- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.661
misafir ol gel banaa börekler açayım sanaaa
hoşgeldin örtmenim tekrardan..benim eşim ve en yakın arkadaşlarım da öğretmen..çook severim ben öğretmenleri
tabii yarım gün dimi okulevdesindir şimdi
hüüüüü
Ben Tekirdağ'dayım şekercim uzağım sanasize afiyet olsun kocişinle yersin :)
ahh geçmiş olsun kuzucuk ya bende çok korkuyorum hastalanmaktan çünkü hastalananınca yatak yorgan oluyorum malesef
hoşgeldin pembe gelin :)
buraya gelenler erçekten bir kere kendini gösterip sonra ortalıktan kayboluyorlar
bende yeni evlendim geldim
nasılsınız şekerler
biz öğretmenler de bizi sevenleri seviyoruz
yok 2 buçukta cıkıcam ama bu ders boşteyım bi bakıyım demiştim sizi gördüm hemen damladım
kızlar size bir şey soracağım şu smileyleri nasıl biliyorsunuz ya ben çoğu zaman tek tek deniyorum
Hoşgeldinn öörttmenimmBende yeni geldim kızların arasına,gitmeye hiç niyetim yok,çok sevdim Gitme gitme
kızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı :)
aa evet plojoviç sonradan gelip bizi bırakmayanlardan..çok sevdik biz onu ve bebişinii
kızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı :)
Teşekkür ederiiimmm :13: Topik ilerledikçe biz burda oldukça ismini Eskimeyen Gelinler koyarız
Telefona Falcı Bacı'yı yükle gerisi kolay :) Son günlerde gördüğüm kısa yollu fal hali :) Biz eşimin yeğeniyle keyifle içer öylesine bakardık anlamam ben :) Şimdi bebek sağolsun içemiyorum kahve tiksindim :) Hamilelikte bir tek en sevdiğim 3 şeyi yiyemiyorum başka hiçbirşey değişmedi :) Çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi
NeNa nerelerde acaba :44:
Telefona Falcı Bacı'yı yükle gerisi kolay :) Son günlerde gördüğüm kısa yollu fal hali :) Biz eşimin yeğeniyle keyifle içer öylesine bakardık anlamam ben :) Şimdi bebek sağolsun içemiyorum kahve tiksindim :) Hamilelikte bir tek en sevdiğim 3 şeyi yiyemiyorum başka hiçbirşey değişmedi :) Çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi
ben bakamıyorumm
zamanında evlenmeden önce çok severdim baktırayım
ama şimdi çok şükür bütün dileklerim gerçekleşti
kötü bişey çıkmasın yok yer hzurumu bozmasın diye baktırmıyorum
artık seneye bebiş için baktırmaya başlarım
sen biliyor musunn yoksaammm
onun kolay yolu var mı diye ben de sorucaktım ama utandım ya herkes biliyosa ben bilmiyosam diyeben de bazen deniyorum bazen kopya çekiyorum ama kolay yolunu bilen varsa desin bizee smiley candır
Teşekkür ederiiimmm :13: Topik ilerledikçe biz burda oldukça ismini Eskimeyen Gelinler koyarız
inanmıyorumm çikolata yiyemiyor musunn?
benim de en sevdiğimm şeydir...yemek yemeden dururum ama çikolatasız aslaaa
tiksindiğimi düşünemiyorum..ah bi tiksinsem kesin kilo veririm
aaa nenaa bu gün hiç gelmemiş....
ses ver nenaaaa
Falcı bacı var zaten canım ama o yetmiyor ya :) inandırıcıda gelmiyor açıkçası
valla bende utanıyordum sormay ama artık dayanamadım değişik değişik smileyleri görünce nerden buluyorlar diye şaşırıyorum
şimdi kafadan bir kaç tane atayım bakalım neler çıkacak
:13: :100: :120: :121:
Falcı bacı var zaten canım ama o yetmiyor ya :) inandırıcıda gelmiyor açıkçası
Bilmiyorumkiikeşke bilsem hep bakadım
valla bende utanıyordum sormay ama artık dayanamadım değişik değişik smileyleri görünce nerden buluyorlar diye şaşırıyorum
şimdi kafadan bir kaç tane atayım bakalım neler çıkacak
:13: :100: :120: :121:
bende yeni evlendim geldim
nasılsınız şekerler
bilemiyorum ki
bakıcam bakalım nasıl karsılıyosunuz misafiri
güzeldir benm adım
kızlar size bir şey soracağım şu smileyleri nasıl biliyorsunuz ya ben çoğu zaman tek tek deniyorum
ben geldiiimmm
hoşgeldin aramızaaa
canm misafirleri türk misafirperverliğine göre ağrlarız ama sen bnce misafir olma kalıcı ol
majorcumm bn ezberlemiyormm fazlası yazıyo ya ordan seçiyorm..:103::119:
aaa neden kiii bnm bildiğim sadece turk kahvesi serbest ness yasak olurr..
bu arada bn kötüyüm kızlarrr
sanki gözbebeklerim burnumun ucuna bakıyor gibi miğidem de bi garip ne oluyoo banaaaaa:83:
yaa benim yine körlük tutuyor nerde daha fazlası diyor prensesgöremiyoruumm
bu arada psikolojik olmasın kuzuu..bana da hem başım dönüyor gibi gelirdi..
valla bilmiyorum ama pisikolojiksee bn bu pisikoljiyeee
inş.gelir bnmkide rahatlarımm..eğer hamileysem nedn tek çizgi çıktı
iy gidiyo yuvarlana yuvarlana götürüyoruzz işteegeldim geldim hoşgördüm
nasıl gidiyo bakalım evlilikler
öğle tatilinde ayakkabı bakarken koşturuyodum,bomba gibiydim şimdi yine bi halsizlik çöktü ,üzerine bi de karın ağrısı :26:
benim bu işe karşı alerjim var galiba dılarıda hissetmiyorum hastalığımı
asencim bu arada Allah anane ve babanelerinize uzun ömür versin...
benimki de regl öncesi duygusallığı olsa dün gece annemlerden geldim ya eşimden önce uyudum..uyumadan ya annemle babama bişey olursa naparım ben diye ağladımçocuk gibiyim yaa bi duygusaldım dün gece..
hoşgeldin canım..
buraya gelen ce diyo gidiyor
iyi karşılayamıyo muyuz acaba
sen kal pembe gelin bak adını da sevdim
bende atanamayan bi öğetmenim tatlımmmoooo süper o zman
pastalar börekler ben hep gelirim buraya
neden kacıyolar kı anlamadım o zaman
iyiyim napım 3 gün sonra 3 ay olucak evleneli evli mutluyum
öğretmenim bi de bu arada siz neler yapıosunuz
aaa herks gitmiiiş
ama asen burda yakaladımm
asoşum yaa ben geliyorum artık ö.sonraları sen yoksunnn yazmıyosun hiçç
iy gidiyo yuvarlana yuvarlana götürüyoruzz iştee
allah seni sivitcannbencede senin işe karşı alerjin var ben anladım benim ,için işyerinde oralet varsa oralet ısmarla kendine benden olsun çok severimm
bende atanamayan bi öğetmenim tatlımmmhoşgelddin daha bi çok kez
geldim tatlış kocaya süpürge açtırdım yatağı tplattım bende toz aldım anca oturdm
bu arada bi de kör ebe oynadık salonda