Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

iyi geceler tatlışkommm

süpperrrr teyzelerle iyi oturmalar sana prensescim
ahaha o kadar sayfada yokki hep benm yazdıklarım vardır bu aralar kendi kendime konuşuyorum genelde topikte özellikle geceleri 1 -2 gibi

1dk diye twye bakıp dalınca öylee oluyo anca okudum konusmaları

iyi geceler tatlm bnde cıkıcam yorgunluk var nasl ayaktayım hala şaşıyorum 2tane kahveden herhaldee

1dk diye twye bakıp dalınca öylee oluyo anca okudum konusmaları

iyi geceler tatlm bnde cıkıcam yorgunluk var nasl ayaktayım hala şaşıyorum 2tane kahveden herhaldee

bende bu gece erken ayrılıyorum burası bağımlılık yaptı azcık tv ye bakayım barii iyi geceler tatlımm

Günaydııııııınnn taze gelinler,taze beyinler,taze anne adayları,enerjisi hiç bitmeyesiceleerr
Sayfaları okuyacam diye bir merak bir merak aman aman :)) Bugün aşım var kızlar,sağlık ocağında ancak kalp atışını dinletiyorlar duyarım inşallah Çok yazmayın çok heyecanlanıyorum okurkenn

ben de merak ettim canım..öğrenir öğrenmez yaz bize de..benim içime de doğmadı bi şey..doğsaydı en azından tam zıddı olucak diye tahminde bulunurduk.. %50 ihtimal ama tutturamam hiç

Yazarımm Doktor kıza benziyor ama olmayadabilir dedikten sonra banada erkek gb geliyor,şimdi ben kıza hazırlıyorum kendimide hep tersi çıkar bana daa

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalımmmmm....

son ev günlerim acayip hüzünlüyüm son 3 gün.... hoşçakal öğlene kadar uyuyabilme hürriyeti, hoşçakal tüm gün boş boş pc karşısında yada tv karşısında yatış hürriyeti..... hoşçakal aylak aylak ve yavaş yavaş yemek yapma hürriyeti.....

koşmaya hazır mısın amayaa diyorum??? olur mu ama ya ne gereği vardı ki şimdi diyorum bi yandan. en hüzünlü haftasonum.

sivitcan sanırım sana yaptığım pazartesi sendromuna katkı payları faiziyle çıkacak üzerimden....

Günaydın KK'nın güzel gelincikleri :)
ben bir giriyorum 2-3 cümşe yazıp kaçıyorum bir daha giremiyorum
yarın sabah arabamızı teslim almaya gidiyoruz çok heyecanlı
bizim bebeğimiz arabamız oldu galiba. 3 yıl falan bebiş yapmam heralde

kesinliklee tek cocuk yapmayınn

Asencim kesinlikle tek çocuğa karşıyım bir kardeşi olmalı insanın. iyiki kardeşim var diyorum ama bana tek kardeş yetmiyorr keşke daha çok olsaymış :)

Son düzenleme:

hayırlı olsn cnm.hbeerlerini bekliyorm bn kız mı dmiştm

ahhh ne guzl hayırlı olsn cnm..

gunaydn hayırlı cmalarr...komşularımı bekliyorum twdn girdm yazmak zor kapatması koly.

optm szi ogledn snra grsz

doktor da çok yuvarlak konuşmuş ne çıkarsa bahtınıza deseymiş kısa yoldan
sağlıklı olsun da..tam 1 hafta kaldı 13ün geri sayım başladıı

bu pazartesi ortak olurum sendromuna beraber atlatırız kuzu..ama uzun süreli tatil dönüşleri işkence gibidir ilk gü bilirim
ama olsun 3 günün saha var tadını çıkar

evet majorcum genelde aynı saatlerde geiliyorsun yazıp kaçıyorsun
ama olsun her gün geliyorsun ya o da yeter..bazı arkadaşlar aranıza beni de alın diyor alıyoruz hoopp kaçıyorlar..acaba kaçan kovalanır taktiği ile aramıza almadık desek mi her gün gelsinler ayhh saçmaladım yaa..cuma gününün huzur var üzerimde..yarın uyucam ya çoook mutluyum
yarın bi istanbul turu yaparsınız artık

nerler yaptın komşularına prenses?
kolay gelsin tekrardan...

bu arada saçımı boyatıcam ama renkte kararsız kaldımm..
bi kendi rengine döneyim diyorum-ama hamile kalmama yakın düşünüyorum bunu daha çok-
sonra bakır yapayım diyorum-ama koyu bakır hürrem kadar iddialı değil-
sonra çok az balyaj mı attırsam ya da koyu sarı mı yapsam diyorum....

diyorum...diyorum.....

aklımdan bütün renkler geçiyor..

sizin saçlar nasıll

Canım valla işe dalıp unutuyorum genelde :) hafta sonları hiç gelemiyorum mesela cuma günü çalışma saatinin bitmesine çok az kaldı yaşasın :) yarın tur yapmayız çünkü herkes heyecanla rabamızı bekliyor olacak :)

benim saçımda kına var bildiğiniz normal kına ve saçlarım koyu kızıl. boyadan çok daha parlak canlı ve güzel. tam 1 yıl oldu saçlarımı kestirmedim kırık hiç yoktur ve saçlarım belimde :) dümdüz pırasa gibidir benim saçlarım banyodan çıkıyorum tarayıp kurutuyorum bir daha arkama bile bakmıyorum mis gibi :)

neyse kızlar ben yemeğe gidiyorum öpüldünüz :)

resimlerine baktım şimdi sivitcan... pek de şekermiş bizimmm sivittttttt
canımm o senin şekerliğinnnn
ben de yorumunu görünce sen de foto koysana görelim yazıcaktım sonra bi baktım 2 hafta önce foto koymuşun zaten
Allah hepimizi çok mutlu etsinnn..amin..

ben de öğle tatilinde kaşlarımı aldırıp geldim anca vakit bulabiliyorum o yüzden poğaça alıp yiyorum pc karşısında gitmedim yemeğe..
aa kına mı var sen dee..kına yakmadan önce ne renkti?bi de akmadı mı?ben de duydum sağlıklı diye..benim saçlarım çabuk kırılıyor..boyadan belki de..eşim de belime kadar istiyor saçlarımı belki daha da uzununu istiyor ama ben uçlarından diye kuaföre gidiyorum keyıyorlar saçıma eşim de diyor ki 7 senedir seni tanıyorum saçların hep aynı boy

bu arada afiyet olsun canikomm..

asen hu huuu uyan artık sabah olduuuu

Son düzenleme:

komsular gitti ben geldmmm :)) bişi yapmadım yaa hazır kek kurabiye turk kahvesi tmm öyle boğaça sarma fln yaparsam hep beklerler

hmmmm bnde kestirmeyi dusunuyorum düğünden sonra kestirdim ama yine kestiresim varr ilk bi seferde kıyamadım saçlarıma ama kurutmakda cok zorlanıyorumm...kış günü zor oluyor.
bnde sormustum bu balyaj attırma konusunu fln bnde dusunuyorum.beyazlarım var ama boyatmak istemiyorum sacımın rengini severim boya akıyo fln.
heykelde bi kyaföre saçımın kırıkları için gidip yalvardı resmen balyaj için kızıl yapmıstı cok hoş olmustu :)) bu defa sarı yaptırabılırım beyazlar arda kaynaması için

ben de düğünden sonra kestirdim..zaten düğünden sonra çoğu gelin kesitiyor saçlarını ama millet dalgaya alıyor hani sık yıkanıyorsun ya dolayısıyla kurutması zor oluyor o yüzden mi kestirdin diye dalga geçmişti arkadaşlarım halbuki yine bi kuaför azizliğine uğramıştım..ama kurutması problem o ayrı
prenses sana kızıl çok yakışır gerçi sarı da yakışır ama gözümde kızılı çok güzel canlandırdım beyaz tenlisin ya...

bu arada işyerinde bi arkadaşımın 2 çocuğu var biri 2.5 yaşında biri 8 aylık..gece 1de yatıyormuş arkadaş 4.30da kalkıyormuş küçük çocukla beraber...sonra da işe geliyor işte...annelik çok zor yaa bak planlarımı ertelicem nerdeyse arkadası gördükçe..gerçi o alışmış ..biz de alışırız heralde

hopppp kızlar tünaydın diyim ben yeni kalktım ama
şimdi şöyle bi göz attım yazdıklarınızaa kocamın kahvaltısı koyayım önün eben de yapayım gelip alıntılıyacam
yarım saate geliyorum gitmeyiiinnnn sivitcan sen gitcen biliyorum ama son 10 dk na yetişirim

ohaa oldum yanii 4saat uyku hee enerjisimi bol arkadasının?eşinin nasıl gönlü razı oluyor acba

cok tesekkür ederim sweatcımm o senin güzelliğin albumde sacımın yeni yapılmış hali var bak o anlatıgım kırmızı-beyaz t-shortlü olanda :))

tünaydın canikom

sakın geç kalma erken gelll aman geç kalma erken gelll

son halinde süper kuzuu çok doğal..kendi rengin di mi?

bu arada ben de arkadaşa dedim eşin niye kalkmıyor diye çocuk süt istiyormuş kocam nasıl emzirsinn dedi
ama ben de kesin çocukla beraber ağlardım gecenin bi yarısı..

SAğol canikomm :) evet kına var bendeeee :)benim saçlarım çok sağlıklı olduğu için bende erken erken kestirmek istemiyorum. Kendimi bildim bileli saçlarım hep uzundur :) sadece nişandan önce kuaförün azizliğine uğramıştım hemde tam nişan üstü olduğu için 2 hafta psikolojisinden çıkamamıştım sonra benim kuzenler tam nişan günü kaza geçirip komaya girince saçımıda nişanıda unutmuştum nişana dair böyle kötü hatıralarım var malesef.

valla ben kestirmedim. benimle birlikte bu yaz evlenen bütün arkadaşlarım saçlarını kısacık kestirdiler :) bende onlara aynı muhabbeti yapıyorduk. ama kısa olsada uzun olsada yine dert yani saç sonuçta bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…