- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.121
geldmm canmm..bu gecen hata eşim ztn aksm yoktu vardiasından dolayı bu haftada kv.sonra annemler snra bn hastanedeydm vs. dün aksm annem yemek hazrılayıp gitmiş biz annemlerde yedik yemek ohh be sonunda yemek yiyorum dediideli oldum keyfimden yapmıyorum sankii
erkekler böyle işte hem gezcekler hem karınları doycak
Bu arada düğünde başımıza gelen olaylardan konuşulmuş... Eşimin dedesi tam kınagecesi gününün sabahı vefat etti... Kayınpederim gelemedi haliyle... Gelin almaya bile gelemedi... Cenazeyi kaldırmaları gerekiyordu... Farklı illerde olduğumuzdan zor oldu... Ama düğün geri kalmasın dedi... Kınagecesi çok güzeldi de düğünde çok oynayan yoktu... Neyse gelip geçiyor işte ....
hoşgeldin tatlım aramızabende yeni gelinlerdenim. kocama canıma herşeyime ilk günkünden daha da fena aşığım. insanın sevdiğini alması gibi yok. eşim çok düşünceli . 2 üniversite bitirdiğim halde beni kesinlikle çalıstırmak istemiyor:) çok düşünüyor karısını MAŞALLAH:) Allah herkese hayırlı güzel eşler versin. ev işlerinde de fırsat buldukça yardımcı oluyor of puf yapmadı yapmazda inşallah.
tatlımm nerden bu kadar isteksizlikk bak gözlerim böyle açıldı -->ay teşekkürler şekercim yaaa.... biz evlenmeye karar verdiğimde abimin eşinin ilk sorusu "düğün yapcak mısın" oldu.... bana hep çok sıkıcı gelmiştir. hatta öyle gelinlik hayallerim falan hiç olmadı ama işte napcan aileleri de memnun etmek lazım... hatta ben arkadaşımın gelinliğini giymek istedim-giydim de- tutturdular gelinlik de alalım içinde kalır sonra falan. ya dedim eşime bi gece giyeceğim bi elbiseye o kadar para veremem ben. yok illa alalım, peki dedim o zaman istediğim gibi bi şey olsun bari, toz pembe diz hizasında, böyle kabarık kabarık bi şiii olur olacaksa dedim. eşim ikna oldu peki almayalım dedi
yaşasın romantizmmmmm
bi de resimler konusuna gelelim, ben resim çektirmekten de hiç hoşlanmamhiç dış çekimim yok o yüzden.... düğün albümüm içinde 15 dk da çekildi resimler
kızçelerim biz çıkıyoruz şimdi..
annemlerin araba bizim kapının önünde bi tur atıp gelicez..
gece sizleyim kuzular..
kızçelerim biz çıkıyoruz şimdi..
annemlerin araba bizim kapının önünde bi tur atıp gelicez..
gece sizleyim kuzular..
kızlar yarın eşimin doğum günü ne yapsammm
kızlar yarın eşimin doğum günü ne yapsammm
amaannn hediye aldınmı tatlışş
yemek hazırlayabilirsin salonaa mum yolu fiks bide ben ünideyken bişi yapmıştımeşim ağlamıştı
mumdan odasına yl yaptım küçük kalpler kestim fon kağıdından sonra bir ucundan iğneyle dikiş ipi geçirdim kalplerin üstüne yazılar yazdım ve bantla tavana yapıştırdım uzunlu kısalıııpastaaldım masaya koydm o kestiim kalplerden masayada koydum küüçük mumlardan koydum bide tuğba özerkin bi şarkısı var doğum günün kutlu nolsun diye süper şarrkı bi girdiiçeri yoldan geldii ve şarkyı açtımm dumur olduu duygulandııı vee o kalpler müthiş olmuştuu
Eşinle aynı gün doğmuşuz :) Ben Yay burcu olarak fıkır verebılırım ancak. Durumun müsaitse bence evde degıl dısarda bıyere yemege götur normal bildigin bir aksam yemegınden sonra garsonlarla önceden konusmus olucaksın tabı hoppp hıc beklemedıgı anda pasta gelsin.Eşinizi bilmem ama ben yay olarak beklemedıgım seylerın yapılmasında daha cok heycanlanıyorum. Hediyede henuz almadıysan Bilmem severmi ama maç bileti ps oynuyorsa ps 2014 oyunu falan cok sevındırıcı olabılır bence tabı :)
kızlar bana da bişeyler diyin : evlilik yıldönümüm yaklastı günler kaldı acaba ben ne yapsam lütfen önerileriniz ne olabilir
cnm ne güzel dedin o güne özel gelinliğimi gicem ama regl olma ihtimalim var o gün içinhmmm kalplerdenicem baklamm..
yok cnm hem maddi olark olmaz hem kv hastanedeydkn gitmez eşimm.bn kendim pasta yapmayı planlıyorum yemk fln..:44:hediye kazak aldm..karıştırcam fikirleri finali dee
bnce cnm sen bişi yapma o seni dısarı yemeğe götürsün gece yaparsınn bişiler
cnm ne güzel dedin o güne özel gelinliğimi gicem ama regl olma ihtimalim var o gün içinyoksa yapacaklarım hem gündüz hem gece bitmez
git gt ben geleyim sen git
git git hayat size güzelll
benimkinin de 18 aralık düşüncesi şimdiden tuttu..tek aklıma gelen masaya şu küçük mumlar varya kalp oluşturup güzel bi süpriz hazırlıcam..ben de ünv.deyken eşime bi film yapmıştım...tüm arkadaşalarımız uzaktaki arkadaşları falan videoya çekip doğum gününu kutlamışardı..ama çok uzun sürdü..kuzum çok beğenmişti..adığım en güzel hediye demiştikızlar yarın eşimin doğum günü ne yapsammm
amaannn hediye aldınmı tatlışş
yemek hazırlayabilirsin salonaa mum yolu fiks bide ben ünideyken bişi yapmıştımeşim ağlamıştı
mumdan odasına yl yaptım küçük kalpler kestim fon kağıdından sonra bir ucundan iğneyle dikiş ipi geçirdim kalplerin üstüne yazılar yazdım ve bantla tavana yapıştırdım uzunlu kısalıııpastaaldım masaya koydm o kestiim kalplerden masayada koydum küüçük mumlardan koydum bide tuğba özerkin bi şarkısı var doğum günün kutlu nolsun diye süper şarrkı bi girdiiçeri yoldan geldii ve şarkyı açtımm dumur olduu duygulandııı vee o kalpler müthiş olmuştuu
kızlar bana da bişeyler diyin : evlilik yıldönümüm yaklastı günler kaldı acaba ben ne yapsam lütfen önerileriniz ne olabilir
asencikim yaa hep böyle oluyor nöbetleşe gidip geliyoruz senle..inşallah gitmemişindir
hayat bize güzel deee emanetin üzerinde şeytan dolaşırmış park ederken aynayı bi sürttürdükçizildi hüü
eşim bayağa kafaya taktı babamın diye ama olsun bize bişey olmadı ya para sıkışmış
benimkinin de 18 aralık düşüncesi şimdiden tuttu..tek aklıma gelen masaya şu küçük mumlar varya kalp oluşturup güzel bi süpriz hazırlıcam..ben de ünv.deyken eşime bi film yapmıştım...tüm arkadaşalarımız uzaktaki arkadaşları falan videoya çekip doğum gününu kutlamışardı..ama çok uzun sürdü..kuzum çok beğenmişti..adığım en güzel hediye demişti
asennn inanmıyorum yaa bu kadar olmaz yaa...biraz önce yazdığım videoyu hazırladğım doğum gününde ben de içeri girince o şarkıyı çalmıştım romantik rüzgarlar esmişti evde al bu canım senin olsuuuuuunşarkı aklımda şu an...keşke e.şehirde tanışma fırsatımız olsaydı
bn gecen yıl yapmıstım video..cıkmaya basladıgımız günden itibaren her aydan bi foto ile olusmsutu bişiler yazdım fln.. şimdi gitmm bnnn
valla baya ortak noktamız var ya senleeasencikim yaa hep böyle oluyor nöbetleşe gidip geliyoruz senle..inşallah gitmemişindir
hayat bize güzel deee emanetin üzerinde şeytan dolaşırmış park ederken aynayı bi sürttürdükçizildi hüü
eşim bayağa kafaya taktı babamın diye ama olsun bize bişey olmadı ya para sıkışmış
benimkinin de 18 aralık düşüncesi şimdiden tuttu..tek aklıma gelen masaya şu küçük mumlar varya kalp oluşturup güzel bi süpriz hazırlıcam..ben de ünv.deyken eşime bi film yapmıştım...tüm arkadaşalarımız uzaktaki arkadaşları falan videoya çekip doğum gününu kutlamışardı..ama çok uzun sürdü..kuzum çok beğenmişti..adığım en güzel hediye demişti
asennn inanmıyorum yaa bu kadar olmaz yaa...biraz önce yazdığım videoyu hazırladğım doğum gününde ben de içeri girince o şarkıyı çalmıştım romantik rüzgarlar esmişti evde al bu canım senin olsuuuuuunşarkı aklımda şu an...keşke e.şehirde tanışma fırsatımız olsaydı
geldim tatlışımmm
valla baya ortak noktamız var ya senleetanışsak sanırım kanki modunda olabilirdikkk
o şarkı çok güzel ve duygusal tatlım hüzünlendiriyo
bu arada bak o kalpleri aklınızda tutun o kadar hoş bi görüntü oluyo kii
bu arada arabayı sürtmüşsünüz üzüldüm tatlışş en yakın zamanda allah sizede araba nasip etsinnn
aynen kuzu ölümüne kankayık olurduuolsun kısmet kk da tanışmakmış..
kalpler aklımda da bizm evin tavanları çook yükseknasıl yapsam kii..duvarlara mı yapıştırsam yarıdan bak güzel olabilir masanın yanındaki duvara yapabilirim..11 günüm var
inşallah kendi arabamız olur kuzu ya ben rahatım ama eşim kafaya taktı işte
biz de araba bakıyoruz bi yandan..ocak gibi alıcaz iştee.
asoşş bana kulak ver başım dönüyorrr S.O.S