Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yok bizimkiler öööyle çook ağır arnavut değiller Allah'tan :))) Benim herşey sadecik,hiç bazı boşnakların arnavutların gözünü doldurur tarzdan değilim galiba :KK9:

:18: Oiiyy Allah korusun düşmüşsün,ciddi birşey olmadıysa önemli değil tabi.
Ben çok oynadım ya,düğünü bile izlerken bir kere erkekler oynarken oturmuşum ben niye oturmuşum diyorum hala :KK9: Çok seviyorum oynamayı,oyunlarımızı ayrı bir seviyorum.

He agir arnavut deilsnz o baska bnde agr bosnak dilim gayet sadeydi :) salvarlarmi bile sade yaptrdm zayen mecbiren yoksa hayatta salvar gymezdm hic sevmiom malesef

millet kar kış demeden çıkıyor evden koşuyor bankaya nasıl yoğun olmasın nenacık :KK31:
özlettin kendini..:KK16:

aynen ben de prenses eşimin doğum günümde aldığı kolyeyle ince bilekliği takıyorum...gerçi bilekliği sürekli kopardığım için onu pek takamıyorum yalan söylemyim :KK9:

bnmde saolsun kolyemi koparmıştı kaca kafalı eşimm yaptırdık :)

He agir arnavut deilsnz o baska bnde agr bosnak dilim gayet sadeydi :) salvarlarmi bile sade yaptrdm zayen mecbiren yoksa hayatta salvar gymezdm hic sevmiom malesef

Ben bir tek onları çok seviyorum,onlar bizde biraz daha sade renkli değiller.

5 ve 7 kıyafet miiii?:KK53:
onları giymeyi bırak alırken beğenmek de mesele :KK9:
giy çıkar yorucu bee :KK52:

Zaten bir bakıyorsun bi anda giyivermişsin ohh oynuyorsun :87:

Ben bir tek onları çok seviyorum,onlar bizde biraz daha sade renkli değiller.

Zaten bir bakıyorsun bi anda giyivermişsin ohh oynuyorsun :87:
ay bzmkiler cok abartio gyik kusami begenilcek tarafi yok.

Size daldım salep yalan dolu benimde yahu :KK9:
Kiyamam yap bo salep bebisimz buyusun :)
bn dayanamadım bi test daha yaptım kızlar sonuç aynı:26:
uzulme daha zamani degil demekki prensesim olucak zamani geldgnde allah ne zmn nasip ederse :KK43:

ay bzmkiler cok abartio gyik kusami begenilcek tarafi yok.

Kiyamam yap bo salep bebisimz buyusun :)
uzulme daha zamani degil demekki prensesim olucak zamani geldgnde allah ne zmn nasip ederse :KK43:

üzülmüyorum tatlımm..bn herzmn en kötü karar kararsızlıktan iyidir demişimdir.o yuzden ne çizgi çıkıyor ne regl geliyorr

Prensess daha fazla geciktirmeden yarın doktora git bence.En azından birşey yoksa söktürücü verir.Stresinde geçer:KK34:

benim arkadaşımda annesini dinleseydi 7 elbise değiştirecekti ama kandırmış 3'te karar kılmışlar :KK70:

kızlar benim eve gitme vaktim geldiii öpüyorum hepinizi :)

Bsyemi uzuldun yada stres mi oldun ondanda gecikmis olablr kuzum

bişeye üzülmedim tatlım kv. amlyat oldu fln o yuzden gecıktı dedm ama kadın ewde yakında işe gitcek bana ne oluyosa artıkk...

Prensess daha fazla geciktirmeden yarın doktora git bence.En azından birşey yoksa söktürücü verir.Stresinde geçer:KK34:

sanrım artık gitmem gerk cnm sağlık ocagına mı gideyim dra mı

Prenses bnde ayin 18 dr randevu aldim,bnmde iyi huylu kisyim var regl olunca olusuo regl btince kayboluo ama cok agrim oluo baktrcam bide hamile kalmak istesem sikinti teskil edermi reglmdevduzensz sorcgm bissuru sey var

X