Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldiiin Bende sıkıldım çok,sabahın 7'sinde kalkınca gün bitmiyor Sen ne yapıyorsuuun?

ben 1,30 da kalktım ama yinede sıkılıyorum temi<lik yaptım yemek yaptım çamaşır yıkadım yokkkk geçmiyo gün
şimdide yemek tarifleri bakıyodumm ki yemek yiyip geliyorum tatlımm

ben 1,30 da kalktım ama yinede sıkılıyorum temi<lik yaptım yemek yaptım çamaşır yıkadım yokkkk geçmiyo gün
şimdide yemek tarifleri bakıyodumm ki yemek yiyip geliyorum tatlımm

Afiyet olsuun

arkadaslar nasılsınız? benı merak edip geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadslarıma tesekkur ederim...

süreklı grıp okuyamadm 3-4 günde anca okuyabıldm ara ara o sebeple alıntılayamadım k.bakmayın...sizlerde baya ilerlemişsiniz sayfaları

ben sürekli eşimle ilgilendm cok yoruldum fırsat buldukca uyuyup dinlendim bugunde dısarı cıktık yılbası agacı aldık eve geldık susledık falan desarj olduk keyflı bır gundu sımdıde ardslarmı beklıyorum gecmıs olsuna gelıcekler...

sürekli olmasada arada okumaya calısıorum canlarım...

yenı gelen arkdslarda hos gelmıs kendımı tanıtayım ben nena bu topıgın demırbaslarından biriyim eşimin saglık nedenı ıle 5-6 gundur pek gremıorum bu kadar

sız nereye kayboldunuz bakım yaramazlar kımsecıkler yok

tatlışkommmmm geçmiş olsun tekrardaaann
katıl artık ama bize baksana çok yalnızımm
ohh bizim bi ağacımız bile yokkk

kuzum tekrardan geçmiş olsun..bu gün ne güze dışarı çıkmışsınız..iyileşmiş demekki eşin.. yılbaşı ağacınız hayırlı olsunn..bak kıskandım ben de ağaç istiyorummmm benimki kesin ona da üşenir tek başıma süslerim ben

arada gel özletme kendini.. öpüyorum çokk

tatlışkommmmm geçmiş olsun tekrardaaann
katıl artık ama bize baksana çok yalnızımm
ohh bizim bi ağacımız bile yokkk

asenn yalnız mı kaldınn bak alınganlık yapıcam şimdiii

bizim de ağacımız yok kuzu..zaten yılbaşı için bi planımız da yok..plan bile planlamadık daha

ben mide bulantısı konusunda birazcık şanslı olabilirim, annemin hiç olmamış ki ben ikizim... İkiz kardeşim hamileliğinde de hiç olmadı... hatta böyle saçlı yeğenim olduğunda biz nasıl midesinin yanmadığına hayret etmiştik benimde olmaz diye düşünüyorum mide bulantım ama belli de olmaz...

arkadaşının bebişinin cinsiyeti belli olunca bize de söyle bakalım doğru mu..
ben kim için baktıysam doğru çıktı...gerçi %50 ihtimal var zaten
bende ona uyarak hamile kalayım, bakarsın belki çıkar... eşimde ben de kız istiyoruz...

Aynen bizimde ulaşım sorunumuz var hiç bir şey yapamıyoruz araba alacağız zaten bir kaç güne :)
hatta ben öğleden sonra izin alıp bazı işlemler için notere gideceğim :)
araba alıyoruz kızlarrrr
hayırlı olsun canım...

canım hoşgeldin öncelikle... eşin biraz daha iyileşmiştir inş... sen olmayınca topik ıssız kaldı diyor kızlar... gerçi bu aralar bende uğrayamıyorum fazla...

Kızlar ancak akşamları bakabiliyorum, bu saatte de hepiniz gitmiş oluyorsunuz... yarın nihayet evime gidiyorum... 20 günü geçmiştir herhalde gitmeyeli... neyse çok özledim valla evimi... eşimde gel artık yeter diye isyanlarda... haftasonu yoğun geçer benim... ara ara uğrarım... öpüldünüz hepiniz

bizim de ağacımız yok kuzu..zaten yılbaşı için bi planımız da yok..plan bile planlamadık daha
bizimde ağacımız ve planımız yok.. dışarı çıkmayız büyük ihtimalle... ankarada mekanlar çok pahalı... hem 2 kişi gidince hiç eğlencesi olmuyor...tıklım tıklım, sohbet bile edemiyorsun... ben o hafta muhtemelen rapor alır, güzel bir menü hazırlarım, evde kendimiz eğleniriz büyük ihtimalle...

aslında kayınvaldemleri, kardeşimi , annemi çağırmayı düşünmüştüm... kardeşim gelemeyiz dedi... eşi yılbaşı gecesi çalışıyor.. e kayınvaldem tek gelirse o gün bizde kalır, diğer oğluyla... Geç saatte eşim götürmez onları kalın der... annemler zaten şehir dışından geleceklerdi, kesin bende kalırlar... aman dedim o kadar kişiyi yılbaşı günü yatılı ağırlayacağıma kocişimle kendimiz eğleniriz dedim

hoşgeldin canımm..
bence sen hafta sonu pek uğrayamazın
olsun p.tesi gelirsin yanımıza..sizin aşkınız hem tazecik kalıcak böyle ne güzelll
bu arada ikizinin bebeği sana da çok benziyodur doğal olarak gerçi babaya da benzeyebilir bilemedim şimdi

biz de kız isityoruzzz..kızın ismi bile hazır..hatta ikiz kız istiyorum ben beauty daha önceden de konuşmuştuk ya inşallah olur..
ama bi kız sonrası erkek de güzel olur..neyse sağıklı olsun da ...bu ara topiğimizin gündemi bebiş zaten..he an birimiz bomba patlatıcak diye bekliyorum

herkeser gitmişşş

nenanın eşi hasta,ayprenses kv nin yanında ,asen nerde bilinmez,beauty "ce" deyip gitti,amayaa başka topiklerdee

sivit de gitsin uyusun ozaman...

iyi geceler arkidişlerr...

tatlım niye alınganlık yapıyosunn hep ben varım burdaaa herkes uğrayıp gidiyoo
neysee yarın puzzle la jengam geliyo hıh siz gelmezseniz bende onlarla oynarımm

Günaydın kızlarrrr :) Dün saat 2 gibi çıktım işten notere gittim araba için vekaletname verdim. Sonra bana KYK'dan tebliğ gelmişti borcumu ödemedim diye vergi dairesine gittim. işlerimi bitirincede anneme gittim çok özlemişim canım annemi kocişte iş çıkışı geldi sonra kuzenimde geldi zaman nasıl geçti anlamadım.

Teşekkürler canım sağol amin inşallah. Seat Toledo aldık daha alamadık yani şuan işlemleri devam ediyor bir kaç gün içinde teslim etmiş olacaklar :)

güle güle kullanın tatlımmm kazasız belasızz
bizimde ev merkeze biraz uzakk bizim de araba var olmasaydı yanmıştıkk allahh herkese nasip etsinnnn
bence yengec çok ince ya ben hiç kendi burcumdan istemiyorum

Sağol canım bizim yaşadığımız yer küçük ama istanbul'a yakın arada kaçamak yapmak için istiyorduk aldık gitti :)
allah gönlüne göre versin burcunuda :)

Nenacım çok geçmiş olsun tekrardan. Eşin iyidir umarım. Benim eşimde biz daha sevgiliyken burnunda ameliyat olmuştu kemik almışlardı tamponları çıkarırken çok canı yanmıştı

günaydınlarrr :)

kocamı gönderdim, bi okuyup öyle yatıyım dedim.... Allahım işte evd kalmanın tek iyi yanı.... sivit ben senin kocanı anlıyorum yaaa, beni de bıraksalar hep uyurum ben

do-major hayırlı uğurlu olsun. bol bol kaçamak yapın inşallah :))))

başka topiklerdeyim şu yılbaşı hediyeleşmesi işine daldım hemde acayip..... ya valla bi daha ki sene hepiniz katılın taaaaammmmmıııııııııı çok heyecanlı çok keyifliymiş. iyiki katılmışım

teşekkürler canımmmm
aynen görüyorum yazdıklarını amaya çok heyecanlı olduğun her halinden belli :)

tatlım niye alınganlık yapıyosunn hep ben varım burdaaa herkes uğrayıp gidiyoo
neysee yarın puzzle la jengam geliyo hıh siz gelmezseniz bende onlarla oynarımm

Kuzu şaka yapmıştım ki benn
alınır mıyım hiç sana canımıniçi zaten ikimizin aynı anda uyanık olduğu saatler çok az nöbetleşe burdayız
benim puzzlea 1 haftadır el sürmüyorum bizim de jengamız var bi heves aldık çok da oynamadık..hadi gelin buraya beraber oynayalım

canım tekrardan hayırlı olsun..sen kyk deyince yüreğim ağzıma geldii ben benimkini ödüyorum düzenli ama eşim hiç ödemedi senin kaç yıl olmuştu mezun olalı?vergi dairesi yapılandırdı mı borcu? çok soru sordum domajorcüm ama korkuyorum şu an
bi de o çıkarsa valla ağlarım

günaydın canımm bilmiyorum 2.uykundan uyanmışmısındır
uıykucular siziiii....ama ben de şu an uyumak istiyorum..hiçç çalışmak istemiyorum ben yaaa

şu hediyeleşme topiğine bakayım bi ne varmış ama bu yıl kaçırdık..seneye inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…