- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.041
doğum tarıhını ay yıl olark yaz hamile kaldıgın ay??
yaşasınn prenses gelmiş hoşgelmiş..sen yokken de topik bi sessizleşiyor nasıl özlemiyim kii
kv'n atlattı çok şükür..kız ben bile stres olmuştum ameliyat oldu olacak derken..geçmiş olsun tekrardan..
aa kuzu senin kardeşin yok muu?bana da 8 sene sonra benim zorumla yaptılar kardeş
neyse burda hepimiz kardeşiz
ben geldimm..nenacık foto koysan ağacının..çok merak ettim
ev hanımlığı nasıl gidiyor?gerçi 1 hafta oldu izinde gibisindir...
bu arada biz de bu akşam kv'ye gidiyoruz...
dün de dışarıda yemiştik bu gün de yemek yapmamak paha biçilemez
ama akşam gelince yatmadan uğrarım buraya..
size iyi geceler demeden gözüme uyku girmez
Doğum tarihim 16.09.1986
Son adet tarihide 08.08.2013
hamile kaldıgın ay canm son adet gunun deil agustos mu?
çoooook teşekkür ederim canımmm,katılıcam artık eşim düzeldi çok şükür ara ara kanamaları var ona biraz kafam takılıyor....
ağacınız yokmu oyoyoy valla benden tavsiye alın,aksamları ısıkları kapatıyoruz acagmzın ışığı yanıp sönüo aman cok keyifli askla dün baya eglendık her gece yakıcaz :)))
çoook teşekkür ederim sivitim seninki nie üşenio süslemeye ayy biz çok büyük keyfle süsledik hatta aşkım hafta içi ikeadan birz daha süs alcak doyamadık süslemeye,bnmkıde dıokı askım sosyetik sosyetik adetler cıkardn masrafa soktun ama değdi dio
artık burdayım topikciğimi yalnız bırakamam özledim :))) ama birazdan kocişle koçtaşa gtcez garıban banyomuza ayna almaya cısın aradan aynasız daha nereye kadar :))
hb canım nasılsın? eşim daha iyi çok şükür tatlım...
ikizmişsin sen oldum olası ikizler ilgimi çeker,sende bulantısız atlatabılrsn hmılelıgını o halde bence artı senın ıcın umarım kardesınle annene cekersin o konuda
majorcum teşekkür ederim,eşim gayet iyi canım,bnmkının tamponları alınırkende azıcık canı yandı eliimi sıktıgında anladm ama gectı gttı baya bı dıkısı var burnunun ıcınde arada bır kanama yapıyor...
teşekkür ederm plojoviç bu arada nickin ilgimi cekti göçmenmsn sende bnm gibi
tatlımm çok süper oluurr peki göndermeyi fln nasıl yapıyosunn:44:eveeeettt hatta burda iken kendi aramızda bi çekiliş yapabiliriz bence..... :)))))ama tabi diğer tarafta çok enteresan oldu doğru dürüst burda bile konuşmadığımız biri olunca enteresan oldu yani... beğendi söyledi kurbanım. bende çok mutlu oldum öyle olunca :))))
slm kızlarrr alıntıladım ama maşşalahınız oldugu için işaredtlediğimin üzerine neler konusulmus nelerrr nasl toparlıcam diye düşünüyorumm:44:
öyle değil canmm aydan aya değişiyoo valla baktıklarımın %87 si tuttu..cuma günü arkadasın belli olucak inş. makas bıcak fln o turleri yapmışlar anneleri kv.leri kız cıkmış bn çin takviminden erkek diye tahmin ettim...eğer tutarsa %98 inıncam
hoşgeldinn aramızaaa
afiyet olsun tatlım.kafam kazan gibi dayanamam yoksaa kahvesizz
bi göçmen dahaa
şimdiiiiiiiii
NeNa87
canm eşinin iyi olmasına sevindim gidip ağaç alıyosa tamamdır o artık :))) eskiden bizde yapardık yılbaşı ağcı..bulgarıstandayken..ne güzeldii fotosunu paylaş bizimleee
do_major
majorcumm arabanızz hayırlı olsun kazasız belası bol km'ler diliyorum size güle güle kullanınnndarısı başımıza inş.
