Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canım :KK34: valla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...

ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor :KK9:

çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...

biz de yaramazlık yaptık ama 2 gün sonra regl oldum :KK9: regl günlerimi de tutmam ben... hani düzenlidir hep... hiç öyle yazma gereği duymadım ama artık yazsam fena olmayacak :KK53:

1.5 saattir elimde iğne iplik sökük dikiyorum :KK31:
annem bu sürede bi etek ya da gömlek dikerdi :KK53:
düğmeler vardı kopmuş-sökükler falan..hata en sevdiğim pantalonumun düğmesi kopmuş diye 1 aydır giymiyordum :KK1:
vee sonuç mükemmel istediğimi giyebilirim :KK34:
benimkiler güze oldu da kocişin yeleğinin son düğmesini yamuk dikmişim pot durdu alttan ona göre sınıfta kaldım dikişten:KK53:
şimdi de ütü yapıcam ağlamak istiyorummm :KK59:

önce yazdıklarınızı okuyayım tabiki..elimde iğne aklım sizdeydi :KK16:

arkidişlerr:KK52: bir kv gününden daha merhaba :KK52: bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı:KK52:

yengeçi boşver tatlım:KK31: bende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum:KK31::KK31:

bebiş iyi teyzesi nolsun beslenmemize dikkat ederek ilerliyoruz bakalım ayın sonunda kontrolümüz var hayırlısı sizleride iyi gördüm maşallah topik almış yürümüş :KK1::nazar:

bebişimm tamam fırsat buldukça yaz ama özleriz bizz:KK16:

bende de bi rahatlık var anlatamam...bazen gecikiyor benim..3 ay düzenliyse 4.ay mutaka gecikir..eylülde çalıştığım kurumun yükselme sınavı vardı 3 hafta gecikti stresten..hemen test yaptım ama az kalsın kan testine gidicktim :KK31:sınavı kazandım bu arada 2 aydır düzenli :KK53:
biz reglin bittiği gün ve ertesinde risk alıyoruz tıbben imkansız gibi..ama yine de olursa gelcek bebiş her şartta gelirmiş yerim onu bennn :KK30:

bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canım :KK34: valla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...

ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor :KK9:

çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...

ben de hamilelik için kilo vermek istiyorum zaten :KK31:
yoksa hep böyle kalsam çok da vahim değil durumum ama sınırdayımmm :KK50:
bu arada hamileyken denize girmek çok iyiymiş..doğumu kolaylaştırırmış bile..ilk aylarda mide bulantısı falan olur da tatilden bişey anlayamam diye demiştim..bi de benim kociş görmemişin çocuğu olmuş havasına girer yok atlama yok üşütme başımı yer :KK1:

haydi hayırlısı bakalım önce kim hamiş olucakkk

hoşgeldin tatlışımmm:KK16:
bende arada bakıp çıkıyorumm:KK31: pek bi sohbet yok bugünn :KK31:
bu arada o günlerde ben de yaramazlığı serbest bırakıyım bari :KK9::KK23::KK17:

arkidişlerr:KK52: bir kv gününden daha merhaba :KK52: bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı:KK52:

yengeçi boşver tatlım:KK31: bende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum:KK31::KK31:

bebiş iyi teyzesi nolsun beslenmemize dikkat ederek ilerliyoruz bakalım ayın sonunda kontrolümüz var hayırlısı sizleride iyi gördüm maşallah topik almış yürümüş :KK1::nazar:

bebişimm tamam fırsat buldukça yaz ama özleriz bizz:KK16:

bende de bi rahatlık var anlatamam...bazen gecikiyor benim..3 ay düzenliyse 4.ay mutaka gecikir..eylülde çalıştığım kurumun yükselme sınavı vardı 3 hafta gecikti stresten..hemen test yaptım ama az kalsın kan testine gidicktim :KK31:sınavı kazandım bu arada 2 aydır düzenli :KK53:
biz reglin bittiği gün ve ertesinde risk alıyoruz tıbben imkansız gibi..ama yine de olursa gelcek bebiş her şartta gelirmiş yerim onu bennn :KK30:

