Ya var ya inanamıyorum su an o kadar boş saygısız yorum yapanlar olmuş ki ben şaştım kaldım konuyu nasıl sapıtacaklarını sasırmışlar Allah fitne fesat insanlardan korusun insallah hepimizi.. bide ban yemişim onu da anlamadım neyse muhtemelen yine ban yiyecepim
öncelikle birincisi sunu söyleyim ben kimseye faturamı ödesin bana alışveriş yapsın ya da bize baksın demiyorum mümkünse uzak dursunlar evimden zaten cay içmeye bile gelirken eli boş gelen insanlardan bişey beklemiyorum.. bugün yine cay içmeye gelecez dediker eşim dediki gelirken cayın yanına biskğvi falan geitrin onu bile gitrmediler
benim anlatmaya calıştığım pintilikleri neyse ki eşim de farkındaymış cok şükür ki :)
İkincisi tabiki asıl onlara bakması gereken biziz yaşlı insanlar onlar zaten ama eğer aileysek zor zamanımızda onlar da bize yardım etmeli
Üçüncüsü ben işten keyfimden cıkmadım burda boş boş konuşmaya meraklı insanlara duyurulur zaten İŞ ARIYORUM!
Dördüncüsü ve son duamdır burda bilio bilmedem yargılayan konusan her bekara Allah benim eşimin aileis gibi bi aile versin evli ise de kızına versin inşallah o zaman yargısızca infaz neymiş öğrenmiş olursunuz bu da son mesajım :)