Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

biz de onu izliyoruz..ben de yeni barıştık ya romantizmimizi bozmamk adına hiç de yakışıklı değil benim kocam daha yakışıklı dedim
ama kız gibi çocuk beee saçlarını uzatsa sakal-bıyık gitse kız işte

aynen aman bende çok beğendiğimden değil de işte
bizimkide atiyeye laf atıyo gıcık olayım diye uyuz yaa

hu huuuu gece kuşlarıııııı

vay vayy kimler gelmişşş

hmm sen önce kariyer diyorsun yanii canm bnde öyle düşünme önce atan sonra şartlara bakarsın belki yoğun olmazsın...ama yeni kanun cıkıyormus sanrım 20yıllık öğretmn bile tayin olucakmıs doguya fln diye duydm....kötü habr mi verdimm:26:

bnde almıştmm iyi oluyorr gerçekten özellikle 1-2tane değişik meyvler kalınca.. kv iyi yapmışş tatlım banada sağ olsun turk kahve mak.ve kızartma maknesi hediye etmişti...birde sipariş vermiş küçük elekt.süpürge alıcakmışş

hehee bizimki de bayılır misilleme yapmaya..
önce kafama bişey atar sonra da kim çıksa laf atar
bütün erkekler aynı işte
aynen tatlım bütün erkekler aynı huyları kurusun

aman bi atanayımda tatlım aslında kariyer demiyorum da ortamımı kuramadan yapmak stemiyorum evimden ailemden uzak olcam hamileyken ben oralarda naparım yada o zaman yanımasürekli birileri gelmek isteyecek ben istemem döndükten sonra olsa sanki daha ı rahat olurum diye düşünüyoum açıkcası :44:
allahım yoksun bırakmasında

benim kv bana evlenirken eşimin öğrencilik yorganını verdi inanabiliyomusunuz

bi sürü sayfa okudum yazmak istediğim bi tomar da şey vardı ama kocamcım uyudu kaldı çekyatta yatalım biz artık.... sizleri çok seviyorum ben yaaaaaa

allahmm çok güldümm...ne amaçla verdikiiihatıra diye mi??
kaç yıl dısarda olucaksn ki? 2mi 4 mü

bi sürü sayfa okudum yazmak istediğim bi tomar da şey vardı ama kocamcım uyudu kaldı çekyatta yatalım biz artık.... sizleri çok seviyorum ben yaaaaaa

git uyu sende ama arayı cok uzatıyorsunn..hep gel çok gell

hu huuuu gece kuşlarıııııı

hoşgeldin kuzuuuu

benim narenciye sıkacağım var ama katı kullanışlımı tatlım alınmalı mı sence aslında kış için iyi olur yaa

kuzu yoksa alma hiç boşver..yer kplıyor ama varsa kullanın dicektim ben bugüne kadar kullanmamıştım da..

ben de küçük süpürgemi kv'ye aldırmıştım fakirin çok iş yapıyor valla..
bu arad doğu haberini ben araştırıyım bana kötü haber oldu

kuzu kv sana mesaj mı vermek istedi acaba beraberdiniz ya e.şehrde

ya amaayaa gitmeyeydin iyiydi
ben de sizi çoook seviyorummmmmmm

kızlar size bi soru şimdi benim profilimde yazdığım konu ve mesajların başkaları tarafından görünmesini isteiyorum onları nasıl gizleyebilirim

araştır tatlım tam yasalaşmadı ama haberlerde duydumm..

allahmm çok güldümm...ne amaçla verdikiiihatıra diye mi??
kaç yıl dısarda olucaksn ki? 2mi 4 mü

git uyu sende ama arayı cok uzatıyorsunn..hep gel çok gell

şubatta gitsem işte seneye ağustosta ancak dönerim tatlış baya uzun zaman yani 1.5 sene kadar

kızlar valla billmiyorum ben aşırı bozuldum ama duruma
hani verir ya anneler yorgan sana yorgan aldım dedi ben çaktım tab olayı eşime söyledim
o da annesine söylemiş bu benim üni yorganımmı diye yoo bunu ben yeni aldım demiş
ama ben yorganı tanıyorum imkansız yani beraber almıştık hatta koçtaştan sıksam fiyatını bile hatrlarım

hmmm anladm cnmm..
harbiden gerip bi kv.mişş

kızlar size bi soru şimdi benim profilimde yazdığım konu ve mesajların başkaları tarafından görünmesini isteiyorum onları nasıl gizleyebilirim

kesin amaya biliyodur
kulanıcı kontrol panelini falan karıştırsana kuzu...ben hala smileyleri bulamayan üye olarak hiç cvp vermiyim
benimki de 4-5 tane yorgan yapmış baza altı-çekyataltı hep yorgan
kuzu boşver hatıra işte sana

aynen bende gelinime vercem o yorganı elden ele canı çıkana kadar gitsin fena kaynana olcam
tabi çocuk yapacak zamanı ayarlarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…