- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.701
SormaaaKasım 21 de kendi doktorum 'kıza benziyor ama olmayadabilir' dedi.Meraktan ve diğer rutin testler için devlete gittim Kasım 27 de o doktorda birebir aynı cümleyi kullandı :))) Yarın detaylı ultrason var bakalım artık öğreniriz
Veririm tabii kiii,bir sürü teyzesi vaarr burrdaa
:)))) supersin plojo :*SormaaaKasım 21 de kendi doktorum 'kıza benziyor ama olmayadabilir' dedi.Meraktan ve diğer rutin testler için devlete gittim Kasım 27 de o doktorda birebir aynı cümleyi kullandı :))) Yarın detaylı ultrason var bakalım artık öğreniriz
Yaaaa kizum bnde izliyorim gebertesm geldi kv yi :))))oglimda oglim diyip duruo. Kizlarrrr ben geldim canlarim sabah uyandm tabin sarji btmis sonra sarj aletm zor sarj edio e bide sarjin dolmasni bekledm snra masalah cenenize yetismek icin caba sarf ettim anca geldim alintilayamdm zor oluo bndeki aletle ama switosum regl olmus kiyamam gecmisler olsun kuzum bnmkide cok sancili oluo,sey dene cnm ben denedm ama iyi geldmi hatrlmaiorm sicak serbet yani suyu kaynat icine seker ve az bsy limon suyu damlatip iceblrsn bana arkdslarm onermisti tatlim, major naber fistik naptn bugun,prenseste burda sanirim sanada selam prensescim ,baska kimler var bilemiyrm herkese selamlarrrr
SormaaaKasım 21 de kendi doktorum 'kıza benziyor ama olmayadabilir' dedi.Meraktan ve diğer rutin testler için devlete gittim Kasım 27 de o doktorda birebir aynı cümleyi kullandı :))) Yarın detaylı ultrason var bakalım artık öğreniriz
Kizlarrrr ya bu aralar mucevherlere taktim ya soyoe bi trabzon hasiri alsam bide hint seti alsam soyle takip takistrsam :)))
iyiyim tatlım ya ne yapayım hep aynısen ne yapıyorsun ev hanımı oldun çıktın :)
kız olsun ya en güzeli kokoş kızlar
ondan sonra kesseler bir yerlerini alıp götürseler dimi canım
Kizlarrrr ya bu aralar mucevherlere taktim ya soyoe bi trabzon hasiri alsam bide hint seti alsam soyle takip takistrsam :)))
ay ne güzel bir sürü alıntı yaptım müşteriler yazdırmadı üşüştüler hepsi
tabi alıntı yaptıklaırm da eskidi-hızınıza yetişilmiyor ki
nenacım hoş geldin gözümüz yollarda kaldı
plojocum yarın ayın 13üü evet bebiş göstercek kendini...sağlıklı olsun da benim için de farketmez..eşim kız istiyor bizde..
ay bi müşteri geldi daha yazıcaktım kiii
ondan sonra kesseler bir yerlerini alıp götürseler dimi canım
Kesmezler ya bnm butun altnlarm bankada sadece kina gecelrnde takmak icin lazm bana bu topokte beni en iyi plojovc anlar biz bosnagiz :)
Kesmezler ya bnm butun altnlarm bankada sadece kina gecelrnde takmak icin lazm bana bu topokte beni en iyi plojovc anlar biz bosnagiz :)
evet boşnaklar düşkün biraz altına kıyafete vb.benim arkadaşım kınasında kıyafet değiştirmketen oyanayamdı
ben de hiç sevmem takmayı...koyduk kasaya uyuyolr büyüyüp bize ev olucaklar
evet boşnaklar düşkün biraz altına kıyafete vb.benim arkadaşım kınasında kıyafet değiştirmketen oyanayamdı
ben de hiç sevmem takmayı...koyduk kasaya uyuyolr büyüyüp bize ev olucaklar
Çok güldümm yaa Majorr
Kınada lazımsa kesemezler zaten hırsızında kafası karışır hangisini kessem diyeValla benimkilerde evde değil,sevmiyorumda zaten pek düğünden düğüne belki çok yakın birininse takıyorum Şimdiye kadar 1 kere taktım düğünde o da 1 aylık gelindim Alıştılar bana
benimde arnavut bir arkadaşım var oda 3 elbise değiştirmişti :)
çok süslü oluyorsunuz siz kızlar özeniyorum aslında size :)
inşallah ev olurlar sivitim :)
Ay bn severim valla ama okadar agir bi setm yok bileziklermn masallahi varda:)setim okadar agor degil bakma seviorumda okadr para vermem satnca pek bsye yaramio :)Çok güldümm yaa Majorr
Kınada lazımsa kesemezler zaten hırsızında kafası karışır hangisini kessem diyeValla benimkilerde evde değil,sevmiyorumda zaten pek düğünden düğüne belki çok yakın birininse takıyorum Şimdiye kadar 1 kere taktım düğünde o da 1 aylık gelindim Alıştılar bana
ben 7kiyafet7ayakkabi ve inanilmaz yorulmustum hatta kina gecemde halay cekerken dusmustum yorgunluktan yani ozeniosunda bizim adetler zor hatta plojovc arnavut onlarnki bzdende zorbenimde arnavut bir arkadaşım var oda 3 elbise değiştirmişti :)
çok süslü oluyorsunuz siz kızlar özeniyorum aslında size
inşallah ev olurlar sivitim :)
Ay sekerim anca geldm valla napiosun?isler yogin anladgm kadariyla
bnde sevmem takıp takıştırmayı ama ince bi bileklik birde kolyem var şuanda onun dısında da bişi takmam fazlalık oluyo üzerimde
Ay bn severim valla ama okadar agir bi setm yok bileziklermn masallahi varda:)setim okadar agor degil bakma seviorumda okadr para vermem satnca pek bsye yaramio :)
ben 7kiyafet7ayakkabi ve inanilmaz yorulmustum hatta kina gecemde halay cekerken dusmustum yorgunluktan yani ozeniosunda bizim adetler zor hatta plojovc arnavut onlarnki bzdende zor
millet kar kış demeden çıkıyor evden koşuyor bankaya nasıl yoğun olmasın nenacık
özlettin kendini..
aynen ben de prenses eşimin doğum günümde aldığı kolyeyle ince bilekliği takıyorum...gerçi bilekliği sürekli kopardığım için onu pek takamıyorum yalan söylemyim
Çok güzel oluyor :) Bende 5 tanecik değiştirdim ama oynadımda bi güzel ohh,zaten oyunlarda ayrı bir güzellŞimdi ay sonunda eşimin halasının kızı evleniyor kına da yine devam Günlük hayatta sevmem ama tantanaları,takıları
Ay bn severim valla ama okadar agir bi setm yok bileziklermn masallahi varda:)setim okadar agor degil bakma seviorumda okadr para vermem satnca pek bsye yaramio :)
ben 7kiyafet7ayakkabi ve inanilmaz yorulmustum hatta kina gecemde halay cekerken dusmustum yorgunluktan yani ozeniosunda bizim adetler zor hatta plojovc arnavut onlarnki bzdende zor