- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.041
Bugün çok sıkıcı:99:
bencedee herkez dısarda sanrmmm bi ikimiz mi ewdeyiz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çok sıkıcı:99:
bencedee herkez dısarda sanrmmm bi ikimiz mi ewdeyiz??
Havada bir kapalıydı,iç karartıcı..Salepte bitmiş zaten Off oofff
İyiyim çok şükür,dün ayrıntılı ultrasonda hiçbirşey çıkmadı çok şükür,sadece doktor bebeğin eşi (plasenta) aşağıda dedi,kendini yorma zorlama,ağır kaldırma,uzun uzun ayakta kalma dedi.Öyle çok herşeyi abartan biri değilim ama biraz sıktı canımı.Zamanla büyüdükçe çıkar yukarı dedi.Bayaaa okudumda çıkmaması sonucunda sezeryan doğum oluyor,ve ben sezeryandan korkuyorum:18:Tam kapatmıyor benimki alttaymış sadece kanama olabilir diye dikkat et dedi,zaten genelde bu haftalarda çıkarmış bu konu sonra düzelirmiş,bakalım İnşallah çıkar yerine :) Öyle kuluçkadaki tavuk gb oturup düşünüyom
aman dikkat et cnmm..eşin ztn çok yardımcı oluyor maşallah otur 2tur at ewde otur yerinee gerk yok stres yapmaya..
bnm görümcemde sezeryanla oldu..zorlayınca ağrı yapıyo diyo.:26:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Amin inşallahh..Valla Allah kolaylık versin ben çok korkuyorum sezeryandan..İçimin acısı geçmeyecekmiş gb geliyor Bunlar için çok erken tabii,minişimi üzmüyorum Rabbim nasıl nasip ettiyse onu göreceğiz,hayırlısı inşallah..Dediğin gb eşimde sağolsun çok yardımcı zaten,ona da üzülüyorum bazen onunda kendince tedirginlikleri vardır,çok konuşuyoruz Allah'tan :)) Dün cinsiyetini öğrendik ya iş çıkışı hediye almış gelmiş Rabbim onunda,miniğiminde yokluğunu göstermesin inşallah
Sen nasılsın? Kızlaar firarda maşallah :))
bende evdeyim ama eşimde evde olduğundan ara ara bakıyorum, kk yı henüz bilmiyor kendisi pc mühendisi, var ya şifre falan dinlemez, istese anında bulur yazdıklarımı, kendisi ve annesi hakkında da konuşuyorum, yani seviyorum aslında kayınvaldemi de işte bazen sinir ediyorlar benibencedee herkez dısarda sanrmmm bi ikimiz mi ewdeyiz??
İyiyim çok şükür,dün ayrıntılı ultrasonda hiçbirşey çıkmadı çok şükür,sadece doktor bebeğin eşi (plasenta) aşağıda dedi,kendini yorma zorlama,ağır kaldırma,uzun uzun ayakta kalma dedi.Öyle çok herşeyi abartan biri değilim ama biraz sıktı canımı.Zamanla büyüdükçe çıkar yukarı dedi.Bayaaa okudumda çıkmaması sonucunda sezeryan doğum oluyor,ve ben sezeryandan korkuyorum:18:Tam kapatmıyor benimki alttaymış sadece kanama olabilir diye dikkat et dedi,zaten genelde bu haftalarda çıkarmış bu konu sonra düzelirmiş,bakalım İnşallah çıkar yerine :) Öyle kuluçkadaki tavuk gb oturup düşünüyom
şimdi bi haber izledimm 2tane küçük çocuğu bırakıp işe gitmiş kadın yaa bu nasıl zihniyett
içten içe hiç belli etmiyomusun memnuniyetsizliğini
ben bi süre sonra patlardım şimdiye kadar en azından eşime
aynen bende dayanamazdm valla
kabullenmek yerine konuşsan, hani ömür boyu kabullenilecek bir durum değil çünkü bu, bir çözüm bulunmalı bence....
kızlar akşam yemeğinde kociş gelmeden masayı kalplerle donattım, her şey kalpliydi, mumlar, yemek falan, romantizmin doruklarındaydık şu an ikimizde free takılıyoruz , ikimizin elinde de pc
ben geldiiiimmm
hem de yaslı gittim şen gelddiiiiimmmm
eve gittim yolda eşime yapıcağım konuşmayı tekrarladım içimde..eve girip üzerimi değiştirdim oturdum karşısınaaa
konuşalım mı biraz dedim hayır sarılalım dedi eridim valla bautynin dediği gibi çiçek almamış ama bi çizme beğnip denemiştim pahalı diye almamıştım onu almış hiç küsmeyelim dedi akşam ben uyurken sarılmış ama duymadım kii
sonra yemeğe gittik..gezdik kahve falan içip eve geldik...
