Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldiiin:KK9: Bende sıkıldım çok,sabahın 7'sinde kalkınca gün bitmiyor :KK23: Sen ne yapıyorsuuun?

ben 1,30 da kalktım ama yinede sıkılıyorum temi<lik yaptım yemek yaptım çamaşır yıkadım yokkkk geçmiyo gün:KK9::KK9:
şimdide yemek tarifleri bakıyodumm ki yemek yiyip geliyorum tatlımm:KK55::KK9::KK9:

ben 1,30 da kalktım ama yinede sıkılıyorum temi<lik yaptım yemek yaptım çamaşır yıkadım yokkkk geçmiyo gün:KK9::KK9:
şimdide yemek tarifleri bakıyodumm ki yemek yiyip geliyorum tatlımm:KK55::KK9::KK9:

Afiyet olsuun :KK34:

arkadaslar nasılsınız? benı merak edip geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadslarıma tesekkur ederim...

süreklı grıp okuyamadm 3-4 günde anca okuyabıldm ara ara o sebeple alıntılayamadım k.bakmayın...sizlerde baya ilerlemişsiniz sayfaları

ben sürekli eşimle ilgilendm cok yoruldum fırsat buldukca uyuyup dinlendim bugunde dısarı cıktık yılbası agacı aldık eve geldık susledık falan desarj olduk keyflı bır gundu sımdıde ardslarmı beklıyorum gecmıs olsuna gelıcekler...

sürekli olmasada arada okumaya calısıorum canlarım...

yenı gelen arkdslarda hos gelmıs kendımı tanıtayım ben nena bu topıgın demırbaslarından biriyim eşimin saglık nedenı ıle 5-6 gundur pek gremıorum bu kadar:KK9::KK9:

sız nereye kayboldunuz bakım yaramazlar kımsecıkler yok:KK20:

arkadaslar nasılsınız? benı merak edip geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadslarıma tesekkur ederim...

süreklı grıp okuyamadm 3-4 günde anca okuyabıldm ara ara o sebeple alıntılayamadım k.bakmayın...sizlerde baya ilerlemişsiniz sayfaları

ben sürekli eşimle ilgilendm cok yoruldum fırsat buldukca uyuyup dinlendim bugunde dısarı cıktık yılbası agacı aldık eve geldık susledık falan desarj olduk keyflı bır gundu sımdıde ardslarmı beklıyorum gecmıs olsuna gelıcekler...

yenı gelen arkdslarda hos gelmıs kendımı tanıtayım ben nena bu topıgın demırbaslarından biriyim eşimin saglık nedenı ıle 5-6 gundur pek gremıorum bu kadar:KK9::KK9:

tatlışkommmmm geçmiş olsun tekrardaaann:KK16:
katıl artık ama bize baksana çok yalnızımm:KK31:
ohh bizim bi ağacımız bile yokkk:KK25:

kuzum tekrardan geçmiş olsun..bu gün ne güze dışarı çıkmışsınız..iyileşmiş demekki eşin.. yılbaşı ağacınız hayırlı olsunn..bak kıskandım ben de ağaç istiyorummmm :KK52: benimki kesin ona da üşenir tek başıma süslerim ben :KK9:

arada gel özletme kendini.. öpüyorum çokk :KK16:

tatlışkommmmm geçmiş olsun tekrardaaann:KK16:
katıl artık ama bize baksana çok yalnızımm:KK31:
ohh bizim bi ağacımız bile yokkk:KK25:

asenn yalnız mı kaldınn bak alınganlık yapıcam şimdiii :KK31:

bizim de ağacımız yok kuzu..zaten yılbaşı için bi planımız da yok..plan bile planlamadık daha :KK9:

ben de hamilelik için kilo vermek istiyorum zaten :KK31:
yoksa hep böyle kalsam çok da vahim değil durumum ama sınırdayımmm :KK50:
bu arada hamileyken denize girmek çok iyiymiş..doğumu kolaylaştırırmış bile..ilk aylarda mide bulantısı falan olur da tatilden bişey anlayamam diye demiştim..bi de benim kociş görmemişin çocuğu olmuş havasına girer yok atlama yok üşütme başımı yer :KK1:

haydi hayırlısı bakalım önce kim hamiş olucakkk

ben mide bulantısı konusunda birazcık şanslı olabilirim, annemin hiç olmamış ki ben ikizim... İkiz kardeşim hamileliğinde de hiç olmadı... hatta böyle saçlı yeğenim olduğunda biz nasıl midesinin yanmadığına hayret etmiştik :KK9: benimde olmaz diye düşünüyorum mide bulantım ama belli de olmaz...

arkadaşının bebişinin cinsiyeti belli olunca bize de söyle bakalım doğru mu..
ben kim için baktıysam doğru çıktı...gerçi %50 ihtimal var zaten :KK52:
bende ona uyarak hamile kalayım, bakarsın belki çıkar... eşimde ben de kız istiyoruz...

Aynen bizimde ulaşım sorunumuz var hiç bir şey yapamıyoruz araba alacağız zaten bir kaç güne :)
hatta ben öğleden sonra izin alıp bazı işlemler için notere gideceğim :)
araba alıyoruz kızlarrrr :KK52: :KK52:
hayırlı olsun canım...

canım hoşgeldin öncelikle... eşin biraz daha iyileşmiştir inş... sen olmayınca topik ıssız kaldı diyor kızlar... gerçi bu aralar bende uğrayamıyorum fazla...

Kızlar ancak akşamları bakabiliyorum, bu saatte de hepiniz gitmiş oluyorsunuz... yarın nihayet evime gidiyorum... 20 günü geçmiştir herhalde gitmeyeli... neyse çok özledim valla evimi... eşimde gel artık yeter diye isyanlarda... haftasonu yoğun geçer benim... ara ara uğrarım... öpüldünüz hepiniz :KK16:

bizim de ağacımız yok kuzu..zaten yılbaşı için bi planımız da yok..plan bile planlamadık daha :KK9:
bizimde ağacımız ve planımız yok.. dışarı çıkmayız büyük ihtimalle... ankarada mekanlar çok pahalı... hem 2 kişi gidince hiç eğlencesi olmuyor...tıklım tıklım, sohbet bile edemiyorsun... ben o hafta muhtemelen rapor alır, güzel bir menü hazırlarım, evde kendimiz eğleniriz büyük ihtimalle...

aslında kayınvaldemleri, kardeşimi , annemi çağırmayı düşünmüştüm... kardeşim gelemeyiz dedi... eşi yılbaşı gecesi çalışıyor.. e kayınvaldem tek gelirse o gün bizde kalır, diğer oğluyla... Geç saatte eşim götürmez onları kalın der... annemler zaten şehir dışından geleceklerdi, kesin bende kalırlar... aman dedim o kadar kişiyi yılbaşı günü yatılı ağırlayacağıma kocişimle kendimiz eğleniriz dedim :KK34:

ben mide bulantısı konusunda birazcık şanslı olabilirim, annemin hiç olmamış ki ben ikizim... İkiz kardeşim hamileliğinde de hiç olmadı... hatta böyle saçlı yeğenim olduğunda biz nasıl midesinin yanmadığına hayret etmiştik :KK9: benimde olmaz diye düşünüyorum mide bulantım ama belli de olmaz...

bende ona uyarak hamile kalayım, bakarsın belki çıkar... eşimde ben de kız istiyoruz...

hayırlı olsun canım...

canım hoşgeldin öncelikle... eşin biraz daha iyileşmiştir inş... sen olmayınca topik ıssız kaldı diyor kızlar... gerçi bu aralar bende uğrayamıyorum fazla...

Kızlar ancak akşamları bakabiliyorum, bu saatte de hepiniz gitmiş oluyorsunuz... yarın nihayet evime gidiyorum... 20 günü geçmiştir herhalde gitmeyeli... neyse çok özledim valla evimi... eşimde gel artık yeter diye isyanlarda... haftasonu yoğun geçer benim... ara ara uğrarım... öpüldünüz hepiniz :KK16:

hoşgeldin canımm..
bence sen hafta sonu pek uğrayamazın :KK34: :KK69:
olsun p.tesi gelirsin yanımıza..sizin aşkınız hem tazecik kalıcak böyle ne güzelll :KK52:
bu arada ikizinin bebeği sana da çok benziyodur doğal olarak :KK52: gerçi babaya da benzeyebilir bilemedim şimdi :KK31:

biz de kız isityoruzzz..kızın ismi bile hazır..hatta ikiz kız istiyorum ben beauty daha önceden de konuşmuştuk ya inşallah olur..
ama bi kız sonrası erkek de güzel olur..neyse sağıklı olsun da ...bu ara topiğimizin gündemi bebiş zaten..he an birimiz bomba patlatıcak diye bekliyorum :KK9:

herkeser gitmişşş :KK50:

nenanın eşi hasta,ayprenses kv nin yanında ,asen nerde bilinmez,beauty "ce" deyip gitti,amayaa başka topiklerdee :KK50:

sivit de gitsin uyusun ozaman...

iyi geceler arkidişlerr...

kuzum tekrardan geçmiş olsun..bu gün ne güze dışarı çıkmışsınız..iyileşmiş demekki eşin.. yılbaşı ağacınız hayırlı olsunn..bak kıskandım ben de ağaç istiyorummmm :KK52: benimki kesin ona da üşenir tek başıma süslerim ben :KK9:

arada gel özletme kendini.. öpüyorum çokk :KK16:

asenn yalnız mı kaldınn bak alınganlık yapıcam şimdiii :KK31:

tatlım niye alınganlık yapıyosunn hep ben varım burdaaa herkes uğrayıp gidiyoo:KK14:
neysee yarın puzzle la jengam geliyo hıh:KK19: siz gelmezseniz bende onlarla oynarımm:KK19::KK19:

Günaydın kızlarrrr :) Dün saat 2 gibi çıktım işten notere gittim araba için vekaletname verdim. Sonra bana KYK'dan tebliğ gelmişti borcumu ödemedim diye :KK43: vergi dairesine gittim. işlerimi bitirincede anneme gittim çok özlemişim canım annemi kocişte iş çıkışı geldi sonra kuzenimde geldi zaman nasıl geçti anlamadım.

ben ne zaman buraya giripi cevap yazmaya kalksam işler bi yoğunlaşıyor gıcık oluyorumm :KK47:

alıntılarımda da sıkıntı var karma çorman çıkıyor da böyle yazayım tek tek..

DO MAJOR: Arabanız hayırlı olsun canım..kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşalah..ne aldınız? biz de inşallah ocak sonu şubat başı gibi almayı düşünüyoruz...
bu arada aynen karı koca çalışmadan zor..en azından bizim için imkansız gibi :KK31: gerçi ne kadar geliyor o kadar gidiyor..millet asgari ücretle ev geçindiriyor biz bu parayı napıyoruz anlamadım :KK52:
bu arada evet domajor artık hayalimiz 3 kelimeydi 2 si oldu sıara 3.de :KK9:

PLOJOVİC:
ne güzel sıkıntısız hamilelik geçiriyorsun..beni mide bulantıları korkutuyor da inşallah çok bulantım olmaz senin nasıl?

Teşekkürler canım sağol amin inşallah. Seat Toledo aldık daha alamadık yani şuan işlemleri devam ediyor bir kaç gün içinde teslim etmiş olacaklar :)

güle güle kullanın tatlımmm kazasız belasızz:nazar:
bizimde ev merkeze biraz uzakk bizim de araba var olmasaydı yanmıştıkk:KK9: allahh herkese nasip etsinnnn:nazar:
bence yengec çok ince ya ben hiç kendi burcumdan istemiyorum :KK9:

Sağol canım bizim yaşadığımız yer küçük ama istanbul'a yakın arada kaçamak yapmak için istiyorduk aldık gitti :)
allah gönlüne göre versin burcunuda :)

Nenacım çok geçmiş olsun tekrardan. Eşin iyidir umarım. Benim eşimde biz daha sevgiliyken burnunda ameliyat olmuştu kemik almışlardı tamponları çıkarırken çok canı yanmıştı :KK43:

günaydınlarrr :)

kocamı gönderdim, bi okuyup öyle yatıyım dedim.... Allahım işte evd kalmanın tek iyi yanı.... sivit ben senin kocanı anlıyorum yaaa, beni de bıraksalar hep uyurum ben :KK70:

do-major hayırlı uğurlu olsun. bol bol kaçamak yapın inşallah :))))

başka topiklerdeyim şu yılbaşı hediyeleşmesi işine daldım hemde acayip..... ya valla bi daha ki sene hepiniz katılın taaaaammmmmıııııııııı çok heyecanlı çok keyifliymiş. iyiki katılmışım

kocamı gönderdim, bi okuyup öyle yatıyım dedim.... Allahım işte evd kalmanın tek iyi yanı.... sivit ben senin kocanı anlıyorum yaaa, beni de bıraksalar hep uyurum ben :KK70:

başka topiklerdeyim şu yılbaşı hediyeleşmesi işine daldım hemde acayip..... ya valla bi daha ki sene hepiniz katılın taaaaammmmmıııııııııı çok heyecanlı çok keyifliymiş. iyiki katılmışım

teşekkürler canımmmm :KK1:
aynen görüyorum yazdıklarını amaya çok heyecanlı olduğun her halinden belli :)

tatlım niye alınganlık yapıyosunn hep ben varım burdaaa herkes uğrayıp gidiyoo:KK14:
neysee yarın puzzle la jengam geliyo hıh:KK19: siz gelmezseniz bende onlarla oynarımm:KK19::KK19:

Kuzu şaka yapmıştım ki benn :KK31:
alınır mıyım hiç sana canımıniçi:KK8: zaten ikimizin aynı anda uyanık olduğu saatler çok az :KK52: nöbetleşe burdayız :KK9:
benim puzzlea 1 haftadır el sürmüyorum :KK50: bizim de jengamız var bi heves aldık çok da oynamadık..hadi gelin buraya beraber oynayalım :KK53:

Günaydın kızlarrrr :) Dün saat 2 gibi çıktım işten notere gittim araba için vekaletname verdim. Sonra bana KYK'dan tebliğ gelmişti borcumu ödemedim diye :KK43: vergi dairesine gittim. işlerimi bitirincede anneme gittim çok özlemişim canım annemi kocişte iş çıkışı geldi sonra kuzenimde geldi zaman nasıl geçti anlamadım.

Teşekkürler canım sağol amin inşallah. Seat Toledo aldık daha alamadık yani şuan işlemleri devam ediyor bir kaç gün içinde teslim etmiş olacaklar :)

Sağol canım bizim yaşadığımız yer küçük ama istanbul'a yakın arada kaçamak yapmak için istiyorduk aldık gitti :)
allah gönlüne göre versin burcunuda :)

canım tekrardan hayırlı olsun..sen kyk deyince yüreğim ağzıma geldii :KK50: ben benimkini ödüyorum düzenli ama eşim hiç ödemedi :KK31: senin kaç yıl olmuştu mezun olalı?vergi dairesi yapılandırdı mı borcu? çok soru sordum domajorcüm ama korkuyorum şu an :KK31:
bi de o çıkarsa valla ağlarım :KK14:

günaydın canımm bilmiyorum 2.uykundan uyanmışmısındır :KK52:
uıykucular siziiii....ama ben de şu an uyumak istiyorum..hiçç çalışmak istemiyorum ben yaaa :KK50:

şu hediyeleşme topiğine bakayım bi ne varmış ama bu yıl kaçırdık..seneye inşallah...

Son düzenleme:
X