- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.021
geldim tekrar tatlımmsen napıyosunn
arkadaslar nasılsınız? benı merak edip geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadslarıma tesekkur ederim...
süreklı grıp okuyamadm 3-4 günde anca okuyabıldm ara ara o sebeple alıntılayamadım k.bakmayın...sizlerde baya ilerlemişsiniz sayfaları
ben sürekli eşimle ilgilendm cok yoruldum fırsat buldukca uyuyup dinlendim bugunde dısarı cıktık yılbası agacı aldık eve geldık susledık falan desarj olduk keyflı bır gundu sımdıde ardslarmı beklıyorum gecmıs olsuna gelıcekler...
sürekli olmasada arada okumaya calısıorum canlarım...
yenı gelen arkdslarda hos gelmıs kendımı tanıtayım ben nena bu topıgın demırbaslarından biriyim eşimin saglık nedenı ıle 5-6 gundur pek gremıorum bu kadar
sız nereye kayboldunuz bakım yaramazlar kımsecıkler yok
hoşgeldin canımm..
bence sen hafta sonu pek uğrayamazın
olsun p.tesi gelirsin yanımıza..sizin aşkınız hem tazecik kalıcak böyle ne güzelll
bu arada ikizinin bebeği sana da çok benziyodur doğal olarakgerçi babaya da benzeyebilir bilemedim şimdi
biz de kız isityoruzzz..kızın ismi bile hazır..hatta ikiz kız istiyorum ben beauty daha önceden de konuşmuştuk ya inşallah olur..
ama bi kız sonrası erkek de güzel olur..neyse sağıklı olsun da ...bu ara topiğimizin gündemi bebiş zaten..he an birimiz bomba patlatıcak diye bekliyorum
Günaydın kızlarrrr :) Dün saat 2 gibi çıktım işten notere gittim araba için vekaletname verdim. Sonra bana KYK'dan tebliğ gelmişti borcumu ödemedim diyevergi dairesine gittim. işlerimi bitirincede anneme gittim çok özlemişim canım annemi kocişte iş çıkışı geldi sonra kuzenimde geldi zaman nasıl geçti anlamadım.
Teşekkürler canım sağol amin inşallah. Seat Toledo aldık daha alamadık yani şuan işlemleri devam ediyor bir kaç gün içinde teslim etmiş olacaklar :)
Sağol canım bizim yaşadığımız yer küçük ama istanbul'a yakın arada kaçamak yapmak için istiyorduk aldık gitti :)
allah gönlüne göre versin burcunuda :)
günaydınlarrr :)
başka topiklerdeyim şu yılbaşı hediyeleşmesi işine daldım hemde acayip..... ya valla bi daha ki sene hepiniz katılın taaaaammmmmıııııııııı çok heyecanlı çok keyifliymiş. iyiki katılmışım
valla babaya benziyor ya, hiç bizi andırmıyor desem yeri... babasının küçüklük fotolarını yan yana koyuyoruz, tıpkısının aynısıben bu aralar bomba patlatacak en son kişiyim... ay zaten ayrıyız... bir de hamilelik... pofff... aman korunuyoruz gerçi de gene olmasın işte.... eşim çok istiyor ama daha 1 yıl evli kalmadan çok düşünmüyorum ben...
ay bende 2014 te ödemeye başlayacağım, alırken çok güzel geliyordu da öderken sinir oluyorumartık bol bol istanbula gidersiniz
ay seneye hep beraber katılalım ya... merak ediyorum bir sene geçtiğinde hala kimler buraya yazmaya devam edecektopiğimizin ismini de değiştiririz o zaman
burda genelde herkes evliliğinin 1.yılında hamile kalmak istiyor ben dahil
o zaman hamişler topiği yaparız topikimizin adını
bu arada ben de düşündüm onu geçenlerde...1 yıl sonra kimler gelip kimler geçiek bu topikten diye..
