- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.141
oyyy siz arabayı bırakın bence çünkü sanırım bebik geliyooo
kaç gün var regline tatlıyaramazlık sana yaramamışş
normal şartlar da 2-3 gün varr..ama bazen gecikebiliyor..gecikirse de 18 aralıkta eşimin doğum gününde test yaparım en güzel d.günü hediyesi oluryolda çocuk sevmekten yürüyemiyoruz ee yaşı geldi baba olası var 32 yaşına giricek anamm kociş yaşlanıyorr
duymasın yaşlanıyor dediğimi soranara hala 30 diyor
bu arada hakkatten bebek arabası bakalım biz yawteyze olmaya hazır mısın kuzu?
ooo hazır olmammıı tatlımmhediyemi bile düşünmeye başlayım bari ben
yaş kompleksiine mi girdi eşindoğur bitane ver kucağına kendi çocuğunu sevsin
hadi bakalım gergin bekleyişşş:18::18: kızzz eğer 3 güne olmazsan bak yap testini biran öcee:18:bak heyecan yaptım
böyle duyunca benm de doğurasım geliyo sonra koca aynı hızla bu düşücemi itince vazgeçiyorum
18 aralığı bekleyip hem ben çatlıcam hem de sizi çatlatıcamminşallah bir an önce gelir de benden kurtulursunuz...
benim de bi doğurasım geliyor bi kaçıyor..ama dünyaya gelcek bebişe mani olamazmışın ya gelirse de kısmetiye gelir..bendeki savunmaya bak yaramazlık yap yap sonra dünyaya gelcek bebişe manı olamazsın de
asen yaa senin çok şeker cici bi kızın olur yaa
sağol tatlışkommda bence seninde çok tatlı bi kızın oluurr şöyle en cimcimesindeenn
bide bana yaramazlık yap diyosun neyimegüvenip yapaym ben o yaramazlığı
hiç garantili deilmiş o iş ben yapmam
yaaa ama daha hamile değilimkiiiii
dur bu ay hamile kalmazsam güvenirliğini korucak
ama zaten kocanı yaramazlığa alıştırma bizimki pek bi alıştı zaten bebek de istiyor ya her gün yaramazlık yapalım diye yalvarıyor
bak saat 12yi geçince nasıl da +18e döndüm
şifreli kanala geç tatlım
neyse konuyu kapatalım bence banlanırız falan mazallaahnaptınız bakalım bugünnn dışarlada bu arada sen bankada çalışıyomşsun tatlışm zor oluyomu banka
ya da konumuz +18 konu var ya oraya taşınırmış benim yüzümdensustum tıppp
kuzu banka zor yaa..niye öğretmenlik okumadım diye kafamı vuruyorum hergün gerçi ben de sabır yok eşime göre öğretmen de olamazmışım
bu bankaya girdim gireli içimdeki insan sevgisi öldü..insanlar çok kötü asencik yaao yüzden sevmiyorum bankacılığı..ama mecbuurrr
peki siz vana gidince geri gelebilicek misiniz boluya?-sanki van kesin gibi konuştum belki daha iyi bi yer olur bursa falan-
ahaha sen bile vana kendini şartlamışsın tatlımbizde o kadar şartladıkki inşallah olur
valla eş durumundan seneye ağustosta dönebiliriz diye düşünüyorum
bankacılık zor valla yaa bide kalabalık bankalardan birinde çalışıyosan vay halinebide para işleri ya çok riskli allah sana kolaylık versin tatlımmm öğretmenlikte pek kolay değil be tatlım 3 -4 saat sonra kafan patlıyo hani hiç çalışmadım ama stajda bile akşamı edene kadar canımız çıkıyodu gerçi kolay iş var mı ki
"kolay iş var mı"annemin sloganı..ben şikayet ettikçe bana avmlerde 10 a kadar çalışanla falan örnek veriyordu... istifa etmiyim diye nerdeyse maden işçilerini falan örnek gösterip bak onarın işi daha zor dicektihalkın bankasındayım ben kuzu emekli amcalar-teyzelerle uğraşıyoruz..gerçi ben kurumsal tarafa geçtim bu sefer de kaprisli kendini zengin-önemli sanan insanları sardılar başıma
neyse bu konuda sabaha kadar yazabilirim bir derdim vara çevirmiyim burayı
öğretmenik de zor biliyorum kuzu eşimden..bi de sınav hazırla sınav oku o da sıkıcı beeen iyisi evinin kadını çozuklarının anası olmak ayhh senin mini mini 1lerin olcak ne güsel bu arada eşinin ssksı boluda ödeniyorsa eş durumundan dönersiniz ki..benim eşim antepteydi-bahsetmişimdir daha önce- çok şükür beklemeden geldi..risk alıp haziranda evlendik..çıkmasaydı kötü olucaktı
süper tatlım aynen eşimin ssk sı boluda olcak netten çalışıyo zaten
sizin içinde harika olmuşş ayrı kalmamışsınızhiç ne güzeell
amcalar teyzelerde pek zor beebizde o yaşa gelince bizede böyle dicekler amann tatlım boşver 5 dgün çalışıyosun bu gecede konuşma işle ilgili boşver
yılbaşı planınız varmı
yılbaşı h.sonuna gelseydi e.şehire gidicektik ama h.içi ben işten çıkınca hazırlanıp gitsek otogarda karşılarız yılbaşını
hiç bi planımız yok...ünv.den mezun olunca hep annemlerle kutladık hem de dedim ki bi evlensem de rahat rahat kutlasak sevdiceğimle..şimdi evlendik annemler yalnız kalıcak diye üzülüyorumbu ne çelişki dimi?