sweattt'cımm
gidiyorum geliyorum bni özleyen bi senmisin kıss
artık geldimm inş. kv.arkamdan dua ederek cıktım.sen kalma artık cok yoruldun dedi..annemi anneme emanet ettim geldim.
bu arada kyk'dan bahsedilemişş ve herzmn kii gibi gündemden düşmeyen bebek
bn geri ödemesiz almıştım valla cok iyi etmişim heheh
bnde 1-2yıl düşünüyorum bebek işini ama bugun annemle konsurken.borclar bitsin 2sene sonra anca dedm..borclar bitmez dedi.cinsiyeti sordum ne olsun istersin diye kv kız ister belkdi 2tne erkek var ama bnm için farketmez sağlıklı olun yeter dedi.ablanda bişey anlamadım torun sevincini yaşayamadım dediefkarlandımm
yaşasınn prenses gelmiş hoşgelmiş..sen yokken de topik bi sessizleşiyor nasıl özlemiyim kii
kv'n atlattı çok şükür..kız ben bile stres olmuştum ameliyat oldu olacak derken..geçmiş olsun tekrardan..
aa kuzu senin kardeşin yok muu?bana da 8 sene sonra benim zorumla yaptılar kardeş
neyse burda hepimiz kardeşiz
ben geldimm..nenacık foto koysan ağacının..çok merak ettim
ev hanımlığı nasıl gidiyor?gerçi 1 hafta oldu izinde gibisindir...
evveett Ağustos
huhu kızlarrr ben geldimmmmkv ler vardıı yemek yedik çay içtik kahve içtik meyve yedikkk birde jengam geldi onu oynadıkk gittiler az önce veee ben size koştum alıntılarımı yaptım ve cevaplarıma başlıyorummm
nenacan gelmiş hoşgelmişşş
oo demek romantik dakikalar haaloş ışık felan süpperrr eşimi ikna ediyim de ben de alayım barii
tatlımm çok süper oluurr peki göndermeyi fln nasıl yapıyosunn:44:
oo kv nin hayır duasını da almışsın tatlım süperr
yok benm kardeşim sivitcann :26: tek ve sonum hatta ilkim felanböyle uzar gider küçükken çok anlaşılmıyo ama büyüdükçe kardeş yokluğu daha kötü oluyo :26: allah nasip ederse çocuğum olursa tekte kesinlikle bırakmak istemiyorum :26: bakabilecek olsam 3 4 isteri hattaa anyak mıyım neyim
cnm %75 kız olucakk gibi geldiii hamile kaldıgında 26yasındaymıssın yani 27 bakıyorzm
aldm canm çok şükürr...bncede tek cocuk iyi deiğiill
Cinsiyeti önemli değilde artık öğrenmek istiyorum :) 13'ünde belli olacak inşallah haftaya cumacnm %75 kız olucakk gibi geldiii hamile kaldıgında 26yasındaymıssın yani 27 bakıyorzm
kesinlikleetek cocuk yapmayınn
Cinsiyeti önemli değilde artık öğrenmek istiyorum :) 13'ünde belli olacak inşallah haftaya cuma
2 çocuk yapıcaksanız da yaş farkını az bırakın..benim kardeşim 8 yaş küçük bi de erkek..kardeş olduğumuzu yeni yeni anlıyoruz..evde hep 2 yabancı gibiydik .. asencikle günün mesajlarını vrmiş oldukkk
ben de merak ettim canım..öğrenir öğrenmez yaz bize de..benim içime de doğmadı bi şey..doğsaydı en azından tam zıddı olucak diye tahminde bulunurduk.. %50 ihtimal ama tutturamam hiç
benim de reglim yaklaştı küçük emrah moduma girdim
içim sıkılıyor..bi ağlayasım var yok yere
deliriyor muyum acaba
aynen tatlışkomm napıyosun bakalımmm
napıyım kuzu kv'lere gittik..yedik içtik patlamak üzereylen eve döndük..kv sağolsun 3 akşam yiyebiliceğimiz şeyleri 1 akşama sığdırıyorhenüz bir arabamız olmadığından dönerken dondukkk..hava buz gibi..inşallah hasta olmam
