Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnn :KK1: :KK1: selam gelincikler nasılsınız??
ben dün hiç giremedim mutfakta tadilat vardı cam tuğla yaptırdık.
yine bir sürü iş çıktı :KK14: sonra akşam annemlere gittik İzmir'e gitmişlerdi babamın amcasının oğlu vefat etmişti. Annemleri görmeye diye gittik duş almadan çıkmıştım sonra eve gidince çok geç olur saçlarım kurumaz hasta olurum diye annem gir banyo yap dedi. 4 ay aradan sonra baba evinde banyo yaptım çok tuhaf oldu içimm :2: :KK5: :KK14:

ben de bazen deşifre oldumu diye korkuyorum :KK31:
ama benim hayatımı bu kadar merak edip takip edicek biri varsa düzenli olarak varsın okusun..burdan selamlarımı gönderiyorum :KK9:
içimden de saydırıyorum :KK52:
boşver kuzu moralimizi bozanlara nanik yapalım..kimse bozmasın..

canım fotolarınız çok güzel..çok yakışmışsınız..Allah mutlu etsin bi ömür boyu..

hu huuuuuu nereyesunuz gelinciklerrr:KK3:

ben bugun gezdım kocısle vallahı yoruldum...:KK9:yarında temızlık iş güç var sonra faturalar odenecek vs....

prenses gecmıs kv dene kuzummm:KK9:

switoş bak pis bogazlık yapma ben 2 gundur dıyetteym sende gr bakım hemen topitop gıbımı gezelım ortalarda suratlar guzelde totişler buyuk olmaz:KK45:buna bır dur demek lazım:KK9:reglın ne zmn reglıden once bende davul gıbı sısıyom valla kociş karnım bakıo askım bu ne dıyo askıtom regl olcm sıstım dıyom ohooooo dıo reglden 1 hafta once sıssın regl donemı 1 hafta sıssın e ınmesıde 1 hafta sen 3 hafta şiş mi gezıon benı yeme dıo:KK9:

do majörr çok cicisin kuzum allah nazarlardan saklasın :KK16:

teşekkürler kuzucuklar :) sizde çoookkkkkk güzelsinizz meğer bizim topik güzel kızlarla doluymuş :KK1:

yine bir sürü iş çıktı :KK14: sonra akşam annemlere gittik İzmir'e gitmişlerdi babamın amcasının oğlu vefat etmişti. Annemleri görmeye diye gittik duş almadan çıkmıştım sonra eve gidince çok geç olur saçlarım kurumaz hasta olurum diye annem gir banyo yap dedi. 4 ay aradan sonra baba evinde banyo yaptım çok tuhaf oldu içimm :2: :KK5: :KK14:

teşekkürler kuzucuklar :) sizde çoookkkkkk güzelsinizz meğer bizim topik güzel kızlarla doluymuş :KK1:

Günaydın majorcum basın sağ olsun. ..
Baba ewinde dus almak kotu oluyor bn daha hıc yapmdm ama tahmn ediyorm.

Bu arada herkeze Günaydın nn nn hayret 10uyandm bugun ama hala yatıyorum.

P.tesi sendromu sanırım =)

sağol canım,

ohh valla keyif sizin önceden Nena çalışırken sabah yazan birileri oluyordu şimdi öğlen oldu sadece prenses yazdı. uyanın kızlarrrrrr ben eve gittikten sonra canlanıyor burası o zamanda ben giremiyorum :KK43:

Son düzenleme:
sağol canım,

ohh valla keyif sizin önceden Nena çalışırken sabah yazan birileri oluyordu şimdi öğlen oldu sadece prenses yazdı. uyanın kızlarrrrrr ben eve gittikten sonra canlanıyor burası o zamanda ben giremiyorum :KK43:

aynen öyle bn ewdeyken yzmıyorlar anneme fln gidince coşuyoo

en güzel kızlar bizim topikte kii :KK52:

majorcüm ben de geçen ay anneme saçımı boyatmıştım orda duş almak zorunda kaldım..ben de bi tuhaf olmuştum yaw:KK31:ki hala ordaki odama girince bi tuhaf oluyorum hayatım film şeridi gibi geçiyor gözümden sanki o an :KK31:

günaydın prensesss sen benim için de uyusaydın :KK53:
eşin hangi vardiyede bu hafta?

sağol canım,

benim işyerinde internet sadece öğle açılıyor..yoksa hiç kaçırmam gece gündüz yazarım kii :KK52:
nenacık da yok onun temizliği vardı bugün..eşi işe başladı mı acaba?duy sesimizi nenaa??
amayaa da işe başlıcaktı bu gün?amaayaa nasıl ilk günün sendromu atlatabildin mi?
asencik erken yatıyor ama erken kalakamıyor kiii :KK1:
sonraa bauty eşinin yanından döndü müü?neyse cuma kavuşursun yine..

ayhh yoklama yaptım resmen..aa plojoviçi unuttum bebiş nasıl kuzuu kaldı 4 gün:KK52:

inşallah hatrını sormadığım arkadaş kalmamıştır..

majorcüm ben de geçen ay anneme saçımı boyatmıştım orda duş almak zorunda kaldım..ben de bi tuhaf olmuştum yaw:KK31:ki hala ordaki odama girince bi tuhaf oluyorum hayatım film şeridi gibi geçiyor gözümden sanki o an :KK31:

benim işyerinde internet sadece öğle açılıyor..yoksa hiç kaçırmam gece gündüz yazarım kii :KK52:
nenacık da yok onun temizliği vardı bugün..eşi işe başladı mı acaba?duy sesimizi nenaa??
amayaa da işe başlıcaktı bu gün?amaayaa nasıl ilk günün sendromu atlatabildin mi?

