Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bizim topiğe nazar mı değdi ne bugün sayfalar hiç ilerlemiyor

nazarlara geldik majorcüm
o zaman bi ssürrüü nazar boncuğu gelsin bize

ben de bu yoğun ve soğuk ptesi gününü geride bırakmanın heyecan ve sevinci içindeyim
dün akşamdan yemekler var bu da diğer mutluluk sebebim
benimki sütlaç istiyordu üşenmezsem yaparım..her hafta yapıyorum bıkmadı yaw
Allahtan ben sevmiyorum da diyeti bozmıcam
bu akşam karadayı var..belki giremeyebilirim pür dikkat izliyorum
ama yatmadan bi iyi geceler derim kknın en güzel hatunlarına ..
öptüm şimdilik...

Heyo heyo kocacim gelmeden hemen yazim dedim yemekler hazir sofra hazor kocis geldi gelecek mamamizi yielim hemen size doncem ozledum da :))

huu ben geldiğimde kimse kalmıyo ama artık ne yapalım
yemek yedik bizde kocayla geldim size bakmayaa
tatlımm sen adliyede mi çalışıyosunn :44:
ilk iş gününü atlattın nasılsa artık gerisi kolay olur
huhu gelmiyomusun cicim tekrardann :18:
Heyo heyo kocacim gelmeden hemen yazim dedim yemekler hazir sofra hazor kocis geldi gelecek mamamizi yielim hemen size doncem ozledum da :))
huuhu nenacaaan nasılsın tatlımmm neler yaptın bakalımmm

İyiyim hytm nolsun bugun evi toparldm snra faturalar vardi odedim,eve geldim soya soslu sebzeli tavuk firinda kekikli patates dilimleri salata corba yaptm smdi cayimi aldm kitabim bir elimde tabletm dier elimde size yaziyorum :))

İyiyim hytm nolsun bugun evi toparldm snra faturalar vardi odedim,eve geldim soya soslu sebzeli tavuk firinda kekikli patates dilimleri salata corba yaptm smdi cayimi aldm kitabim bir elimde tabletm dier elimde size yaziyorum :))

ohh afiyet bal şeker olsun tatlışkomm

Cok mersi tatliskom siz yednzmi mamalarinizi sen naptn bugun bakalim

yedik yavrutom biz 5-6gibi yiyoruz genelde
bendee mercimek çorbası pilav ve körili kremalı tavuk yapmıştım ayıptır söylemesi
şimdi napsam diye düşünüyorum yaa çok sıkılıyorum örgüde beceremem tv karşısında yapılacak bişi söyleyin yahuu

Ohhj afyet olsin korili tavuga bayilrm gerci bem soslu olan her seyi seviyorum :)smdi ne yapsam ne yemelik bsyler mi sordun bu satte meyveden baska bsy yenmez:)tv karsisinda sadece tv izlnr baska bsy yapilmaz kitabimi actm love song die bi kanal var 444digiturkte bi uandan onu dinliyorum tavsiye edlr tv de bsy yok zaten

Kizlar esimle suan ki diyalogum gulsemmi aglasammi cok parlak fikirli bi sevglm var uyuz oldum. Ben:askm sevgililer gununde degisik bsy yapalim zaten yilbasiydi senn dogum gunundu programlari hep evde yapioruz esim:efendim balim degisik bsy mi yapmak istiosun var mi bi onerin die sordu henuz yok dedim ne yapalim aladmki dedi 1-2 dkka sustuktan sonra butun sevgilileri evemi toplayalim dedi akli sira bnmle eglenio kahkayi patlatim sonra beni hic dikkate almadgni farkederek yuzum dustu kahrolasi koca popolu pis zenci diesim geldi ama demedim :)

bizde digi yok tatlışş kayıp var kanal d de onu izliyorum da böle örgü gibi uğraşacak bişi ama bilemedimki ne yapsam puzzle aldık o da yanlış gelmiş geri gönderdik onu bekliyorum

bizde digi yok tatlışş kayıp var kanal d de onu izliyorum da böle örgü gibi uğraşacak bişi ama bilemedimki ne yapsam puzzle aldık o da yanlış gelmiş geri gönderdik onu bekliyorum

He o sekil ugras ariosun bak ben bugun cok buyuk bir tuhafiyeye grdm orda cok enteresan bsy gordum mesela bez dusun ama sert bir bez ustunde delikler var ornegin vazoda cicek modeli dusun o bezin ustunde ve rrnklendirilmis delikler var o renklerde ipleri aliosun o bezin ustune tigla isliosun onu bitrnce cerceveltp tablo yapabiliosun hem orguden daha zevkli bsy bnce bn bugun kesfettm adini bilmyrm tarftende anlamamissindr ben ogrrnim ne oldgnu solim sana bana cok keyfli bsy gibi geldi

kanaviçe gibi bişi mi

yemeğimi yedim fırında sütlacımı yaptım vee geldimm..sütlaç bereketliymiş bu sefer 7 büyük kase çıktı..haydin bize gelin

amayaaa ne ilginç ve güzel işin var..kpss deki puanına bakıp klavye hızını ölçüyorlar o sınavla mı girdin?
bu arada ne güzel eşin senden önce geliyor eve... bizimki karşılıyor beni her akşam tabi sızmadıysa tv karşısında

oo menüs süpermiş nenacım ev hatunluğu yaradı sana pek hamarat oldunn

kuzucum tam alıntıladım puzzleın gelmedimikii onu yap dicektim aşağıda gördüm ki puzzle yanlış gelmiş..kıyamam sana insan hevesleniyor bi de...neyse ki jenga yerine okey göndermemişler

ben de zamanında ne atkılar ne şapkalar örmüştüm...ama hevesim yok artık bıktım galiba..bi de yüne çok ellemyemiyorum hele ıslaksa içim çook kötü oluyor.şu an bütün tüylerim dikenlendi
bi arkadaşa gittik geçen gün banyo paspası örüyordu..tüylü ipi vardı ama yün gibi değil pamuk gibi..düz örgü haroşemiydi neydi işte belki ben de başlarım ondan..ben de boşkalamam tv karşısında..mesela birazdan karadayı+puzzle ikilisi beni bekliyorr

Son düzenleme:
ben beceriksizim yaa tığ tutmuşluğum yoktur o kadar diyim
Ya bende anlamam tig isinden cocukken kizlarla gruplasip zincir cekerdik sonra guya papatya yapmaya calisrdk sindi onu nile unuttum ama bu kanavice zormudurki bana kolay gorundu yapilisini ogrenim zorsa yapamam bosa para harcamim

Sende hamaratmissin switosum ya aferem sana bnmde puzzleim duruo 500luk ATAMiN resmi bitirirsem cerceveletip evimin bas kosesine koycda hic yapmiom useniyom

çılgınsın tatlışş oo sütlaç mııı gönder gönder bu tarafada bende dün yoğurt mayaladım nasıl oldu bakmaya cesaret edemedim
gelir heralde bu hafta benm puzzle m daaa çok sıkılıyorum ben yaaa

He ya bizim tombikdas sutlac yapmis bizede 2kase gonder bakem seker,sende mi yogurt mayaladn guzel olmustr ya nie cesaret edemedn ben coktan bakardm tadina hadi bakta gel sole nasil olmus

He ya bizim tombikdas sutlac yapmis bizede 2kase gonder bakem seker,sende mi yogurt mayaladn guzel olmustr ya nie cesaret edemedn ben coktan bakardm tadina hadi bakta gel sole nasil olmus

şimdi baktım tatlım sanırm muthiş olmamış daha doğrusu anneminkine pek benzememiş
hatta beğenmedim

keşke gönderebilseydim şekerler yaa..hemi de tam 7 kase 2şer size 1 tane de benim kocaya
ben çok sevmiyorum sütlaç ..çikolatalı tatlıların delisiyimdir

asencikkkk benim kociş ev yoğurdunun hastası..hatta normal yoğurt pek yemez..kv mayalıyor bize hep
bakbakalım güzel olmuş mu?bana da anlatsana nasıl yaptığını?yapıyım da kocanın midesi şenlensin.ömür boyu kv yapmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…