senin kv'ler genç galiba..jenga oynamışsınız ya...ben hayal edemedim bizimkilerle oynarken
napıyım kuzu kv'lere gittik..yedik içtik patlamak üzereylen eve döndük..kv sağolsun 3 akşam yiyebiliceğimiz şeyleri 1 akşama sığdırıyorhenüz bir arabamız olmadığından dönerken dondukkk..hava buz gibi..inşallah hasta olmam
senin kv'ler genç galiba..jenga oynamışsınız ya...ben hayal edemedim bizimkilerle oynarken
sizinkiler kaç yaşındaki tatlım
ayrıccaa ayprensesi aşağıda takılma gel katıl bizeee
oo sizinkiler çok gençmiş maaşallah..bizimkiler 62-63 yaşında falan..eşimin ablası annemden 4 yaş küçük
jenga toplu halde çok zevkli bence de ..biz de bazen eşimle bulaşık makinesini boşaltmasına falan oynuorduk..şimdi ise gerek yok nasılsa sivit boşaltıyor
bence de prenses elma dersem çık "elmaaaaaaaaaaa"
ahaha sizin anlaşma süpermiş ben bizimkine boşalt dersem yerlerini bile bilmez
çünkü ne makineye ne de tabak çanağa hiç elini sürmediği için
sizinkilerin baya yaşı varmışannen genç o zman tatlışım senin
Cinsiyeti önemli değilde artık öğrenmek istiyorum :) 13'ünde belli olacak inşallah haftaya cuma
2 çocuk yapıcaksanız da yaş farkını az bırakın..benim kardeşim 8 yaş küçük bi de erkek..kardeş olduğumuzu yeni yeni anlıyoruz..evde hep 2 yabancı gibiydik .. asencikle günün mesajlarını vrmiş oldukkk
ben de merak ettim canım..öğrenir öğrenmez yaz bize de..benim içime de doğmadı bi şey..doğsaydı en azından tam zıddı olucak diye tahminde bulunurduk.. %50 ihtimal ama tutturamam hiç
benim de reglim yaklaştı küçük emrah moduma girdim
içim sıkılıyor..bi ağlayasım var yok yere
deliriyor muyum acaba
sizinkiler kaç yaşındaki tatlım
ayrıccaa ayprensesi aşağıda takılma gel katıl bizeee
oo sizinkiler çok gençmiş maaşallah..bizimkiler 62-63 yaşında falan..eşimin ablası annemden 4 yaş küçük
jenga toplu halde çok zevkli bence de ..biz de bazen eşimle bulaşık makinesini boşaltmasına falan oynuorduk..şimdi ise gerek yok nasılsa sivit boşaltıyor
bence de prenses elma dersem çık "elmaaaaaaaaaaa"
annem 48 yaşında çok genç değil ama gönlü 18 yaşında
benim kv ile kp 15 yaşında evlenmiş
dolayısıyla kv çok küçük yaşta anne olmuş o yüzden ablası 44 yaşında..
bak soyağacımızı döktüm
sen o kadar hamaratsın ki asenim eşine hiçç gerek yok 2 tane ev olsa onu da idare edersin valla
hadi baklm az kaldı 13'ee hayırlısı....
kesinliklee cok fark olması anne baba için iyi ama kardeşler için iyi değil..bnm ablmla 3yaş var eşiminde ablasıyla 4 yaş var en idaeli bncee..
yetişimeye çalışstım sayflaraaa ancaa
geldim geldimmm..yarın yine bana komşu ziyareti varr4.kattakiler geliyo yarın:26:
hadi baklm az kaldı 13'ee hayırlısı....
kesinliklee cok fark olması anne baba için iyi ama kardeşler için iyi değil..bnm ablmla 3yaş var eşiminde ablasıyla 4 yaş var en idaeli bncee..
yetişimeye çalışstım sayflaraaa ancaa
geldim geldimmm..yarın yine bana komşu ziyareti varr4.kattakiler geliyo yarın:26: