- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.961
bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canımvalla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...
ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor
çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...
biz de yaramazlık yaptık ama 2 gün sonra regl oldumregl günlerimi de tutmam ben... hani düzenlidir hep... hiç öyle yazma gereği duymadım ama artık yazsam fena olmayacak
1.5 saattir elimde iğne iplik sökük dikiyorum
annem bu sürede bi etek ya da gömlek dikerdi
düğmeler vardı kopmuş-sökükler falan..hata en sevdiğim pantalonumun düğmesi kopmuş diye 1 aydır giymiyordum
vee sonuç mükemmel istediğimi giyebilirim
benimkiler güze oldu da kocişin yeleğinin son düğmesini yamuk dikmişim pot durdu alttan ona göre sınıfta kaldım dikişten
şimdi de ütü yapıcam ağlamak istiyorummm
önce yazdıklarınızı okuyayım tabiki..elimde iğne aklım sizdeydi
arkidişlerrbir kv gününden daha merhaba bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı
yengeçi boşver tatlımbende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum
bebiş iyi teyzesi nolsun beslenmemize dikkat ederek ilerliyoruz bakalım ayın sonunda kontrolümüz var hayırlısı sizleride iyi gördüm maşallah topik almış yürümüş
bebişimm tamam fırsat buldukça yaz ama özleriz bizz
bende de bi rahatlık var anlatamam...bazen gecikiyor benim..3 ay düzenliyse 4.ay mutaka gecikir..eylülde çalıştığım kurumun yükselme sınavı vardı 3 hafta gecikti stresten..hemen test yaptım ama az kalsın kan testine gidicktimsınavı kazandım bu arada 2 aydır düzenli
biz reglin bittiği gün ve ertesinde risk alıyoruz tıbben imkansız gibi..ama yine de olursa gelcek bebiş her şartta gelirmiş yerim onu bennn
bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canımvalla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...
ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor
çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...
ben de hamilelik için kilo vermek istiyorum zaten
yoksa hep böyle kalsam çok da vahim değil durumum ama sınırdayımmm
bu arada hamileyken denize girmek çok iyiymiş..doğumu kolaylaştırırmış bile..ilk aylarda mide bulantısı falan olur da tatilden bişey anlayamam diye demiştim..bi de benim kociş görmemişin çocuğu olmuş havasına girer yok atlama yok üşütme başımı yer
haydi hayırlısı bakalım önce kim hamiş olucakkk
hoşgeldin tatlışımmm
bende arada bakıp çıkıyorummpek bi sohbet yok bugünn
bu arada o günlerde ben de yaramazlığı serbest bırakıyım bari