Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
geldim tekrar tatlımm sen napıyosunn

Eşim gelince yemekte yiyince öylee kıvrılıp kaldım ben akşam

Hoşbulduum,bende kendimi yeniden sayıp geldim Geçmiş olsun buarada :)

valla babaya benziyor ya, hiç bizi andırmıyor desem yeri... babasının küçüklük fotolarını yan yana koyuyoruz, tıpkısının aynısı ben bu aralar bomba patlatacak en son kişiyim... ay zaten ayrıyız... bir de hamilelik... pofff... aman korunuyoruz gerçi de gene olmasın işte.... eşim çok istiyor ama daha 1 yıl evli kalmadan çok düşünmüyorum ben...

ay bende 2014 te ödemeye başlayacağım, alırken çok güzel geliyordu da öderken sinir oluyorum artık bol bol istanbula gidersiniz

ay seneye hep beraber katılalım ya... merak ediyorum bir sene geçtiğinde hala kimler buraya yazmaya devam edecek topiğimizin ismini de değiştiririz o zaman

burda genelde herkes evliliğinin 1.yılında hamile kalmak istiyor ben dahil
o zaman hamişler topiği yaparız topikimizin adını
bu arada ben de düşündüm onu geçenlerde...1 yıl sonra kimler gelip kimler geçiek bu topikten diye..
ben bırakmam ama siziii

gelinciklerrr ben geldiiimmm

şimdii duş alıcam sonrada kahvemi yapıp gelicemmm:126: bensiz neler kaynatılmışş bi göz atıcamm:112:

bende geldim gelincilerr ama kvler bugün bize gelyolamış 5 gibi ondan çok duramıcam sizlerlee ne yapıyosnuz bakalımm

bende çakılı kadroyum sivitcan

tatlım ikiz misin senn süperrr nasıl bi duygu ikiz olmak :44: ben tekim hiç kardeşim yok
bu arada bizim de seneye başlıyo bakalım ne yapcz kyk yı

eveeeettt hatta burda iken kendi aramızda bi çekiliş yapabiliriz bence..... :)))))ama tabi diğer tarafta çok enteresan oldu doğru dürüst burda bile konuşmadığımız biri olunca enteresan oldu yani... beğendi söyledi kurbanım. bende çok mutlu oldum öyle olunca :))))

tatlışkommmmm geçmiş olsun tekrardaaann
katıl artık ama bize baksana çok yalnızımm
ohh bizim bi ağacımız bile yokkk

çoooook teşekkür ederim canımmm,katılıcam artık eşim düzeldi çok şükür ara ara kanamaları var ona biraz kafam takılıyor....

ağacınız yokmu oyoyoy valla benden tavsiye alın,aksamları ısıkları kapatıyoruz acagmzın ışığı yanıp sönüo aman cok keyifli askla dün baya eglendık her gece yakıcaz :)))

çoook teşekkür ederim sivitim seninki nie üşenio süslemeye ayy biz çok büyük keyfle süsledik hatta aşkım hafta içi ikeadan birz daha süs alcak doyamadık süslemeye,bnmkıde dıokı askım sosyetik sosyetik adetler cıkardn masrafa soktun ama değdi dio

artık burdayım topikciğimi yalnız bırakamam özledim :))) ama birazdan kocişle koçtaşa gtcez garıban banyomuza ayna almaya cısın aradan aynasız daha nereye kadar :))

hb canım nasılsın? eşim daha iyi çok şükür tatlım...

ikizmişsin sen oldum olası ikizler ilgimi çeker,sende bulantısız atlatabılrsn hmılelıgını o halde bence artı senın ıcın umarım kardesınle annene cekersin o konuda

Nenacım çok geçmiş olsun tekrardan. Eşin iyidir umarım. Benim eşimde biz daha sevgiliyken burnunda ameliyat olmuştu kemik almışlardı tamponları çıkarırken çok canı yanmıştı

majorcum teşekkür ederim,eşim gayet iyi canım,bnmkının tamponları alınırkende azıcık canı yandı eliimi sıktıgında anladm ama gectı gttı baya bı dıkısı var burnunun ıcınde arada bır kanama yapıyor...

Eşim gelince yemekte yiyince öylee kıvrılıp kaldım ben akşam

Hoşbulduum,bende kendimi yeniden sayıp geldim Geçmiş olsun buarada :)

teşekkür ederm plojoviç bu arada nickin ilgimi cekti göçmenmsn sende bnm gibi

Sağol canım
bir soralım dedik ne olacak diye adam demez mi çalışıyorsanız tebliğ tarihinden itibaren 7 iş günü içinde ödeme yapıp yapılandırmanız lazım yoksa maaşınıza haciz gelir diye. ben tabi şok oldum işte bugün 500 tl ödedik geri kalanıda 15 taksit oldu.

teşekkür ederm plojoviç bu arada nickin ilgimi cekti göçmenmsn sende bnm gibi

:)) Nick eşimin memleket soyadları dede geldiğinde değişmiş.Kız tarafı arnavut erkek tarafı boşnak bizde İlk defa birinin gözüne çarptı

bende boşnağım ondan ilgimi çekti cnm PENDİKLİ BOŞNAK NENAAAAAAAAAAA

Tabii yaa güzellikten bellii Pendikte akrabalar çok ama tabi ben daha yeni yeni tanımaya ezberlemeye başladım malum kalabalık

Son düzenleme:
Tabii yaa güzellikten bellii Pendikte akrabalar çok ama tabi ben daha yeni yeni tanımaya ezberlemeye başladım malum kalabalık

ay cnm bnm teşekkur ederm o senın guzellıgın evet pendıkte plojoviçler var garanti dıdısının dıdısından akraba cıkarız senınlemalum bızım bosnaklar olmıcak yerden akraba cıkabılıolarbnm eşimde trabzonlu boşnakla evlenmedım ben

slm kızlarrr alıntıladım ama maşşalahınız oldugu için işaredtlediğimin üzerine neler konusulmus nelerrr nasl toparlıcam diye düşünüyorumm:44:

öyle değil canmm aydan aya değişiyoo valla baktıklarımın %87 si tuttu..cuma günü arkadasın belli olucak inş. makas bıcak fln o turleri yapmışlar anneleri kv.leri kız cıkmış bn çin takviminden erkek diye tahmin ettim...eğer tutarsa %98 inıncam

bende geldımm hehe

hoşgeldinn aramızaaa

benmde canım istediki tatlış bende yapayım bari bi kahve karşılıklı pc de içelim

afiyet olsun tatlım.kafam kazan gibi dayanamam yoksaa kahvesizz

:)) Nick eşimin memleket soyadları dede geldiğinde değişmiş.Kız tarafı arnavut erkek tarafı boşnak bizde İlk defa birinin gözüne çarptı

bi göçmen dahaa

şimdiiiiiiiii

NeNa87
canm eşinin iyi olmasına sevindim gidip ağaç alıyosa tamamdır o artık :))) eskiden bizde yapardık yılbaşı ağcı..bulgarıstandayken..ne güzeldii fotosunu paylaş bizimleee

do_major

majorcumm arabanızz hayırlı olsun kazasız belası bol km'ler diliyorum size güle güle kullanınnn darısı başımıza inş.

sweattt'cımm
gidiyorum geliyorum bni özleyen bi senmisin kıss

artık geldimm inş. kv.arkamdan dua ederek cıktım.sen kalma artık cok yoruldun dedi..annemi anneme emanet ettim geldim.

bu arada kyk'dan bahsedilemişş ve herzmn kii gibi gündemden düşmeyen bebek

bn geri ödemesiz almıştım valla cok iyi etmişim heheh
bnde 1-2yıl düşünüyorum bebek işini ama bugun annemle konsurken.borclar bitsin 2sene sonra anca dedm..borclar bitmez dedi.cinsiyeti sordum ne olsun istersin diye kv kız ister belkdi 2tne erkek var ama bnm için farketmez sağlıklı olun yeter dedi.ablanda bişey anlamadım torun sevincini yaşayamadım dediefkarlandımm

Amanın sende mii :) sevindim :)
Buarada onu diyorum işte diyelim ben 27 yaşında Ağustos ayında hamile kaldım kız gösteriyor tabloda,diyelim sende 27 yaşında Ağustos'ta hamile kaldın kız diyor farzet oğlun oldu :) Yani demem o ki tabi ki tuttuğu oluyordur ama kesin olarak bakmamak gerek tabi :) Sen dene bakalım bende inanayım olmadı napayım,2 doktorda söylemedi cinsiyeti daha
Böyle bir sitede var anne babanın doğum tarihine göre zamanları yazıyor http://bebekcinsiyet.com/ Benim bunda,Rus takviminde,yüzük falında ve başıma tuz serpmişler onda erkek çıkıyor,Çin takviminde ve bıçak makastada kız :))) Bakalım hangisi tutacak

aynen öyle :) Rabbim huzurunuzu eksik etmesin.

Son düzenleme:

doğum tarıhını ay yıl olark yaz hamile kaldıgın ay??

gelinciklerrr ben geldiiimmm

şimdii duş alıcam sonrada kahvemi yapıp gelicemmm:126: bensiz neler kaynatılmışş bi göz atıcamm:112:

yaşasınn prenses gelmiş hoşgelmiş..sen yokken de topik bi sessizleşiyor nasıl özlemiyim kii
kv'n atlattı çok şükür..kız ben bile stres olmuştum ameliyat oldu olacak derken..geçmiş olsun tekrardan..

tatlım ikiz misin senn süperrr nasıl bi duygu ikiz olmak :44: ben tekim hiç kardeşim yok
bu arada bizim de seneye başlıyo bakalım ne yapcz kyk yı

aa kuzu senin kardeşin yok muu?bana da 8 sene sonra benim zorumla yaptılar kardeş
neyse burda hepimiz kardeşiz

herkes nerede????

ben geldimm..nenacık foto koysan ağacının..çok merak ettim
ev hanımlığı nasıl gidiyor?gerçi 1 hafta oldu izinde gibisindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…