Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

öptüm tatlışımmm
bende 2 ay sonra kara kışın içinde işe gitcm inşallahh

Günaydınn kızlarrr bu sabah işerimi başlamadan önce yazdıklarınızı okuyup size bir günaydın demek istedim :)

Aynen bizimde ulaşım sorunumuz var hiç bir şey yapamıyoruz araba alacağız zaten bir kaç güne :)
hatta ben öğleden sonra izin alıp bazı işlemler için notere gideceğim :)
araba alıyoruz kızlarrrr

canım iyiki çalışıyorsun yoksa gündüzleri de kv'le kafayı yerdin
çocuğun olunca iyi olucak bakar kv..benim annem bakıcak ama git gel kadına zor olucak..
bak iyi yanları da varmış kv ile yaşamanın

:) valla çocuk olunca kv'de de bakar annemde bakar en azından gözüm arkada kalmaz. Gönül isterki ben kendim büyüteyim ama çalışmakta lazım bu devirde karı koca çalışmadan olmuyor.

Benim eşimde yengeç burcu onun huyları olsun :) evine düşkün saygılı biri olsun duygusal olsun vicdanlı olsun istiyorum :)
Tabii önce hayırlısı

Son düzenleme:
Gerçekten hızlı ilerliyor ya sayfalar maşallah çok aktif topik ne güzel Herkes iyidir umarım.Dün bakamayınca şimdi uzuuuunca okumam gerekti sayfaları

allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi.

Aminn..Erkekse Toprak kesindi,kızda alternatifler vardı Zeynep,Ilgın,Sezin..Şimdi cinsiyete odaklandık galiba o yüzden buara hiç düşünmüyoruz :) Minikte sağolsun süpriz sever çıktı

Ben 9 haftalıkken evlilik yıldönümüzdü soluğu Sarımsaklı,Cunda sonra da İzmir'de aldık :)) Bir sorun yaşamadım çok şükür denizede girdim.Deniz sağlıklı ama tabi girilen yere de bağlı.İzmir'de su buz gbydi.Birde tuzlu suya girip çıktıkça göğüslerim acıdı ama geçiyordu hemen Zaten yüzme ve yürüyüş hamileliklerde özellikle önerilen sporlar.Tabii herkes aynı olmaz öyle düşündüğünüzde doktorunuza danışmak en iyisi Bizim minik bizi hiç üzmedi ya annesine babasına çekmiş sıkıntılı değil Çok şükür.Rabbim istediğinizde nasip etsin inşallah.

Hiç 28 yaşında Ağustos'ta hamile kalmış her bayanın kızı mı olur :) yalan onlar :) zaten iki seçenek var birinden birine,bazı kişilere tutuyor işte :)

tünaydınlarr kknın güzel yeni gelinlerii

o kadar çok hamilelik muhabbeti yaptık ki dün gece rüyamda hamileydimmm
hem de kızım olucaktı..o kadar gerçekti kiii..kalktığımda hamile miyim diye düşündümm

ee sizler napıyorsunuuzzz?

ben ne zaman buraya giripi cevap yazmaya kalksam işler bi yoğunlaşıyor gıcık oluyorumm

alıntılarımda da sıkıntı var karma çorman çıkıyor da böyle yazayım tek tek..

DO MAJOR: Arabanız hayırlı olsun canım..kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşalah..ne aldınız? biz de inşallah ocak sonu şubat başı gibi almayı düşünüyoruz...
bu arada aynen karı koca çalışmadan zor..en azından bizim için imkansız gibi gerçi ne kadar geliyor o kadar gidiyor..millet asgari ücretle ev geçindiriyor biz bu parayı napıyoruz anlamadım
bu arada evet domajor artık hayalimiz 3 kelimeydi 2 si oldu sıara 3.de

PLOJOVİC:
ne güzel sıkıntısız hamilelik geçiriyorsun..beni mide bulantıları korkutuyor da inşallah çok bulantım olmaz senin nasıl?

PLOJOVİC:
ne güzel sıkıntısız hamilelik geçiriyorsun..beni mide bulantıları korkutuyor da inşallah çok bulantım olmaz senin nasıl?

Benimde en korktuğum şeylerden biriydi bulantı,kusma.Hiç sevmiyorum direk ağlamaya başlarımŞükürler olsun ama hiç olmadı :) 1-2 kez bazı kokulardan bulandı ama anlıktı.Kişiden kişiye değişiyor belirtiler,inşallah olmaz çok zorlamaz seni.

güle güle kullanın tatlımmm kazasız belasızz
bizimde ev merkeze biraz uzakk bizim de araba var olmasaydı yanmıştıkk allahh herkese nasip etsinnnn
bence yengec çok ince ya ben hiç kendi burcumdan istemiyorum

senin bebişin var..kalmazsın ki sen hiç yalnız

:109: Kurban olayım ben onu verene.Kıpraşıyor zaten şuan :81: Ellerini minicik ayaklarını koklamak istiyorum bir an önce,kokusu sinsin evimize.Tabii böyle dedikten sonra sen acele etme annem diye seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…