Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bu arada biz de bu akşam kv'ye gidiyoruz...
dün de dışarıda yemiştik bu gün de yemek yapmamak paha biçilemez
ama akşam gelince yatmadan uğrarım buraya..
size iyi geceler demeden gözüme uyku girmez

bu arada biz de bu akşam kv'ye gidiyoruz...
dün de dışarıda yemiştik bu gün de yemek yapmamak paha biçilemez
ama akşam gelince yatmadan uğrarım buraya..
size iyi geceler demeden gözüme uyku girmez

bizde simdi annemlere gidicez yemek yemeğe annem saolsun hazırlayıp koymuşş..sende git gel konsuruz snraa

Doğum tarihim 16.09.1986
Son adet tarihide 08.08.2013

hamile kaldıgın ay canm son adet gunun deil agustos mu?

huhu kızlarrr ben geldimmmm kv ler vardıı yemek yedik çay içtik kahve içtik meyve yedikkk birde jengam geldi onu oynadıkk gittiler az önce veee ben size koştum alıntılarımı yaptım ve cevaplarıma başlıyorummm

nenacan gelmiş hoşgelmişşş
oo demek romantik dakikalar haa loş ışık felan süpperrr eşimi ikna ediyim de ben de alayım barii

tatlımm çok süper oluurr peki göndermeyi fln nasıl yapıyosunn:44:

oo kv nin hayır duasını da almışsın tatlım süperr

yok benm kardeşim sivitcann :26: tek ve sonum hatta ilkim felan böyle uzar gider küçükken çok anlaşılmıyo ama büyüdükçe kardeş yokluğu daha kötü oluyo :26: allah nasip ederse çocuğum olursa tekte kesinlikle bırakmak istemiyorum :26: bakabilecek olsam 3 4 isteri hattaa anyak mıyım neyim

evveett Ağustos

cnm %75 kız olucakk gibi geldiii hamile kaldıgında 26yasındaymıssın yani 27 bakıyorzm

aldm canm çok şükürr...bncede tek cocuk iyi deiğiill

kesinliklee tek cocuk yapmayınn

2 çocuk yapıcaksanız da yaş farkını az bırakın..benim kardeşim 8 yaş küçük bi de erkek..kardeş olduğumuzu yeni yeni anlıyoruz..evde hep 2 yabancı gibiydik .. asencikle günün mesajlarını vrmiş oldukkk

Cinsiyeti önemli değilde artık öğrenmek istiyorum :) 13'ünde belli olacak inşallah haftaya cuma

ben de merak ettim canım..öğrenir öğrenmez yaz bize de..benim içime de doğmadı bi şey..doğsaydı en azından tam zıddı olucak diye tahminde bulunurduk.. %50 ihtimal ama tutturamam hiç

benim de reglim yaklaştı küçük emrah moduma girdim
içim sıkılıyor..bi ağlayasım var yok yere
deliriyor muyum acaba

aynen tatlışkomm napıyosun bakalımmm

aynen tatlışkomm napıyosun bakalımmm

napıyım kuzu kv'lere gittik..yedik içtik patlamak üzereylen eve döndük..kv sağolsun 3 akşam yiyebiliceğimiz şeyleri 1 akşama sığdırıyor henüz bir arabamız olmadığından dönerken dondukkk..hava buz gibi..inşallah hasta olmam

senin kv'ler genç galiba..jenga oynamışsınız ya...ben hayal edemedim bizimkilerle oynarken

Son düzenleme:

ahaha afiyet olsun tatlım
gençler annesi annemle babası babamla yaşıt anneler baya genç
kv 43 kp 53 yaşında bide kaynım var 17 yaşında eğlencel geçti jengayla
ay yavrumm en yakın zamanda alırsınız inşallahhh

sizinkiler kaç yaşındaki tatlım
ayrıccaa ayprensesi aşağıda takılma gel katıl bizeee

oo sizinkiler çok gençmiş maaşallah..bizimkiler 62-63 yaşında falan..eşimin ablası annemden 4 yaş küçük
jenga toplu halde çok zevkli bence de ..biz de bazen eşimle bulaşık makinesini boşaltmasına falan oynuorduk..şimdi ise gerek yok nasılsa sivit boşaltıyor

bence de prenses elma dersem çık "elmaaaaaaaaaaa"

ahaha sizin anlaşma süpermiş ben bizimkine boşalt dersem yerlerini bile bilmez
çünkü ne makineye ne de tabak çanağa hiç elini sürmediği için
sizinkilerin baya yaşı varmış annen genç o zman tatlışım senin

annem 48 yaşında çok genç değil ama gönlü 18 yaşında
benim kv ile kp 15 yaşında evlenmiş
dolayısıyla kv çok küçük yaşta anne olmuş o yüzden ablası 44 yaşında..
bak soyağacımızı döktüm

sen o kadar hamaratsın ki asenim eşine hiçç gerek yok 2 tane ev olsa onu da idare edersin valla

Cinsiyeti önemli değilde artık öğrenmek istiyorum :) 13'ünde belli olacak inşallah haftaya cuma

hadi baklm az kaldı 13'ee hayırlısı....

kesinliklee cok fark olması anne baba için iyi ama kardeşler için iyi değil..bnm ablmla 3yaş var eşiminde ablasıyla 4 yaş var en idaeli bncee..

yetişimeye çalışstım sayflaraaa ancaa

geldim geldimmm..yarın yine bana komşu ziyareti varr 4.kattakiler geliyo yarın:26:

15 mii süpper
aman benimki de öylee genç kız sanıyolar kendilerini dimii
çok alıştırdım yavrum ben aslında hata yaptım tek alıştırdığım süpürge oldu neyse çalışmaya başlarsam ayar ekerim ben bunaa böyle gitmz
yok kız ne hamaratlığı yaa

süpperrrr teyzelerle iyi oturmalar sana prensescim
ahaha o kadar sayfada yokki hep benm yazdıklarım vardır bu aralar kendi kendime konuşuyorum genelde topikte özellikle geceleri 1 -2 gibi

oo ne güzel keşke benim de 3 yaş büyük bi ablam olsaydı

sana şimdiden kolay gelsin..bakalım komşuarın nasıllar?iyierdir inşallah da arada gidip gelirsin sıkılmazsın...

ben yatıyorum kızlarr..size doyum olmaz..yarın gece daha geç saate kadar kalabilirim.yaşasın cumartesi

iyi geceler sizin kadar tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…