- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.981
kocam da buraya bakıp giriceğimi bildiği için sen oku listeden ben giricem dedi
ama haksızlık yaaa
neyse o şimdi sahibinden de arabalara daldı unutsa keşke
kız ben kocamdan telefon etmesini bile beklemiyordum hatta seninki arayınca ne güzel arıyor diye düşünmüştüm ama süpriz evdeymiş..yani senin kocan da ellerinde çiçekler kapına sırılsıklam gelebilir bu gece
Hmm yazin mi borcunuz azaliomu dogru duzgun gezicekmsnz programmz dolu olsun hamileyken engel olablr herseynizi ayarlayn nanada haber verin bnde senn hamile kalacgn zamani solim heheh ay ne fenayim hahaha yap sekerim istedgn zaman yap ta borc harc varsa isin zor olir borcnu harcni btrde ole yap
yokk kızz fabrikada nerde bulcak çiçeği boya yapıyo şimdiisüprizde beklemiyorum yapmaz yapsa yapsa marketten abur cubur alır..eskidenn ahh ahh moralim bozuk diye kurye ile gelirdi çiçekler ne oldu bu adamaa
canım aslında ocaktan sonra borçlarımız bitiyor gibi yaza çok ferah çıkıcaz..o yüzden dediğin gibi ocaktan ağustosa kadar gezi plan yaptık kendimize..sana da yazıcm eğer yeterince gezdiğimize kanaat getirip onaylarsan ağustosta
neyse önceden en azından alıyormuş çiçek..güzel bi geçmişi var kocanın
bizimki 7 senede 7 kez almıştır anca..neyse çok bile
EEvvlenince değişiuyor erkekleryokk kızz fabrikada nerde bulcak çiçeği boya yapıyo şimdiisüprizde beklemiyorum yapmaz yapsa yapsa marketten abur cubur alır..eskidenn ahh ahh moralim bozuk diye kurye ile gelirdi çiçekler ne oldu bu adamaa
Heee guzel tmm anlastk onu aslan burcuna denk getrtelm cunku nena teyzesi aslannnn :)))
canım aslında ocaktan sonra borçlarımız bitiyor gibi yaza çok ferah çıkıcaz..o yüzden dediğin gibi ocaktan ağustosa kadar gezi plan yaptık kendimize..sana da yazıcm eğer yeterince gezdiğimize kanaat getirip onaylarsan ağustosta
neyse önceden en azından alıyormuş çiçek..güzel bi geçmişi var kocanın
bizimki 7 senede 7 kez almıştır anca..neyse çok bile
yaa öyle valla cok şükür hemde her ay alıyorduu flnn
valla svitcim bn yaza doğurmak istiyorumm yada son baharr ilkbaharda olmaz ikizler burcu olur fln
7-8-9.aylarda sıcak olsun püfür püfür elbise giyerimm:131:
şimdi topiğimizdeki hamişler şanslıı
sen şimdi hamiş kalsan 9.ayı yakalıyorsun kuzu
ben de eşim öğretmen ya yazın tatil..ben de nisan gibi doğursam yaza meydana çıkar bebiş 3-4 aylık olur.. ben de izin de olurum gezeriz ailecek
allahım nelerin planını yapıyorum ben böyle
ay yaşasınprenses geliyorr çok severim ki ben kız çocuğunu allah bana da sağlıklı bir kız evlat nasip eder inş canım... seninkini de tez vakitte kucağına aldırır inş...
ben geldiiiimmm
hem de yaslı gittim şen gelddiiiiimmmm
eve gittim yolda eşime yapıcağım konuşmayı tekrarladım içimde..eve girip üzerimi değiştirdim oturdum karşısınaaa
konuşalım mı biraz dedim hayır sarılalım dedieridim valla bautynin dediği gibi çiçek almamış ama bi çizme beğnip denemiştim pahalı diye almamıştım onu almış hiç küsmeyelim dedi akşam ben uyurken sarılmış ama duymadım kii
sonra yemeğe gittik..gezdik kahve falan içip eve geldik...
oh beee kkavganın tek güzel yanı barışmak..insan daha bi aşık oluyor yaww
bi bakıyım ne kaynatmışınız..kociş de öğrencilerin notlarını sen oku ben gireyim diyor...ama benim aklım sizde kiii
valla canm bu yıl erteledim ama hala kocamla karşılıklı konuşmadkk belli olmazda en geç marta kdr zmnı var sonrası olmazz
kocan seni kandırır diyim ben sana
beni de görün beni deee:119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::118:
ben geldimmmmaşallah çeneniz bazı zamanlar bi düşüyo safalar oluyo haa okuyana kadar canım çıkıyo sonra
alıntı yapmadım ama beauty de romantik dk lar sivitcanda da barışma söz konusu olmuşoh oh maşallah
yurtta barış cihanda barış
yada savaşma seviş benle diyerekten olaya atlıyorum:103::98:
AmiiinnDarısı başınıza istediğinizde inşallah
Senii braavooo inişteee Aferin öyle iyi baksın sana üzmesin:113:
Alemsiniz :)) Bizde azcık ısmarladık gb oldu,Mayıs gb doğsun istiyorduk,süpriz yaparsa babasının doğum gününe bile denk gelebilir :))
Eşim boğa burcu ,minişimde boğa burcu olacak inşallah :)))
beni de görün beni deee:119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::118:
sen öyle diyosun sonra aklı fikri "orda" olan ben oluyorum hıhh
canım sen tam olarak ne zaman hamile kaldın ben de o zamanlamadan istiyorum da
seni görmememek mümkün mü asenişkommm
Sat 08.08Ağustos'ta sonuncuyu oldum sonra dersime çalıştım
Tabii ki tarihler önemli,mesela 20li tarihlerde oluyorsan en son Temmuz'da kırmızı bayrağı aşağı çekince derse başla
ben seneye hamile kalmak istiyorumbnde kanmaya hazırm sanrımm
gördüm seniiii sen ne zmn planlıyorsun baklm
sen öyle diyosun sonra aklı fikri "orda" olan ben oluyorum hıhh
canım sen tam olarak ne zaman hamile kaldın ben de o zamanlamadan istiyorum da
seni görmememek mümkün mü asenişkommm
Sat 08.08Ağustos'ta sonuncuyu oldum sonra dersime çalıştım
Tabii ki tarihler önemli,mesela 20li tarihlerde oluyorsan en son Temmuz'da kırmızı bayrağı aşağı çekince derse başla
dersime çok iyi çalışırım ben hocam
Allah istediğimiz anda nasip eder inşalllahhh...
bu arada bu akşam ilk kez katı meyve sıkacığımızı kullandık...yani eşim kullandı ..hamişimiz için ayrıntı yazmıyorum ama tavsiye edilir..ben almamıştım kv almış bize ama iyiki almış biraz fazla yer kaplasa da sonuç mükemmel