlüyorum bazen
sen hangi ilçedeydin kuzu?
Günaydıııınn kızçeleerr
günaydın güzel anne

ben 10-15 dk daha burdayım..gelirseniz beklerim..gelmezseniz akşama görüşürük

Son düzenleme:
selam kızlarrr :)))) günaydınnnn.....

kız sen hala beceremedin mi o olayı.... anlatamamışım demekki.... ((( yorgan kısmını hiç sorma, bizimkiler 3 eşimin ailesi 3 yorgan verince her yan bizde de yorgan. hatta ben bi kaçını kv nin yazlığına göndermeyi planlıyorum. napcam o kadar yorgan? bana o kadar misafir gelmez ki zaten :))))

bu arada kocalarınızla küsüşmüşsünüz ya, prenses ve svitcan galiba, bence de olay olduğu an konu sıcağı sıcağına halledilse çok çok iyi olur. ama konuşmada sesler yükselmemeli.... ben sinirliyken konuşma yanlısı değilim ve nişanlıyken de eşime söylemiştim, bana az zaman ver sinirliysem, bir şey yok dediğim de üstüme gelme, ben sakinleşince oturup konuşuruz demiştim. dediğim gibi de oluyo... güzel güzel konuşulup orta yol bulunabiliyor. ortada bazen bir hata bile olmayabiliyor, sadece aynı şeyleri düşünmeyebiliyoruz ara sıra. yada bana normal gelen ona tuhaf gelebiliyor. böylece birbirimizi anlayabiliyoruz. birde ailelerin yanında yada genel olarak başkalarının yanında bunu çaktırmamak bence şart!!!

Kizlaaaaar yeni aldim ama baya ugrastrdi artik yarin ondan girerim sizede mesaj atarim ismimi :)))
dikkat et ama, çift üyelikten banlamasınlar seni.. farklı ip den alsaydın keşke...
tünaydın diyim ben size artık kızlar bende 7.3 ta kalktım, eşimin kapıyı kitle arkamdan demesiyle sonra vurdum kafayı yattım, gözümü açtığımda 11 di saat ne anlayışlı arkadaşın varmış sweet ya, arkadaş dediğin böyle olur işte

dünkü piyano kekim süper olmuş, herkese tavsiye ederim, ben kremşantili yaptımi sıvı krema olsa nasıl olurdu bilmiyorum...bugünde yanına börek, kısır falan yaptım... neden yemek pişirmeyip bunları yaptım, bilmiyorum eve gelcek birileri de yok, canım istedi yaptım işte ben bir de böreğin bir kısmını derin dondurucuya koyuyorum, acil misafir geldiğinde direk ordan çıkartıp fırına veriyorum, çok kolay oluyor... şu patatesli çıtır börek tarifi, o meşhur sitede gene

Günaydıııınn kızçeleerr

tünaydın tatlımm..

şanslısın o zmn svitcimm.. tabi merkezdee olmak ayrı güzel bnde merkez istemiştim ama kısmet olmadı
bn nilüferdeym cnm...

tünaydın amayaacım hoşgeldinn..
ewt biz tartıstık ama svitciğim daha şanslı :))
bizde barıştık..genelde ben kızarım sinirlenirim eşim susar o hatalıysa gelir hemen yanıma sarılır fln şirinlik yapar ama bn hatalıysam beni bekler.. o yüzden çok seviyorum bu huyunu

bn aileme yada arkadaşlarımı herşeyimi anlatan biri değilimdirr..inanın burda anlatıklarımın %3 anlatıyorumdur ailme..herşeyimi bilmezler..aradaşlarımda öyle..tipik bir akrep yani kuşkucuyum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…