hoşgeldin tatlışımmm:KK16:
bende arada bakıp çıkıyorumm:KK31: pek bi sohbet yok bugünn :KK31:
bu arada o günlerde ben de yaramazlığı serbest bırakıyım bari :KK9::KK23::KK17:

bence bırak bi kere bırakınca sonraki ayları iple çekersiniz :KK1:
ama kader buu bi de hamile kalırsan benle bi daha konuşmazsın heralde :KK1:
hatta eşin beni öldürür falan:KK53:
bak çok panikledim şu an:KK30:

bence bırak bi kere bırakınca sonraki ayları iple çekersiniz
ama kader buu bi de hamile kalırsan benle bi daha konuşmazsın heralde
hatta eşin beni öldürür falan
bak çok panikledim şu an

kızzz ne olduu sana alıntılamaların karman çorman olmuşş

Son düzenleme:

bence bırak bi kere bırakınca sonraki ayları iple çekersiniz :KK1:
ama kader buu bi de hamile kalırsan benle bi daha konuşmazsın heralde :KK1:
hatta eşin beni öldürür falan:KK53:
bak çok panikledim şu an:KK30:

ahah hamile kalırsam kapına dayanırım kızz:KK52: bide benim koca istemiyo :KK30::KK9::KK9:

iyi geceler kızlar, yatmadan bi bakııym dedim ama okuyacak halim yok pek.... seviyom sizi yürektennnn:KK54::KK54::KK54::KK54:
bizde seni seviyoruz tatlışımmm:KK16: iyi gecelerrr :KK16::KK16::KK54:

Kizlaar ne zamandr ugramiyorum bu topigee. Nasilsinizzz:KK16:
evett evlimutlu nerelerdesin yahu unuttun gittin bizi :KK19:

kızzz ne olduu sana alıntılamaların karman çorman olmuşş

hakkatten yaa okuyası gelmiyor insanın bu da öyle olursa alıntılamaya son vereyim ben :KK53:

iyi geceler kızlar, yatmadan bi bakııym dedim ama okuyacak halim yok pek.... seviyom sizi yürektennnn:KK54::KK54::KK54::KK54:

kuzuu ben de hepinizi çok seviyorum... :KK16:

Kizlaar ne zamandr ugramiyorum bu topigee. Nasilsinizzz:KK16:

biz iyiyiz canımda sen unuttun bizi :KK50:

Son düzenleme:
asennnn karman çorman olcak diye alıntılamadım yazını..
hakkatten benim yüzümden olursa kendimi suçlu hissederimm :KK17:
ama pek tatlı olur sizin bebişinizz...hamileyken bana kızarsınız olunca dua edersiniz :KK1:

şimdi ütüye gidiyorum en azından yarın giyiceklerimi ütüleyim..günlük yaşıyorum resmen :KK53:

asennnn karman çorman olcak diye alıntılamadım yazını..
hakkatten benim yüzümden olursa kendimi suçlu hissederimm :KK17:
ama pek tatlı olur sizin bebişinizz...hamileyken bana kızarsınız olunca dua edersiniz :KK1:

şimdi ütüye gidiyorum en azından yarın giyiceklerimi ütüleyim..günlük yaşıyorum resmen :KK53:

olsun tatlışkomm:KK16: hadi git utunu yap :KK14:
kız olursa sivit koyarım ismini:KK52: isim anası olursun :KK9::KK9::KK9:

:KK9: git ütünü yaapp vakit bulursan geri gel ve daha çok gülelimm tatlış :KK55::KK9::KK9:

çok tembelim ben yaa :KK8:
sadece yarınki pantolon+gömleğimi bi de kocişin bi tanecik gömleğini ütüledim..
daha 3 gömlek 1 pantolon beni beliyor..neyse beklesinler elbet bir gün buluşacağızzz :KK53:

sen napıyosun tatlışş?

