Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bence bırak bi kere bırakınca sonraki ayları iple çekersiniz
ama kader buu bi de hamile kalırsan benle bi daha konuşmazsın heralde
hatta eşin beni öldürür falan
bak çok panikledim şu an

kızzz ne olduu sana alıntılamaların karman çorman olmuşş

Son düzenleme:

kızzz ne olduu sana alıntılamaların karman çorman olmuşş

hakkatten yaa okuyası gelmiyor insanın bu da öyle olursa alıntılamaya son vereyim ben

iyi geceler kızlar, yatmadan bi bakııym dedim ama okuyacak halim yok pek.... seviyom sizi yürektennnn

kuzuu ben de hepinizi çok seviyorum...

Kizlaar ne zamandr ugramiyorum bu topigee. Nasilsinizzz

biz iyiyiz canımda sen unuttun bizi

Son düzenleme:
asennnn karman çorman olcak diye alıntılamadım yazını..
hakkatten benim yüzümden olursa kendimi suçlu hissederimm
ama pek tatlı olur sizin bebişinizz...hamileyken bana kızarsınız olunca dua edersiniz

şimdi ütüye gidiyorum en azından yarın giyiceklerimi ütüleyim..günlük yaşıyorum resmen

olsun tatlışkomm hadi git utunu yap
kız olursa sivit koyarım ismini isim anası olursun

git ütünü yaapp vakit bulursan geri gel ve daha çok gülelimm tatlış

çok tembelim ben yaa
sadece yarınki pantolon+gömleğimi bi de kocişin bi tanecik gömleğini ütüledim..
daha 3 gömlek 1 pantolon beni beliyor..neyse beklesinler elbet bir gün buluşacağızzz

sen napıyosun tatlışş?

bizde kocişle oturduk tv izliyoruzzbizim yatma saatine daha 2 3 saat var
amaan yeter bi gün önceden ütülesende olur benmde var ütüyü hiç sevmiyorum heleee nevresim ütülemekten nefret ediyorumm ama mecburum ütülüyorumm

ben de sevmiyorum ütüyü neyseki kociş de yapar arada..yoksa başa çıkamam kii..ikimizin de klasik çünkü

bi şey itiraf edeyim mii?ben nevresim ütülemiyorummm
yıkadığım zaman çok sıktırmıyorum..asarken de kapıların üstüne falan genişçe asıyorum sonraaaa çekiştirerek katlıyorumm tamammmm
ben boşuna demiyorum asen topiğimizin en hamaratı diye..ki seninle ilk diyaloğumuz köstebek pastadır asennn bi de kuzenin sözlenmişti galibaaa..ayhh sanki yıllar olmuş gibi geldi tanışalı
umarım yanlış hatırlamamışımdır valla rezil olurum

valla en iyisini yapıyosun kuzum sen çalışıyosun evin işlerine zor yetişiyosundur ben ütüleyerek belki başıma bela yaptım ama napayım evdeyim nevresimde mi ütülemeyek
aman kız ne hamaratlığım olsun allasen aynen tatlışş o kuzen benmdi veee o köstebek pastayı ben yapmıştımm bildin ve bi öpücük kazandın

yaşasınnn iyi geceler öpücüğü olsun o zaman buu

gözlerim kapanıyorrr hatta pc göbeğimde yatarak yazıyorum nerdeyse

asencim iyi gecelerr..size gece uzun benimki bittii

sen yarın sıcacık yatağındayken ben rüzgarlı soğuk havada yollarda oluciğim hüüüüü

iyi geceler kuzucum..tatlı rüyalar..kısın telefonun sesini bu gece de yarın rahat uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…