- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.981
yaşasınnn iyi geceler öpücüğü olsun o zaman buu
gözlerim kapanıyorrrhatta pc göbeğimde yatarak yazıyorum nerdeyse
asencim iyi gecelerr..size gece uzunbenimki bittii
sen yarın sıcacık yatağındayken ben rüzgarlı soğuk havada yollarda oluciğim hüüüüü
iyi geceler kuzucum..tatlı rüyalar..kısın telefonun sesini bu gece de yarın rahat uyuyun
bizim ulaşım konusunda sorunlarımız var o yuzden arba şart.dogru durust gezemiyoruz bile.
babm balık burcu ben akrep :)) oglum balık olsun duygusal bi erkek olsun :) kızımda bnm gibi erkek gibi kız olsun ezdirmesin istiyorum ama tam tersi olursa yandımm
çin takvimi rus takmıvmı vs onları o yuzden merk ediyorum dogru cıkıyomu acba diyee
tabii allah hayırlısını versinnn
canım iyiki çalışıyorsun yoksa gündüzleri de kv'le kafayı yerdin
çocuğun olunca iyi olucak bakar kv..benim annem bakıcak ama git gel kadına zor olucak..
bak iyi yanları da varmış kv ile yaşamanın
arkidişlerrbir kv gününden daha merhaba bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı
yengeçi boşver tatlımbende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum
allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi.
prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidememo yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..
bizim ulaşım konusunda sorunlarımız var o yuzden arba şart.dogru durust gezemiyoruz bile.
babm balık burcu ben akrep :)) oglum balık olsun duygusal bi erkek olsun :) kızımda bnm gibi erkek gibi kız olsun ezdirmesin istiyorum ama tam tersi olursa yandımm
çin takvimi rus takmıvmı vs onları o yuzden merk ediyorum dogru cıkıyomu acba diyee
tabii allah hayırlısını versinnn
bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canımvalla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...
ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor
çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...
ahah hamile kalırsam kapına dayanırım kızzbide benim koca istemiyo
bizde seni seviyoruz tatlışımmmiyi gecelerrr
evett evlimutlu nerelerdesin yahu unuttun gittin bizi
iyiz tatlımm tabii ugramıyosun gittin hamiş topiklerineee
hakkatten yaa okuyası gelmiyor insanın bu da öyle olursa alıntılamaya son vereyim ben
kuzuu ben de hepinizi çok seviyorum...
biz iyiyiz canımda sen unuttun bizi
Unutmadim kizlaar cok fazl girmiyorum bu aralararada bakiyorum size okuyp cikiyorumm sessiz sessizz
PLOJOVİC:
ne güzel sıkıntısız hamilelik geçiriyorsun..beni mide bulantıları korkutuyor da inşallah çok bulantım olmaz senin nasıl?
Günaydınn kızlarrrbu sabah işerimi başlamadan önce yazdıklarınızı okuyup size bir günaydın demek istedim :)
Aynen bizimde ulaşım sorunumuz var hiç bir şey yapamıyoruz araba alacağız zaten bir kaç güne :)
hatta ben öğleden sonra izin alıp bazı işlemler için notere gideceğim :)
araba alıyoruz kızlarrrr
:) valla çocuk olunca kv'de de bakar annemde bakar en azından gözüm arkada kalmaz. Gönül isterki ben kendim büyüteyim ama çalışmakta lazım bu devirde karı koca çalışmadan olmuyor.
Benim eşimde yengeç burcu onun huyları olsun :) evine düşkün saygılı biri olsun duygusal olsun vicdanlı olsun istiyorum :)
Tabii önce hayırlısı
aynı anda gelmişiz plojovic
Asen'in istediği bir göz,Allah verdi iki göz
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
ama bu sefer de asenden ses çıkmıyor....
ben zaten 18:30 a kadar burdayım kii
Asen başka sulara yelken açtı galiba araştırmada :))
Desene bu sefer de ben kalacağım yalnız
senin bebişin var..kalmazsın ki sen hiç yalnız
Ben varım olur mu?:78:
bi adet sivit versek olur muuuu