ben bırakmam ama siziii
gelinciklerrr ben geldiiimmm
şimdii duş alıcam sonrada kahvemi yapıp gelicemmm:126: bensiz neler kaynatılmışş bi göz atıcamm:112:
valla babaya benziyor ya, hiç bizi andırmıyor desem yeri... babasının küçüklük fotolarını yan yana koyuyoruz, tıpkısının aynısıben bu aralar bomba patlatacak en son kişiyim... ay zaten ayrıyız... bir de hamilelik... pofff... aman korunuyoruz gerçi de gene olmasın işte.... eşim çok istiyor ama daha 1 yıl evli kalmadan çok düşünmüyorum ben...
ay bende 2014 te ödemeye başlayacağım, alırken çok güzel geliyordu da öderken sinir oluyorumartık bol bol istanbula gidersiniz
ay seneye hep beraber katılalım ya... merak ediyorum bir sene geçtiğinde hala kimler buraya yazmaya devam edecektopiğimizin ismini de değiştiririz o zaman
tatlışkommmmm geçmiş olsun tekrardaaann
katıl artık ama bize baksana çok yalnızımm
ohh bizim bi ağacımız bile yokkk
kuzum tekrardan geçmiş olsun..bu gün ne güze dışarı çıkmışsınız..iyileşmiş demekki eşin.. yılbaşı ağacınız hayırlı olsunn..bak kıskandım ben de ağaç istiyorummmmbenimki kesin ona da üşenir tek başıma süslerim ben
arada gel özletme kendini.. öpüyorum çokk
asenn yalnız mı kaldınn bak alınganlık yapıcam şimdiii
bizim de ağacımız yok kuzu..zaten yılbaşı için bi planımız da yok..plan bile planlamadık daha
ben mide bulantısı konusunda birazcık şanslı olabilirim, annemin hiç olmamış ki ben ikizim... İkiz kardeşim hamileliğinde de hiç olmadı... hatta böyle saçlı yeğenim olduğunda biz nasıl midesinin yanmadığına hayret etmiştikbenimde olmaz diye düşünüyorum mide bulantım ama belli de olmaz...
bende ona uyarak hamile kalayım, bakarsın belki çıkar... eşimde ben de kız istiyoruz...
hayırlı olsun canım...
canım hoşgeldin öncelikle... eşin biraz daha iyileşmiştir inş... sen olmayınca topik ıssız kaldı diyor kızlar... gerçi bu aralar bende uğrayamıyorum fazla...
Kızlar ancak akşamları bakabiliyorum, bu saatte de hepiniz gitmiş oluyorsunuz... yarın nihayet evime gidiyorum... 20 günü geçmiştir herhalde gitmeyeli... neyse çok özledim valla evimi... eşimde gel artık yeter diye isyanlarda... haftasonu yoğun geçer benim... ara ara uğrarım... öpüldünüz hepiniz
Nenacım çok geçmiş olsun tekrardan. Eşin iyidir umarım. Benim eşimde biz daha sevgiliyken burnunda ameliyat olmuştu kemik almışlardı tamponları çıkarırken çok canı yanmıştı
Eşim gelince yemekte yiyince öylee kıvrılıp kaldım ben akşam
Hoşbulduum,bende kendimi yeniden sayıp geldimGeçmiş olsun buarada :)
canım tekrardan hayırlı olsun..sen kyk deyince yüreğim ağzıma geldiiben benimkini ödüyorum düzenli ama eşim hiç ödemedi senin kaç yıl olmuştu mezun olalı?vergi dairesi yapılandırdı mı borcu? çok soru sordum domajorcüm ama korkuyorum şu an
bi de o çıkarsa valla ağlarım
teşekkür ederm plojoviç bu arada nickin ilgimi cekti göçmenmsn sende bnm gibi
:)) Nick eşimin memleket soyadları dede geldiğinde değişmiş.Kız tarafı arnavut erkek tarafı boşnak bizdeİlk defa birinin gözüne çarptı