çok tembelim ben yaa :KK8:
sadece yarınki pantolon+gömleğimi bi de kocişin bi tanecik gömleğini ütüledim..
daha 3 gömlek 1 pantolon beni beliyor..neyse beklesinler elbet bir gün buluşacağızzz :KK53:

sen napıyosun tatlışş?

bizde kocişle oturduk tv izliyoruzz:KK16:bizim yatma saatine daha 2 3 saat var :KK9::KK9:
amaan yeter bi gün önceden ütülesende olur :KK9: benmde var ütüyü hiç sevmiyorum heleee nevresim ütülemekten nefret ediyorumm:KK47: ama mecburum ütülüyorumm :KK43:

bizde kocişle oturduk tv izliyoruzz:KK16:bizim yatma saatine daha 2 3 saat var :KK9::KK9:
amaan yeter bi gün önceden ütülesende olur :KK9: benmde var ütüyü hiç sevmiyorum heleee nevresim ütülemekten nefret ediyorumm:KK47: ama mecburum ütülüyorumm :KK43:

ben de sevmiyorum ütüyü neyseki kociş de yapar arada..yoksa başa çıkamam kii..ikimizin de klasik çünkü :KK31:

bi şey itiraf edeyim mii?ben nevresim ütülemiyorummm :KK17:
yıkadığım zaman çok sıktırmıyorum..asarken de kapıların üstüne falan genişçe asıyorum sonraaaa çekiştirerek katlıyorumm tamammmm :KK8:
ben boşuna demiyorum asen topiğimizin en hamaratı diye..ki seninle ilk diyaloğumuz köstebek pastadır asennn :KK8: bi de kuzenin sözlenmişti galibaaa..ayhh sanki yıllar olmuş gibi geldi tanışalı :KK55:
umarım yanlış hatırlamamışımdır valla rezil olurum :KK9:

ben de sevmiyorum ütüyü neyseki kociş de yapar arada..yoksa başa çıkamam kii..ikimizin de klasik çünkü :KK31:

bi şey itiraf edeyim mii?ben nevresim ütülemiyorummm :KK17:
yıkadığım zaman çok sıktırmıyorum..asarken de kapıların üstüne falan genişçe asıyorum sonraaaa çekiştirerek katlıyorumm tamammmm :KK8:
ben boşuna demiyorum asen topiğimizin en hamaratı diye..ki seninle ilk diyaloğumuz köstebek pastadır asennn :KK8: bi de kuzenin sözlenmişti galibaaa..ayhh sanki yıllar olmuş gibi geldi tanışalı :KK55:
umarım yanlış hatırlamamışımdır valla rezil olurum :KK9:

valla en iyisini yapıyosun kuzum:KK9: sen çalışıyosun evin işlerine zor yetişiyosundur :KK9::KK55: ben ütüleyerek belki başıma bela yaptım ama napayım evdeyim :KK9::KK9: nevresimde mi ütülemeyek :KK52::KK52::KK52:
aman kız ne hamaratlığım olsun allasen :KK1: aynen tatlışş o kuzen benmdi veee o köstebek pastayı ben yapmıştımm bildin ve bi öpücük kazandın:KK54::nazar:

valla en iyisini yapıyosun kuzum:KK9: sen çalışıyosun evin işlerine zor yetişiyosundur :KK9::KK55: ben ütüleyerek belki başıma bela yaptım ama napayım evdeyim :KK9::KK9: nevresimde mi ütülemeyek :KK52::KK52::KK52:
aman kız ne hamaratlığım olsun allasen :KK1: aynen tatlışş o kuzen benmdi veee o köstebek pastayı ben yapmıştımm bildin ve bi öpücük kazandın:KK54::nazar:

yaşasınnn iyi geceler öpücüğü olsun o zaman buu :KK8:

gözlerim kapanıyorrr :KK31: hatta pc göbeğimde yatarak yazıyorum nerdeyse :KK9:

asencim iyi gecelerr..size gece uzun :KK34: benimki bittii :KK52:

sen yarın sıcacık yatağındayken ben rüzgarlı soğuk havada yollarda oluciğim hüüüüü :KK19:

iyi geceler kuzucum..tatlı rüyalar..kısın telefonun sesini bu gece de yarın rahat uyuyun :KK34:

X