- 2 Ekim 2023
- 2.654
- 10.406
- Konu Sahibi bayanlatte
legal finansal kölelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın maaşını verme tek başına ödesin de aklı başına gelsinKızlar merhaba düğünümüz olalı 1 ay oldu ve aylık 50 bin küsür ödememiz var, evimiz kira, evde televizyon masa dahil bir çok eksik var. İkimizde çalışmamıza rağmen zorlanıyoruz. Düğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış . (Eltimin düğününde takıları ona vermişler). Normalde böyle şeyleri dert etmem sonuçta onun ailesi. Ama biz bu kadar borçluyken , bize haksızlık yapılmışken eşimin onlara yardım etmesini hazmedemiyorum. Durumları da kötü değil ayrıca. Yeni evli olduğumuz halde bunun tartışmasını yaşıyoruz. Bende çok üzülüyorum bu durumda olmamıza ama kendimi durduramıyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce
saf esim hala diyor ki benim yüzümden zor durumda kalacaklar ama abisi arkamızdan diyor ki o da karısını özel hastaneye götürmesin, gitsin devlette doğursun amaaann valla ben eğleniyorum iyi oldu bir daha ziyarete falan gitmek zorunda değilim artıkAy helal olsun öyle kp ye valla ya. Öpesim geldi ellerinden amcamın
Karşılasın tabi zararınızı. Enayi mi sanmış o sizi.
Hakaret mi? Ayy seviyesiz. Belliydi onun zaten böyle tip olduğu.
Eşin üzülmesinde yaşananlardan dolayı. Onunda keyfi yerindeyse, ohhhh sefan olsun
Ne zor durumda kalması ayol, bi dolandırmadığı kaldı adamın sizi.saf esim hala diyor ki benim yüzümden zor durumda kalacaklar ama abisi arkamızdan diyor ki o da karısını özel hastaneye götürmesin, gitsin devlette doğursun amaaann valla ben eğleniyorum iyi oldu bir daha ziyarete falan gitmek zorunda değilim artık
BingoYalnis bir evlilik yapmissiniz. Eski konular varsa bir bakiyim. Genelde böyle hödükler kendini önce belli eder de bizim kizlarimiz inatla görmek istemiyor
Buna müsaade eden sen mutfak masrafları için mi şikayet ediyorsun? İlginçsin.Düğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış .
Hıc bı yorumum yokdurumaKızlar merhaba düğünümüz olalı 1 ay oldu ve aylık 50 bin küsür ödememiz var, evimiz kira, evde televizyon masa dahil bir çok eksik var. İkimizde çalışmamıza rağmen zorlanıyoruz. Düğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış . (Eltimin düğününde takıları ona vermişler). Normalde böyle şeyleri dert etmem sonuçta onun ailesi. Ama biz bu kadar borçluyken , bize haksızlık yapılmışken eşimin onlara yardım etmesini hazmedemiyorum. Durumları da kötü değil ayrıca. Yeni evli olduğumuz halde bunun tartışmasını yaşıyoruz. Bende çok üzülüyorum bu durumda olmamıza ama kendimi durduramıyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce
Birde uzaktan akrablarmis. Insan kendi malini bilmez mi
Bi bebek annesi olarak bingo bana Baska bisey ifade etmıstır
Çok aradinizmi bu aileyi
Bu kadar eksikle aylık 50 bin borç nerden oldu?Kızlar merhaba düğünümüz olalı 1 ay oldu ve aylık 50 bin küsür ödememiz var, evimiz kira, evde televizyon masa dahil bir çok eksik var. İkimizde çalışmamıza rağmen zorlanıyoruz. Düğünde takılan takıları eşimin ailesi aldı.Borçlarını kapatıcaklarmış . (Eltimin düğününde takıları ona vermişler). Normalde böyle şeyleri dert etmem sonuçta onun ailesi. Ama biz bu kadar borçluyken , bize haksızlık yapılmışken eşimin onlara yardım etmesini hazmedemiyorum. Durumları da kötü değil ayrıca. Yeni evli olduğumuz halde bunun tartışmasını yaşıyoruz. Bende çok üzülüyorum bu durumda olmamıza ama kendimi durduramıyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce