Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yaşasınnn iyi geceler öpücüğü olsun o zaman buu :KK8:

gözlerim kapanıyorrr :KK31: hatta pc göbeğimde yatarak yazıyorum nerdeyse :KK9:

asencim iyi gecelerr..size gece uzun :KK34: benimki bittii :KK52:

sen yarın sıcacık yatağındayken ben rüzgarlı soğuk havada yollarda oluciğim hüüüüü :KK19:

iyi geceler kuzucum..tatlı rüyalar..kısın telefonun sesini bu gece de yarın rahat uyuyun :KK34:

öptüm tatlışımmm :KK54:
bende 2 ay sonra kara kışın içinde işe gitcm inşallahh:KK16::KK16:

Günaydınn kızlarrr :KK1: bu sabah işerimi başlamadan önce yazdıklarınızı okuyup size bir günaydın demek istedim :)

bizim ulaşım konusunda sorunlarımız var o yuzden arba şart.dogru durust gezemiyoruz bile.:KK59:
babm balık burcu ben akrep :)) oglum balık olsun duygusal bi erkek olsun :) kızımda bnm gibi erkek gibi kız olsun ezdirmesin istiyorum ama tam tersi olursa yandımm:KK1:
çin takvimi rus takmıvmı vs onları o yuzden merk ediyorum dogru cıkıyomu acba diyee

tabii allah hayırlısını versinnn

Aynen bizimde ulaşım sorunumuz var hiç bir şey yapamıyoruz araba alacağız zaten bir kaç güne :)
hatta ben öğleden sonra izin alıp bazı işlemler için notere gideceğim :)
araba alıyoruz kızlarrrr :KK52: :KK52:

canım iyiki çalışıyorsun yoksa gündüzleri de kv'le kafayı yerdin :KK53:
çocuğun olunca iyi olucak bakar kv..benim annem bakıcak ama git gel kadına zor olucak..
bak iyi yanları da varmış kv ile yaşamanın :KK34:

:) valla çocuk olunca kv'de de bakar annemde bakar en azından gözüm arkada kalmaz. Gönül isterki ben kendim büyüteyim ama çalışmakta lazım bu devirde karı koca çalışmadan olmuyor. :KK34:

arkidişlerr:KK52: bir kv gününden daha merhaba :KK52: bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı:KK52:

yengeçi boşver tatlım:KK31: bende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum:KK31::KK31:

Benim eşimde yengeç burcu onun huyları olsun :) evine düşkün saygılı biri olsun duygusal olsun vicdanlı olsun istiyorum :)
Tabii önce hayırlısı :KK31:

Son düzenleme:
Gerçekten hızlı ilerliyor ya sayfalar maşallah çok aktif topik ne güzel:KK1: Herkes iyidir umarım.Dün bakamayınca şimdi uzuuuunca okumam gerekti sayfaları :KK1:

allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi.

Aminn..Erkekse Toprak kesindi,kızda alternatifler vardı Zeynep,Ilgın,Sezin..Şimdi cinsiyete odaklandık galiba o yüzden buara hiç düşünmüyoruz :) Minikte sağolsun süpriz sever çıktı :KK1:

prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn :KK52:
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidemem :KK31:o yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa :KK52: gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..

Ben 9 haftalıkken evlilik yıldönümüzdü soluğu Sarımsaklı,Cunda sonra da İzmir'de aldık :)) Bir sorun yaşamadım çok şükür denizede girdim.Deniz sağlıklı ama tabi girilen yere de bağlı.İzmir'de su buz gbydi.Birde tuzlu suya girip çıktıkça göğüslerim acıdı ama geçiyordu hemen:KK1: Zaten yüzme ve yürüyüş hamileliklerde özellikle önerilen sporlar.Tabii herkes aynı olmaz öyle düşündüğünüzde doktorunuza danışmak en iyisi:KK34: Bizim minik bizi hiç üzmedi ya annesine babasına çekmiş sıkıntılı değil :KK1: Çok şükür.Rabbim istediğinizde nasip etsin inşallah.

bizim ulaşım konusunda sorunlarımız var o yuzden arba şart.dogru durust gezemiyoruz bile.:KK59:
babm balık burcu ben akrep :)) oglum balık olsun duygusal bi erkek olsun :) kızımda bnm gibi erkek gibi kız olsun ezdirmesin istiyorum ama tam tersi olursa yandımm:KK1:
çin takvimi rus takmıvmı vs onları o yuzden merk ediyorum dogru cıkıyomu acba diyee
tabii allah hayırlısını versinnn