oh beee kkavganın tek güzel yanı barışmak..insan daha bi aşık oluyor yaww
bi bakıyım ne kaynatmışınız..kociş de öğrencilerin notlarını sen oku ben gireyim diyor...ama benim aklım sizde kiii
bana da mı bebiş yoookkk
hakikatten aile planlamacımız oldu nenacık bizim..
tamam nenayı dinliyorum bu kış gezip tozuyorumm amaa yaza babamı dinlemem yaparım bebişimi nenaa yaza kabul mü bak 1 seneden fazla olcak doğması 2 sene olcakk..??
benim canım şimdiden bisürü şey istiyor hamileyken nasıl olurum acaba?ben varken bişey konuşamazsınız ya da ben 100kg olurum sizin yüzünüzden gerçi bi arkadaşım 7 haftalık hamile okadar midesi bulanıyormuş ki 4 günde 3 kg vermiş ki onun da iştahu benden beterdi
bence onlar sensizliğe alışsın kuzu..bana dert oldu valla en azından ayda 1 kere falan başka yere gitseler tam süper olur
oo romantizm süperr
ama tüm romantizmlerin sonu pcle bitiyor..tecrubeyle sabittir
günaydınn kknın en güzel gelinleriii
bu uyunası c.tesi sabahında 7:30da ayaktaydım
eşim açıköğretim sınavlarında görevli sabah alarmı öyle bi çaldı ki-normalde hep ben önce uyandığım için duymuyodum çok şükür-yangın alarmı verdiler sandım
neyse bahaneyle kocişle sabah kahvaltısını beraber yaptık evi toparladım..şimdi 2.kahvaltıya annemlere gidicem
öğleden sonra da liseden en yakın arkadaşımla buluşucaz ist.dan geldi...bize gel dedim sen şimdi telaş yaparsın yorulma dışarıda buluşalım dedi...seviyorum onu ve de siziii
akşama kadar giremicem sanırım
ama çok özlerim ki ben sizi..
öpüyorum teker teker...
sağlıklı olunda gerisi önmli değill...eşin yapar herşeyi :)
bnm başım ve boynum ağrıyo anlamadm nedn kahve içiyorum
major gelmişşş nasıl geçti sınav
Selamm güzel gelinciklerrr yazdıklarınızı okuyup ancak gelebildim bebek planları falan yapılmışş oooo
bende çok isityorum bebeiş ya gerçekten ama önce şu ev borcunu biraz azaltmak gerek bide araba aldık şimdi işimi değiştirip daha yüksek bir maaşa çalışmam gerek falan en az 2 senem var hamiş kalmaya
inanın bazen bende dayanamıyorum ya ama kocamı çok seviyorum işte o yüzden sadece katlanıyorum.
OOOOO çok sevindim bebeğim yaa yaşasın barıştınız sonunda
Önümüzdeki ay belki bizi bir kaç gün yalnız bırakırlar bakıcaz bakalım kızçe
yangın alarmına çok güldüm ya resmen kahkaha attım
canımm geldim ben işte sınav idare ederdi yarında stratejik yönetim var birazdan yine gidip çalışmam gerek :44:
sizin aranız hala limoni mi yaa???
Kizceler napiysnz bakalom canlar
iyiz canm sen napıyosun...tam başım ağrıyo dicektm haberlerde soğuktan diyooo
Gecmz olsun hayatm bnmde az once bnde gordum haberlerde soguktan dio bugunde disarda usutum ayagmda kolej ayakabi ve ten rengi corap gymstm aklima tukurim bot gyceme zibidi gbi dolastm usuttum (
ahh yaaa çizmen, botunu giyiseydin yaa...hasta olma sakın daa...
Ya evet aslinda bole sacma bsy yapmazdmda yapiverdm cikincada eve donmeye usendim ayakkblarmda yeni cok cici visne curugi suet onlari gyim dedm dondum.sen naptn bakalim bugun cicim
hiçç pinekledim bütün gün napiim yemek yicem şimdi bi başım
Ayyy kiyamm yalnzmsn ac tvyi otur karsisina ye yemegni tatlim