Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

o zmn kızdır canmm ablmada aynı cümleyi kullanmıstı dr.kız olduu..hayrılsı bnde heycanlandımm hamileliğin en güzel dönemi cinsiyetini öğrenmek..sonra minik mink kıyafetler almak oy oyy

:)))) supersin plojo :*

Kizlarrrr ya bu aralar mucevherlere taktim ya soyoe bi trabzon hasiri alsam bide hint seti alsam soyle takip takistrsam :)))

iyiyim tatlım ya ne yapayım hep aynı sen ne yapıyorsun ev hanımı oldun çıktın :)

kız olsun ya en güzeli kokoş kızlar

Son düzenleme:
Hayırlısı bakalım kız olsun veya erkek olsun demedik hiç,oldu ya şükürler olsun Meraklardayım ama Ben salep yapayım yine kendime iyi geliyor,hazmıda kolaylaştırıyor

iyiyim tatlım ya ne yapayım hep aynı sen ne yapıyorsun ev hanımı oldun çıktın :)

kız olsun ya en güzeli kokoş kızlar

Ya evdeyim tembel oldum ciktm ise baslamam lazm cok sikildm ev hanimi olmak ne zormus sikildm catladm hayir yani disari cikick arkds olsa yine idare edicemde hepsi calisio bode her allahn gunu yemege ne yapsam die dusunuorim

ay ne güzel bir sürü alıntı yaptım müşteriler yazdırmadı üşüştüler hepsi
tabi alıntı yaptıklaırm da eskidi-hızınıza yetişilmiyor ki

nenacım hoş geldin gözümüz yollarda kaldı
plojocum yarın ayın 13üü evet bebiş göstercek kendini...sağlıklı olsun da benim için de farketmez..eşim kız istiyor bizde..

ay bi müşteri geldi daha yazıcaktım kiii

Kizlarrrr ya bu aralar mucevherlere taktim ya soyoe bi trabzon hasiri alsam bide hint seti alsam soyle takip takistrsam :)))

evet boşnaklar düşkün biraz altına kıyafete vb.benim arkadaşım kınasında kıyafet değiştirmketen oyanayamdı

ben de hiç sevmem takmayı...koyduk kasaya uyuyolr büyüyüp bize ev olucaklar

Ay sekerim anca geldm valla napiosun?isler yogin anladgm kadariyla

ondan sonra kesseler bir yerlerini alıp götürseler dimi canım
Kesmezler ya bnm butun altnlarm bankada sadece kina gecelrnde takmak icin lazm bana bu topokte beni en iyi plojovc anlar biz bosnagiz :)

Çok güldümm yaa Majorr

Kınada lazımsa kesemezler zaten hırsızında kafası karışır hangisini kessem diye Valla benimkilerde evde değil,sevmiyorumda zaten pek düğünden düğüne belki çok yakın birininse takıyorum Şimdiye kadar 1 kere taktım düğünde o da 1 aylık gelindim Alıştılar bana

Kesmezler ya bnm butun altnlarm bankada sadece kina gecelrnde takmak icin lazm bana bu topokte beni en iyi plojovc anlar biz bosnagiz :)

evet boşnaklar düşkün biraz altına kıyafete vb.benim arkadaşım kınasında kıyafet değiştirmketen oyanayamdı

benimde arnavut bir arkadaşım var oda 3 elbise değiştirmişti :)
çok süslü oluyorsunuz siz kızlar özeniyorum aslında size :)

inşallah ev olurlar sivitim :)

bnde sevmem takıp takıştırmayı ama ince bi bileklik birde kolyem var şuanda onun dısında da bişi takmam fazlalık oluyo üzerimde

çok süslü oluyorsunuz siz kızlar özeniyorum aslında size :)

Çok güzel oluyor :) Bende 5 tanecik değiştirdim ama oynadımda bi güzel ohh,zaten oyunlarda ayrı bir güzell Şimdi ay sonunda eşimin halasının kızı evleniyor kına da yine devam Günlük hayatta sevmem ama tantanaları,takıları

Son düzenleme:
Ay bn severim valla ama okadar agir bi setm yok bileziklermn masallahi varda:)setim okadar agor degil bakma seviorumda okadr para vermem satnca pek bsye yaramio :)
çok süslü oluyorsunuz siz kızlar özeniyorum aslında size
ben 7kiyafet7ayakkabi ve inanilmaz yorulmustum hatta kina gecemde halay cekerken dusmustum yorgunluktan yani ozeniosunda bizim adetler zor hatta plojovc arnavut onlarnki bzdende zor

Ay sekerim anca geldm valla napiosun?isler yogin anladgm kadariyla

millet kar kış demeden çıkıyor evden koşuyor bankaya nasıl yoğun olmasın nenacık
özlettin kendini..

bnde sevmem takıp takıştırmayı ama ince bi bileklik birde kolyem var şuanda onun dısında da bişi takmam fazlalık oluyo üzerimde

aynen ben de prenses eşimin doğum günümde aldığı kolyeyle ince bilekliği takıyorum...gerçi bilekliği sürekli kopardığım için onu pek takamıyorum yalan söylemyim

Yok bizimkiler öööyle çook ağır arnavut değiller Allah'tan :))) Benim herşey sadecik,hiç bazı boşnakların arnavutların gözünü doldurur tarzdan değilim galiba

:18: Oiiyy Allah korusun düşmüşsün,ciddi birşey olmadıysa önemli değil tabi.
Ben çok oynadım ya,düğünü bile izlerken bir kere erkekler oynarken oturmuşum ben niye oturmuşum diyorum hala Çok seviyorum oynamayı,oyunlarımızı ayrı bir seviyorum.

Ay isinde zor ama guzel bi isin var cok oflayip poflama, ayy kozlar durduk yere alimda takayim demedm gunluk hayyatta bn alyansimi bile takmyrm incik boncgn arasnda duruo ama bizim kinalarda lazm oluo siz bilmezsnz :) plo sende iyi gymssn bnm aklim olsa 2tane gyerdm cok yoruldm o gece ve sinirlydm kabus gbydi hehehhe

5 ve 7 kıyafet miiii?
onları giymeyi bırak alırken beğenmek de mesele
giy çıkar yorucu bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…