Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

yokk kızz fabrikada nerde bulcak çiçeği boya yapıyo şimdiisüprizde beklemiyorum yapmaz yapsa yapsa marketten abur cubur alır..eskidenn ahh ahh moralim bozuk diye kurye ile gelirdi çiçekler ne oldu bu adamaa

canım aslında ocaktan sonra borçlarımız bitiyor gibi yaza çok ferah çıkıcaz..o yüzden dediğin gibi ocaktan ağustosa kadar gezi plan yaptık kendimize..sana da yazıcm eğer yeterince gezdiğimize kanaat getirip onaylarsan ağustosta

yokk kızz fabrikada nerde bulcak çiçeği boya yapıyo şimdiisüprizde beklemiyorum yapmaz yapsa yapsa marketten abur cubur alır..eskidenn ahh ahh moralim bozuk diye kurye ile gelirdi çiçekler ne oldu bu adamaa

neyse önceden en azından alıyormuş çiçek..güzel bi geçmişi var kocanın
bizimki 7 senede 7 kez almıştır anca..neyse çok bile

Heee guzel tmm anlastk onu aslan burcuna denk getrtelm cunku nena teyzesi aslannnn :)))

yaa öyle valla cok şükür hemde her ay alıyorduu flnn
valla svitcim bn yaza doğurmak istiyorumm yada son baharr ilkbaharda olmaz ikizler burcu olur fln
7-8-9.aylarda sıcak olsun püfür püfür elbise giyerimm:131:
şimdi topiğimizdeki hamişler şanslıı

sen şimdi hamiş kalsan 9.ayı yakalıyorsun kuzu

ben de eşim öğretmen ya yazın tatil..ben de nisan gibi doğursam yaza meydana çıkar bebiş 3-4 aylık olur.. ben de izin de olurum gezeriz ailecek
allahım nelerin planını yapıyorum ben böyle

valla canm bu yıl erteledim ama hala kocamla karşılıklı konuşmadkk belli olmazda en geç marta kdr zmnı var sonrası olmazz

ben geldimmm maşallah çeneniz bazı zamanlar bi düşüyo safalar oluyo haa okuyana kadar canım çıkıyo sonra
alıntı yapmadım ama beauty de romantik dk lar sivitcanda da barışma söz konusu olmuş oh oh maşallah
yurtta barış cihanda barış
yada savaşma seviş benle diyerekten olaya atlıyorum:103::98:

ay yaşasın prenses geliyorr çok severim ki ben kız çocuğunu allah bana da sağlıklı bir kız evlat nasip eder inş canım... seninkini de tez vakitte kucağına aldırır inş...

Amiiinn Darısı başınıza istediğinizde inşallah

Senii braavooo inişteee Aferin öyle iyi baksın sana üzmesin:113:

Alemsiniz :)) Bizde azcık ısmarladık gb oldu,Mayıs gb doğsun istiyorduk,süpriz yaparsa babasının doğum gününe bile denk gelebilir :))
Eşim boğa burcu ,minişimde boğa burcu olacak inşallah :)))

sen öyle diyosun sonra aklı fikri "orda" olan ben oluyorum hıhh

canım sen tam olarak ne zaman hamile kaldın ben de o zamanlamadan istiyorum da
beni de görün beni deee:119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::118:

seni görmememek mümkün mü asenişkommm

Sat 08.08 Ağustos'ta sonuncuyu oldum sonra dersime çalıştım
Tabii ki tarihler önemli,mesela 20li tarihlerde oluyorsan en son Temmuz'da kırmızı bayrağı aşağı çekince derse başla

bnde kanmaya hazırm sanrımm

gördüm seniiii sen ne zmn planlıyorsun baklm
ben seneye hamile kalmak istiyorum ama atanırsam oralarda hamile halimle naparım diye düşünüyorum ondan belki 1 sene daha atar mantıklı düşününce tatlılşkom :26:
ben sizden çook sonra olurum herhal
ben sizden küçüküm ki zaten dmii teselli et beni prensescaann :26:

ahah benimde aklım orda kızzz bi beri gelse aklım zaten
çok güldümkızlar ya beyaz show a best model dan çocuk çıkmış fena değiliş fln deyince eşimsinir yaptı
görürsün bütün kızlara laf atcam diyo

Sat 08.08 Ağustos'ta sonuncuyu oldum sonra dersime çalıştım
Tabii ki tarihler önemli,mesela 20li tarihlerde oluyorsan en son Temmuz'da kırmızı bayrağı aşağı çekince derse başla

dersime çok iyi çalışırım ben hocam
Allah istediğimiz anda nasip eder inşalllahhh...

bu arada bu akşam ilk kez katı meyve sıkacığımızı kullandık...yani eşim kullandı ..hamişimiz için ayrıntı yazmıyorum ama tavsiye edilir..ben almamıştım kv almış bize ama iyiki almış biraz fazla yer kaplasa da sonuç mükemmel

benim narenciye sıkacağım var ama katı kullanışlımı tatlım alınmalı mı sence aslında kış için iyi olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…