ayhh yoklama yaptım resmen..aa plojoviçi unuttum bebiş nasıl kuzuu kaldı 4 gün:KK52:

maşallah sweatcm herkezi saydın ewlimutlu kaldı :)) hamişler gelmediği için artık unutuyoruzzz :p

eşim 4te gidicek bu hafta akşamlar tw ve pc benimm:KK52: bu hafta ablam gelmezse rahatımmm :KK9:

maşallah sweatcm herkezi saydın ewlimutlu kaldı :)) hamişler gelmediği için artık unutuyoruzzz :p

eşim 4te gidicek bu hafta akşamlar tw ve pc benimm:KK52: bu hafta ablam gelmezse rahatımmm :KK9:

evlimutlu unuttuki artık bizi :KK50:

biz hamiş olunca hiç gitmeyelim burdan prenses..

ablan sizde mi kalıcak kii?aranız kötü müü ?

şimdi yemeğe gidiyorum..geince görüşürüz şekerler... :KK16:

evlimutlu unuttuki artık bizi :KK50:

biz hamiş olunca hiç gitmeyelim burdan prenses..

ablan sizde mi kalıcak kii?aranız kötü müü ?

şimdi yemeğe gidiyorum..geince görüşürüz şekerler... :KK16:

yok annemde kalıyor ama bn de gidiyorum..anneme gitiğimde ordan giriyorum ama ablam gelince her zmn giremiyorum wifi nin oldugu odada kalıyo yeğenim etkiliyo diye kapatıyorlar :))

afiyet olsun bizde daha kahvaltı yapmadık yapsak ii olcak artık

Herkesi tek tek sorup hatırlamışsın canım :)
bende şuan günü yarılamış olmaktan çok mutluyum :)
kocama kavuşmama saatler kaldıııı :KK1:
çok özlüyorum gün içinde yaa resmen kokusunu özlüyorum burnumda tütüyor :KK52: :KK52:

Son düzenleme:
yok annemde kalıyor ama bn de gidiyorum..anneme gitiğimde ordan giriyorum ama ablam gelince her zmn giremiyorum wifi nin oldugu odada kalıyo yeğenim etkiliyo diye kapatıyorlar :))

afiyet olsun bizde daha kahvaltı yapmadık yapsak ii olcak artık

biz de öğlen yemeğini kocişle yedikk :KK52:
salata yedim ama çeşitli soslar koyarak yine kalori almayı başardım :KK31:
akşama da çorba salata yedim mi tamamdır..
çikolata yemeğe isteğimle başa çıkmak kalır geriye..belkii bitter yerim küçücük:KK53:
size de afiyet olsun kuzu..

Kizlaaaaar gunaydiinnn tunaydinlar olsuunnn :)))
Kahvem elimde tv ye bakiyorum keyif modundan cikamadimm :)) azcik isim var doncem yinee:) bi mutluyum bugun nedense :)

Kizlaaaaar gunaydiinnn tunaydinlar olsuunnn :)))
Kahvem elimde tv ye bakiyorum keyif modundan cikamadimm :)) azcik isim var doncem yinee:) bi mutluyum bugun nedense :)

günaydnn bnde kocamı gondericem belki anneme giderim o zmn içerim kahvemi.. afiyet olsun...allah bozmasın neşenii

durmadı çenemiz :KK8:
ama sivitin balkabağı vakti geldii:KK14:
öpüyorum hepinizii

görüşürüz tatlımm:KK3:

günaydnn bnde kocamı gondericem belki anneme giderim o zmn içerim kahvemi.. afiyet olsun...allah bozmasın neşenii

görüşürüz tatlımm:KK3:

tatlışş işlerimi yaptım vee geldim :KK9:
içmişsindir sende kahveni zatenn:KK9:
ne güzel yaa hergün annene gidiyosunnn:KK16: kv kıskanıyomu hiç tatlım??

bizim topiğe nazar mı değdi ne bugün sayfalar hiç ilerlemiyor :KK14: :KK14: :KK50: :KK50:

geldim majorcummm napıyosunn:KK8:

başladım evet yaaa.... sabah kalktım falan o o kadar değil de masa alınmıştı, koltuk alınmıştı anca gelmiş... yerleştirmek gerekti, eskiler çıktı onlar girdi, herşey değişti.... düşün halime.... ilk günüm de hemde :KK43: yazık ama bana daaa..... neyse ki kaldırmadım, çekmedim, itmedim :KK1: biraz tez canlıyım arada el attım ama arkadaşlar elime vurdu, det çek elini bakıyım diye..... nette yoktu, e işte yoktu haliyle :) çok sıkıcı oldu. yarın da soruşturma varmış ifade alcam, yani yaz kızım olcam :) ne enteresan işlerimiz var yaaaa..... devlet memurundan biri şikayetçi olursa önce bi öninceleme yapılıyo ve evet mahkemeye çıksın yada ceza alsın gibi bi kanı oluşursa öninceleme yapanlarda, ancak o zaman ceza alıyo, yoksa almıyo. işte bende o zaman milletin ifadesi alınırken yaz kızımlık yapıyom :) yarında çk yorulmıcam demektir bu :KK1::KK1::KK1::KK1: geldiğim gibi kk yı açıyorum zaten.... okuyup bitirmeye çalıştım bi yandan, şimdide kocam gelmeden kalkmalı ve yemek yapmalıyım :KK52::KK52::KK52::KK52: öpüyom kızlar hepiniziiiiiii:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

X