sizin var mı plan?çalalım sizin plandan? ya da bize gelin jenga-tabu oynarız
ahaha terinaldede deişik olur bence tatlımçığırtkanlarla 10dan geriye sayarsınız
bende üzülüyorum valla yalnız olacaklar diye ama onlarla olsak eşiminkileride çağırmak lazım e ilk yılbaşınıda öle kutlamak istemiyorum
valla burda arkadaşlar beraber çıkalım dışarıya diyolardı ama yer ayarlama durumu daha yokne olacak bakalım
olur tatlışım yada siz gelin bak ben pasta börek yaparımağacımız yok ama idare ederiz
olmadı nenalara gidelim onarın ağacı varama onlar aşk yaparlar çam ağacı ışığında biz mani olmayalım benim uyumam lazım aklım başka çalışıyor bu gece 34:
bizim de arkadaşlar çıkalım diyor ama plan yapmazsak sonradan zor yer buluruz.. en kötü ihtimal baş başa romantik geçiririz yılbaşını..
zaten bizde bu kk aşkı varken burda hep beraber 10 da geri sayarız sen prenses ben..e bu saatte sadece 3ümüz oluyoruz bu gece istisnaa
aynen tatlımben 7/24 burdayım zaten f5 yapmaktan sayfaya gözlerim şaşı oldu
bakalım ne olacak
yatıyomusun tatlım senin uyku saatin baya geçti sanırım
hakkatten bu gece saatim şaştı
ama h.içi erken yatıyorum ya cuma c.tesi uykum gelse bile uyumuyorum inadına
ama hatırlattın bana yaaa
eşim film izleyelim diyor..yaşasınn en sevdiğim şey film izlerken uyuyakalmaköğrencilikten beri eşimle izlediğim hiç bir filmin sonunu göremedim ben
iyi geceler asencikimm..sabah görüşürüz..yaşasınnn ben de asenle aynı saatte uyanıcam yaşasınn
tatlı mis rüyalar...
hayırlı olsn cnm.hbeerlerini bekliyorm bn kız mı dmiştm
doktor da çok yuvarlak konuşmuş ne çıkarsa bahtınıza deseymiş kısa yoldan
sağlıklı olsun da..tam 1 hafta kaldı 13ün geri sayım başladıı.
bu arada saçımı boyatıcam ama renkte kararsız kaldımm..
bi kendi rengine döneyim diyorum-ama hamile kalmama yakın düşünüyorum bunu daha çok-
sonra bakır yapayım diyorum-ama koyu bakır hürrem kadar iddialı değil-
sonra çok az balyaj mı attırsam ya da koyu sarı mı yapsam diyorum....
diyorum...diyorum.....
aklımdan bütün renkler geçiyor..
sizin saçlar nasıll
normal şartlar da 2-3 gün varr..ama bazen gecikebiliyor..gecikirse de 18 aralıkta eşimin doğum gününde test yaparım en güzel d.günü hediyesi oluryolda çocuk sevmekten yürüyemiyoruz ee yaşı geldi baba olası var 32 yaşına giricek anamm kociş yaşlanıyorr
duymasın yaşlanıyor dediğimi soranara hala 30 diyor
bu arada hakkatten bebek arabası bakalım biz yawteyze olmaya hazır mısın kuzu?
GÜNAYDIN KIZLARRRR
YAA NASIL DESEM NASIL ANLATSAM AMA BEKLENEN BOMBA BENDEN GELİCEK SANIRM....
swaetcımm sende mi bekliyorsun yoksaaaa bnde yaptım bişeyy korkuyorum yaaa
Aaaa çok güüüzeeellll İnşallah öyledir
Kızlar düşünüyorsanız doktora gidin derim,gebelik öncesi folik asite başlamanın yararı var.Şimdilik düşünmüyorsanız bile kontrollerinize gidin,Allah korusun birgün hadi olsun dediğinizde başka şeylerle uğraşmazsınız o zaman daha çok sıkılır canınız.Yaşlarıda göz önünde bulundurun ben 86 lıyım eşim 81 li.İyi iyi tam zamanı
Rabbim yeter ki aratmasın,tabi kii insan hemen karar veremiyor.Ama unutmayın yaşadığınız hiçbir güzelliğe benzemeyecek her zamanı.Hareketlerini hissediyorum ve artık eşimde hissediyor elini koyduğunda,her gece miniğe dua okuyup bekliyor kıpırdasın diye :)) :127: Onu öyle heyecanla beklerken izlemek çok güzel :127: