- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.261
Günaydınnnnn selam gelincikler nasılsınız??
ben dün hiç giremedim mutfakta tadilat vardı cam tuğla yaptırdık.
yine bir sürü iş çıktı sonra akşam annemlere gittik İzmir'e gitmişlerdi babamın amcasının oğlu vefat etmişti. Annemleri görmeye diye gittik duş almadan çıkmıştım sonra eve gidince çok geç olur saçlarım kurumaz hasta olurum diye annem gir banyo yap dedi. 4 ay aradan sonra baba evinde banyo yaptım çok tuhaf oldu içimm :2:
teşekkürler kuzucuklar :) sizde çoookkkkkk güzelsinizz meğer bizim topik güzel kızlarla doluymuş
ben dün hiç giremedim mutfakta tadilat vardı cam tuğla yaptırdık.
yine bir sürü iş çıktı sonra akşam annemlere gittik İzmir'e gitmişlerdi babamın amcasının oğlu vefat etmişti. Annemleri görmeye diye gittik duş almadan çıkmıştım sonra eve gidince çok geç olur saçlarım kurumaz hasta olurum diye annem gir banyo yap dedi. 4 ay aradan sonra baba evinde banyo yaptım çok tuhaf oldu içimm :2:
ben de bazen deşifre oldumu diye korkuyorum
ama benim hayatımı bu kadar merak edip takip edicek biri varsa düzenli olarak varsın okusun..burdan selamlarımı gönderiyorum
içimden de saydırıyorum
boşver kuzu moralimizi bozanlara nanik yapalım..kimse bozmasın..
canım fotolarınız çok güzel..çok yakışmışsınız..Allah mutlu etsin bi ömür boyu..
hu huuuuuu nereyesunuz gelinciklerrr
ben bugun gezdım kocısle vallahı yoruldum...yarında temızlık iş güç var sonra faturalar odenecek vs....
prenses gecmıs kv dene kuzummm
switoş bak pis bogazlık yapma ben 2 gundur dıyetteym sende gr bakım hemen topitop gıbımı gezelım ortalarda suratlar guzelde totişler buyuk olmazbuna bır dur demek lazımreglın ne zmn reglıden once bende davul gıbı sısıyom valla kociş karnım bakıo askım bu ne dıyo askıtom regl olcm sıstım dıyom ohooooo dıo reglden 1 hafta once sıssın regl donemı 1 hafta sıssın e ınmesıde 1 hafta sen 3 hafta şiş mi gezıon benı yeme dıo
do majörr çok cicisin kuzum allah nazarlardan saklasın
teşekkürler kuzucuklar :) sizde çoookkkkkk güzelsinizz meğer bizim topik güzel kızlarla doluymuş