- 14 Ağustos 2018
- 19.464
- 72.987
-
- Konu Sahibi bayanlatte
Böyle şeyleri tabiki de dert edeceksiniz hanımefendi, açın ağzınızı o altınlarınızı geri isteyin yoksa şikayet edeceğinizi söyleyin artık. Bir de üstüne nakit veriyosunuz. Saf mısınız siz?Kızlar merhaba düğünümüz olalı 1 ay oldu ve aylık 50 bin küsür ödememiz var, evimiz kira, evde televizyon masa dahil bir çok eksik var. İkimizde çalışmamıza rağmen zorlanıyoruz. Düğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış . (Eltimin düğününde takıları ona vermişler). Normalde böyle şeyleri dert etmem sonuçta onun ailesi. Ama biz bu kadar borçluyken , bize haksızlık yapılmışken eşimin onlara yardım etmesini hazmedemiyorum. Durumları da kötü değil ayrıca. Yeni evli olduğumuz halde bunun tartışmasını yaşıyoruz. Bende çok üzülüyorum bu durumda olmamıza ama kendimi durduramıyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce
Altınlarını vermeseydin keşke ama vermesende kocan sana onları verene kadar manipülasyon uygulardı net.Kızlar merhaba düğünümüz olalı 1 ay oldu ve aylık 50 bin küsür ödememiz var, evimiz kira, evde televizyon masa dahil bir çok eksik var. İkimizde çalışmamıza rağmen zorlanıyoruz. Düğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış . (Eltimin düğününde takıları ona vermişler). Normalde böyle şeyleri dert etmem sonuçta onun ailesi. Ama biz bu kadar borçluyken , bize haksızlık yapılmışken eşimin onlara yardım etmesini hazmedemiyorum. Durumları da kötü değil ayrıca. Yeni evli olduğumuz halde bunun tartışmasını yaşıyoruz. Bende çok üzülüyorum bu durumda olmamıza ama kendimi durduramıyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce
Çocuk yapmamanız gerekiyor.Ne yapmam gerekiyor sizce
Yani ben eltim gibi para pul altın derdinde değilim havası mı bastınız? Bırak geri vermeyi kadının altınlarını almamışlar bile. Hiç nedenini sormayı düşündünüz mü? Hem eşi hem eşinin ailesi hakkını hukukunu kollamışlar, ne altınını almışlar ne de maaşına çökmüşler. Sonuçta ailesi dediğiniz kaynınızın da ailesi, değil mi? Sizin koca kaçıyormuş ama neyse ki yakalamışsınızDüğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış . (Eltimin düğününde takıları ona vermişler). Normalde böyle şeyleri dert etmem sonuçta onun ailesi.
Altınları benim olarak
Tutuverin avukatı, açıverin davayı öğrensinler kimin olduğunu... Eşin ve o sömürücü ailesiAltınları benim olarak görmüyolar ki