Hiç 28 yaşında Ağustos'ta hamile kalmış her bayanın kızı mı olur :) yalan onlar :) zaten iki seçenek var birinden birine,bazı kişilere tutuyor işte :)

tünaydınlarr kknın güzel yeni gelinlerii :KK16:

o kadar çok hamilelik muhabbeti yaptık ki dün gece rüyamda hamileydimmm :KK52:
hem de kızım olucaktı..o kadar gerçekti kiii..kalktığımda hamile miyim diye düşündümm :KK8:

ee sizler napıyorsunuuzzz?

ben ne zaman buraya giripi cevap yazmaya kalksam işler bi yoğunlaşıyor gıcık oluyorumm :KK47:

alıntılarımda da sıkıntı var karma çorman çıkıyor da böyle yazayım tek tek..

DO MAJOR: Arabanız hayırlı olsun canım..kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşalah..ne aldınız? biz de inşallah ocak sonu şubat başı gibi almayı düşünüyoruz...
bu arada aynen karı koca çalışmadan zor..en azından bizim için imkansız gibi :KK31: gerçi ne kadar geliyor o kadar gidiyor..millet asgari ücretle ev geçindiriyor biz bu parayı napıyoruz anlamadım :KK52:
bu arada evet domajor artık hayalimiz 3 kelimeydi 2 si oldu sıara 3.de :KK9:

PLOJOVİC:
ne güzel sıkıntısız hamilelik geçiriyorsun..beni mide bulantıları korkutuyor da inşallah çok bulantım olmaz senin nasıl?

bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canım :KK34: valla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...

ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor :KK9:

çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...

ahah hamile kalırsam kapına dayanırım kızz:KK52: bide benim koca istemiyo :KK30::KK9::KK9:

bizde seni seviyoruz tatlışımmm:KK16: iyi gecelerrr :KK16::KK16::KK54:

evett evlimutlu nerelerdesin yahu unuttun gittin bizi :KK19:

iyiz tatlımm tabii ugramıyosun gittin hamiş topiklerineee:63:

hakkatten yaa okuyası gelmiyor insanın bu da öyle olursa alıntılamaya son vereyim ben :KK53:

kuzuu ben de hepinizi çok seviyorum... :KK16:

biz iyiyiz canımda sen unuttun bizi :KK50:

Unutmadim kizlaar cok fazl girmiyorum bu aralar :KK66: arada bakiyorum size okuyp cikiyorumm sessiz sessizz:KK1:

PLOJOVİC:
ne güzel sıkıntısız hamilelik geçiriyorsun..beni mide bulantıları korkutuyor da inşallah çok bulantım olmaz senin nasıl?

Benimde en korktuğum şeylerden biriydi bulantı,kusma.Hiç sevmiyorum direk ağlamaya başlarım:KK1:Şükürler olsun ama hiç olmadı :) 1-2 kez bazı kokulardan bulandı ama anlıktı.Kişiden kişiye değişiyor belirtiler,inşallah olmaz çok zorlamaz seni.:KK34:

Günaydınn kızlarrr :KK1: bu sabah işerimi başlamadan önce yazdıklarınızı okuyup size bir günaydın demek istedim :)

Aynen bizimde ulaşım sorunumuz var hiç bir şey yapamıyoruz araba alacağız zaten bir kaç güne :)
hatta ben öğleden sonra izin alıp bazı işlemler için notere gideceğim :)
araba alıyoruz kızlarrrr :KK52: :KK52:

:) valla çocuk olunca kv'de de bakar annemde bakar en azından gözüm arkada kalmaz. Gönül isterki ben kendim büyüteyim ama çalışmakta lazım bu devirde karı koca çalışmadan olmuyor. :KK34:

Benim eşimde yengeç burcu onun huyları olsun :) evine düşkün saygılı biri olsun duygusal olsun vicdanlı olsun istiyorum :)
Tabii önce hayırlısı :KK31:

güle güle kullanın tatlımmm kazasız belasızz:nazar:
bizimde ev merkeze biraz uzakk bizim de araba var olmasaydı yanmıştıkk:KK9: allahh herkese nasip etsinnnn:nazar:
bence yengec çok ince ya ben hiç kendi burcumdan istemiyorum :KK9:

senin bebişin var..kalmazsın ki sen hiç yalnız :KK16:

:109: Kurban olayım ben onu verene.Kıpraşıyor zaten şuan :81: Ellerini minicik ayaklarını koklamak istiyorum bir an önce,kokusu sinsin evimize.Tabii böyle dedikten sonra sen acele etme annem diye seviyorum :KK1:

X