- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.021
sen rahat yazamıyon asoşum yaaa adınımı değiştrsen
kocişin gelince beraber yiyin gitsin kuzu boşver biz mi kurtarcaz dünyayı
biz de kocişle yılbaşı ikramiyesi bize çıksa naparız diye hayllere daldık çok heyecanlı
bende düşünüyorum tatlış adımı değiştirmeyi
çünkü ev resimleri ekledim ya ordan beri görürler yazdıklarımı diye
değiştirip gelimmii
değiştir kuzumm yaa böyle hep diken üstündesin
biz de kocişle yılbaşı ikramiyesi bize çıksa naparız diye hayllere daldık çok heyecanlı
o zaman arkadaş listeme mesaj atayım ismimi
yoksa girmicek böyle
kızlar bn yavaştan cıkıyorumm kocam gelcek malum hala küs sayılırzz
barışmadan gelme prenses
iyi geceler canikom
tatli rüyalarrrr
ikizler olmasın ya, babam ikizler, çift karakterli... bir iyi bir kötüAnaa sivit annesi de aslannn
ama ben nisan-mayıs gibi doğurayım diyorum nasıl ısmarlama oldu ama-
ozaman da boğa ve ikizler denk geliyor...
ben seneye hamile kalmak istiyorumama atanırsam oralarda hamile halimle naparım diye düşünüyorum ondan belki 1 sene daha atar mantıklı düşününce tatlılşkom :26:
ben sizden çook sonra olurum herhal
ben sizden küçüküm ki zaten dmii teselli et beni prensescaann :26:
hmm sen önce kariyer diyorsun yanii canm bnde öyle düşünme önce atan sonra şartlara bakarsın belki yoğun olmazsın...ama yeni kanun cıkıyormus sanrım 20yıllık öğretmn bile tayin olucakmıs doguya fln diye duydm....kötü habr mi verdimm:26:
bnde almıştmm iyi oluyorr gerçekten özellikle 1-2tane değişik meyvler kalınca.. kv iyi yapmışş tatlım banada sağ olsun turk kahve mak.ve kızartma maknesi hediye etmişti...birde sipariş vermiş küçük elekt.süpürge alıcakmışş
benim kv bana evlenirken eşimin öğrencilik yorganını verdi inanabiliyomusunuz
fakirden bende de var, çekiş gücü baya iyi ya, mutfakta iyi iş görüyorben de küçük süpürgemi kv'ye aldırmıştımfakirin çok iş yapıyor valla..
bu arad doğu haberini ben araştırıyım bana kötü haber oldu
kızlar size bi soru şimdi benim profilimde yazdığım konu ve mesajların başkaları tarafından görünmesini isteiyorum onları nasıl gizleyebilirim
ikizler olmasın ya, babam ikizler, çift karakterli... bir iyi bir kötü
canım tayinin çıktıktan sonra eşinle istediğin şehre gelmeden çocuk yapma, yapanların hali ortada.... ha kazara tüm korunmalara rağmen olur orası Allah kerimöğrencilerinle beraber büyütürsün...
o doğu işi yalan bence yaa... 20 yıllık öğretmen kurulu düzenini bozup hayatta doğuya gitmez bence.... gerçi büyük konuşmamak lazım...burası Türkiye ...
senin ky ne kadar gelinsever bir kayınvaldeymiş öylebenimkisi anca eşimin eski kitaplarınıi ıvır zıvırlarını verir...
şaşırmam... diğer yorumda okudum, birde yeni aldım diye inkar etmişhyr, yalan bari söyleme dimi... nese eşinle onu örtünürken öğrencilik yıllarınızı hatırlayarak hasret giderirsiniz
fakirden bende de var, çekiş gücü baya iyi ya, mutfakta iyi iş görüyorbaya da sağlam da... kaç defa düşürdüm hiç bana mısın demedi
onu gizlememizin bir yolu yok sanırım... pro üye falan olmamız gerekiyor , onu yapmak için diye biliyorum....
hepiniz gitmişsiniz kızlar, bi sweat kalmış, o da not giriyor herhalde eşiyle
nese biz hayat güzeldir filmini izledik biraz önce, eski ama güzel bir film, tavsiye edilirben kaçtım kızlar, yarın görüşürüz....
günaydınn kknın en güzel gelinleriii
bu uyunası c.tesi sabahında 7:30da ayaktaydım
eşim açıköğretim sınavlarında görevli sabah alarmı öyle bi çaldı ki-normalde hep ben önce uyandığım için duymuyodum çok şükür-yangın alarmı verdiler sandım
neyse bahaneyle kocişle sabah kahvaltısını beraber yaptık evi toparladım..şimdi 2.kahvaltıya annemlere gidicem
öğleden sonra da liseden en yakın arkadaşımla buluşucaz ist.dan geldi...bize gel dedim sen şimdi telaş yaparsın yorulma dışarıda buluşalım dedi...seviyorum onu ve de siziii
akşama kadar giremicem sanırım
ama çok özlerim ki ben sizi..
öpüyorum teker teker...
Aynn ttlm bnde ikizler sevmiyorm.
Sipariş verdm dedi ama ne zaman gelir
Bilimyorum..
Valla tayin işini ilerde görücez.ck tepki alır....
Pro üye olmayanlar da gizliyo ama bn bilmiyorum. .
Maşallah cnm hep gezmelerdesin.bn anca anneme gidiyorum =(
Sn nerde oturyosun belediyeyi söyle cnm yetr
günaydın güzel anneGünaydıııınn kızçeleerr
kesin amaya biliyodur
kulanıcı kontrol panelini falan karıştırsana kuzu...ben hala smileyleri bulamayan üye olarak hiç cvp vermiyim
benimki de 4-5 tane yorgan yapmış baza altı-çekyataltı hep yorgan
kuzu boşver hatıra işte sana
dikkat et ama, çift üyelikten banlamasınlar seni.. farklı ip den alsaydın keşke...Kizlaaaaar yeni aldim ama baya ugrastrdi artik yarin ondan girerim sizede mesaj atarim ismimi :)))
tünaydın diyim ben size artık kızlargünaydınn kknın en güzel gelinleriii
bu uyunası c.tesi sabahında 7:30da ayaktaydım
eşim açıköğretim sınavlarında görevli sabah alarmı öyle bi çaldı ki-normalde hep ben önce uyandığım için duymuyodum çok şükür-yangın alarmı verdiler sandım
neyse bahaneyle kocişle sabah kahvaltısını beraber yaptık evi toparladım..şimdi 2.kahvaltıya annemlere gidicem
öğleden sonra da liseden en yakın arkadaşımla buluşucaz ist.dan geldi...bize gel dedim sen şimdi telaş yaparsın yorulma dışarıda buluşalım dedi...seviyorum onu ve de siziii
akşama kadar giremicem sanırım
ama çok özlerim ki ben sizi..
öpüyorum teker teker...
Günaydıııınn kızçeleerr
sizi merak ettim annemlerden bağlanayım size dedim ama pek gelen olmamış
neden bilmiyorum ama ben de ikizleri çok sevmem..içinizden biri ikizlerdir falan diye baştan söylemiym dedim
ben o.gazideyim canım..işim de annemler de bana 10ar dk uzaklıkta oyüzden seviyorum evimi
bu ara biraz fazla gezdim inan evimi özlüyorum bazen
sen hangi ilçedeydin kuzu?
günaydın güzel anne
ben 10-15 dk daha burdayım..gelirseniz beklerim..gelmezseniz akşama görüşürük
selam kızlarrr :)))) günaydınnnn.....
kız sen hala beceremedin mi o olayı.... anlatamamışım demekki....((( yorgan kısmını hiç sorma, bizimkiler 3 eşimin ailesi 3 yorgan verince her yan bizde de yorgan. hatta ben bi kaçını kv nin yazlığına göndermeyi planlıyorum. napcam o kadar yorgan? bana o kadar misafir gelmez ki zaten :))))
bu arada kocalarınızla küsüşmüşsünüz ya, prenses ve svitcan galiba, bence de olay olduğu an konu sıcağı sıcağına halledilse çok çok iyi olur. ama konuşmada sesler yükselmemeli.... ben sinirliyken konuşma yanlısı değilim ve nişanlıyken de eşime söylemiştim, bana az zaman ver sinirliysem, bir şey yok dediğim de üstüme gelme, ben sakinleşince oturup konuşuruz demiştim. dediğim gibi de oluyo... güzel güzel konuşulup orta yol bulunabiliyor. ortada bazen bir hata bile olmayabiliyor, sadece aynı şeyleri düşünmeyebiliyoruz ara sıra. yada bana normal gelen ona tuhaf gelebiliyor. böylece birbirimizi anlayabiliyoruz. birde ailelerin yanında yada genel olarak başkalarının yanında bunu çaktırmamak bence şart!!!