Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok değilsinidir prensesim yaa ..
bak stres yaptıkça gelmiyorr..
ben psikolojik olarak nerdeyse aşermelere başlıcaktım..bu gün adet olmasam test yanlış diye düşünücem o kadar inandırmışım kendimi..
ay bebiş mi istiyorum acabaa :KK52:

:KK30::KK30:bnm bugunde gelmiyooo ne yannii şimdiiiiiii
svitcan bizz istemem yan cebime yapıyoruz sanırmm:KK9:

aaa neden kiii bnm bildiğim sadece turk kahvesi serbest ness yasak olurr..

bu arada bn kötüyüm kızlarrr
sanki gözbebeklerim burnumun ucuna bakıyor gibi miğidem de bi garip ne oluyoo banaaaaa:KK14::83:

Yook yasak değil,hiçbir yasağım yok çok şükür.Tiksindim sadece içemiyorum:KK34:
Geçmiş olsun buarada :44:

Çook çağırıyonuz bebeği gelecek yakında valla,bence de ikinizden biri bombayı patlatacak yakında :KK9:

bencede prensescaan:emir_bebek::KK74::82:

Yook yasak değil,hiçbir yasağım yok çok şükür.Tiksindim sadece içemiyorum:KK34:
Geçmiş olsun buarada :44:

Çook çağırıyonuz bebeği gelecek yakında valla,bence de ikinizden biri bombayı patlatacak yakında :KK9:

valla svit 1ay daha atlattı ama bnm hala tık yok..

yaa evim şahaneyi izliyorum daa böyle kv olsa şaçını başını yolarımm:KK47:

ayy valla prensescan bende:KK53::KK53::KK53:
ön koltuğa kurulmuş ya bide:KK53::KK53::KK53: en nefret ettiğimşeydir yerini bilmeyen insan:KK53::KK53: kocasını bile arkaya atmış adam :KK53::KK53:

kızlar ben gidiyorum eşimin babanesi geliyo kv ye bu akşam ordayız öpüyorum çokca:KK54::116:

iy gidiyo yuvarlana yuvarlana götürüyoruzz iştee:KK53::KK53:

allah seni sivitcann:KK53: bencede senin işe karşı alerjin var ben anladım:KK53::KK53: benim ,için işyerinde oralet varsa oralet ısmarla kendine benden olsun çok severimm :KK53::KK53::KK53:

bende atanamayan bi öğetmenim tatlımmm:KK52::KK52::KK52: hoşgelddin daha bi çok kez :KK52::KK52::KK52:

geldim tatlış kocaya süpürge açtırdım yatağı tplattım bende toz aldım anca oturdm:KK76::KK76:
bu arada bi de kör ebe oynadık salonda:KK70::KK70:

örtmenim sen çocuklarlada kör ebe oynarsın artık

nedenki prenses napıyor kv geline??

Yook ya belliydi şaka olduğu herşeyin :) Süpriz yaptı geline :)

Taze gelin NeNaaa hızlı oku hızlııı :)

Yaaaa kizum bnde izliyorim gebertesm geldi kv yi :))))oglimda oglim diyip duruo. Kizlarrrr ben geldim canlarim sabah uyandm tabin sarji btmis sonra sarj aletm zor sarj edio e bide sarjin dolmasni bekledm snra masalah cenenize yetismek icin caba sarf ettim anca geldim alintilayamdm zor oluo bndeki aletle ama switosum regl olmus kiyamam gecmisler olsun kuzum bnmkide cok sancili oluo,sey dene cnm ben denedm ama iyi geldmi hatrlmaiorm sicak serbet yani suyu kaynat icine seker ve az bsy limon suyu damlatip iceblrsn bana arkdslarm onermisti tatlim, major naber fistik naptn bugun,prenseste burda sanirim sanada selam prensescim ,baska kimler var bilemiyrm herkese selamlarrrr

ayy valla prensescan bende:KK53::KK53::KK53:
ön koltuğa kurulmuş ya bide:KK53::KK53::KK53: en nefret ettiğimşeydir yerini bilmeyen insan:KK53::KK53: kocasını bile arkaya atmış adam :KK53::KK53:

kızlar ben gidiyorum eşimin babanesi geliyo kv ye bu akşam ordayız öpüyorum çokca:KK54::116:

görüşürüz tatlımm bn bu gun burdayım geceye kdrr:KK3:

örtmenim sen çocuklarlada kör ebe oynarsın artık

nedenki prenses napıyor kv geline??

sürekli oğlumu aldın deyip duruyo yaa uyuzz en sinir olduğum düşünce tipi kocasını aldı sankı:KK52::KK47:

nenaa gelmişş gördüm aşağıdaaa :)yalnız ben daha smileyleri nereden yapacağımı anlamadım :KK50:

senin mesaj yazmı şeklin nasl acbaaa standaart flnmıı yazı yazma bölümünün altındaa smiller var onun altında (fazlası) yazıyoo

Okudum hemserim okudum nasilsin sekerim yegenim napio bakalim:)

:KK9: iyiyim çok şüküürr,geldin sonundaa :) iyi teyzesi kıpraşıyor keyyfi yerinde galiba ellerinden öper:KK9: Bugünde bitse de yarın sabah 9 bucukta randevumuz,göreyim minişimi :KK52:

Yaaaa kizum bnde izliyorim gebertesm geldi kv yi :))))oglimda oglim diyip duruo. Kizlarrrr ben geldim canlarim sabah uyandm tabin sarji btmis sonra sarj aletm zor sarj edio e bide sarjin dolmasni bekledm snra masalah cenenize yetismek icin caba sarf ettim anca geldim alintilayamdm zor oluo bndeki aletle ama switosum regl olmus kiyamam gecmisler olsun kuzum bnmkide cok sancili oluo,sey dene cnm ben denedm ama iyi geldmi hatrlmaiorm sicak serbet yani suyu kaynat icine seker ve az bsy limon suyu damlatip iceblrsn bana arkdslarm onermisti tatlim, major naber fistik naptn bugun,prenseste burda sanirim sanada selam prensescim ,baska kimler var bilemiyrm herkese selamlarrrr

vee alykümselamm

:KK9: iyiyim çok şüküürr,geldin sonundaa :) iyi teyzesi kıpraşıyor keyyfi yerinde galiba ellerinden öper:KK9: Bugünde bitse de yarın sabah 9 bucukta randevumuz,göreyim minişimi :KK52:

cinsiyeti belli değilmi canm 19.haftadaaa

Yesin teyzesi onin ellerni ayaklarini,cok sevndm hadi hyrlisi yarn bi gor de bizede haber ver merak ettm smdi vallahi.

vee alykümselamm

cinsiyeti belli değilmi canm 19.haftadaaa

Sormaaa :KK9: Kasım 21 de kendi doktorum 'kıza benziyor ama olmayadabilir' dedi.Meraktan ve diğer rutin testler için devlete gittim Kasım 27 de o doktorda birebir aynı cümleyi kullandı :))) Yarın detaylı ultrason var bakalım artık öğreniriz :KK52:

Yesin teyzesi onin ellerni ayaklarini,cok sevndm hadi hyrlisi yarn bi gor de bizede haber ver merak ettm smdi vallahi.

Veririm tabii kiii,bir sürü teyzesi vaarr burrdaa:KK52:

X