bende boşnağım ondan ilgimi çekti cnm PENDİKLİ BOŞNAK NENAAAAAAAAAAA
Tabii yaa güzellikten belliiPendikte akrabalar çok ama tabi ben daha yeni yeni tanımaya ezberlemeye başladım malum kalabalık
Gerçekten hızlı ilerliyor ya sayfalar maşallah çok aktif topik ne güzelHerkes iyidir umarım.Dün bakamayınca şimdi uzuuuunca okumam gerekti sayfaları
Aminn..Erkekse Toprak kesindi,kızda alternatifler vardı Zeynep,Ilgın,Sezin..Şimdi cinsiyete odaklandık galiba o yüzden buara hiç düşünmüyoruz :) Minikte sağolsun süpriz sever çıktı
Ben 9 haftalıkken evlilik yıldönümüzdü soluğu Sarımsaklı,Cunda sonra da İzmir'de aldık :)) Bir sorun yaşamadım çok şükür denizede girdim.Deniz sağlıklı ama tabi girilen yere de bağlı.İzmir'de su buz gbydi.Birde tuzlu suya girip çıktıkça göğüslerim acıdı ama geçiyordu hemenZaten yüzme ve yürüyüş hamileliklerde özellikle önerilen sporlar.Tabii herkes aynı olmaz öyle düşündüğünüzde doktorunuza danışmak en iyisi Bizim minik bizi hiç üzmedi ya annesine babasına çekmiş sıkıntılı değil Çok şükür.Rabbim istediğinizde nasip etsin inşallah.
Hiç 28 yaşında Ağustos'ta hamile kalmış her bayanın kızı mı olur :) yalan onlar :) zaten iki seçenek var birinden birine,bazı kişilere tutuyor işte :)
bende geldımm hehe
benmde canım istediki tatlışbende yapayım bari bi kahve karşılıklı pc de içelim
:)) Nick eşimin memleket soyadları dede geldiğinde değişmiş.Kız tarafı arnavut erkek tarafı boşnak bizdeİlk defa birinin gözüne çarptı
slm kızlarrr alıntıladım ama maşşalahınız oldugu için işaredtlediğimin üzerine neler konusulmus nelerrr nasl toparlıcam diye düşünüyorumm:44:
öyle değil canmm aydan aya değişiyoo valla baktıklarımın %87 si tuttu..cuma günü arkadasın belli olucak inş. makas bıcak fln o turleri yapmışlar anneleri kv.leri kız cıkmış bn çin takviminden erkek diye tahmin ettim...eğer tutarsa %98 inıncam
bi göçmen dahaa
ay cnm bnm teşekkur ederm o senın guzellıgın evet pendıkte plojoviçler var garanti dıdısının dıdısından akraba cıkarız senınlemalum bızım bosnaklar olmıcak yerden akraba cıkabılıolar bnm eşimde trabzonlu boşnakla evlenmedım ben
Amanın sende mii :) sevindim :)
Buarada onu diyorum işte diyelim ben 28 yaşında Ağustos ayında hamile kaldım kız gösteriyor tabloda,diyelim sende 28 yaşında Ağustos'ta hamile kaldın kız diyor farzet oğlun oldu :) Yani demem o ki tabi ki tuttuğu oluyordur ama kesin olarak bakmamak gerek tabi :) Sen dene bakalım bende inanayım olmadı napayım,2 doktorda söylemedi cinsiyeti daha
Böyle bir sitede var anne babanın doğum tarihine göre zamanları yazıyor Cinsiyet Tahmini
aynen öyle :) Rabbim huzurunuzu eksik etmesin.
gelinciklerrr ben geldiiimmm
şimdii duş alıcam sonrada kahvemi yapıp gelicemmm:126: bensiz neler kaynatılmışş bi göz atıcamm:112:
tatlım ikiz misin sennsüperrr nasıl bi duygu ikiz olmak :44: ben tekim hiç kardeşim yok
bu arada bizim de seneye başlıyo bakalım ne yapcz kyk yı
herkes nerede????