Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Kimsenin yatağına kimse karışamaz vallahi, burda bazıları cesaretli olup dillendiriyor diye söylemeyenler farklı fantaziler yapmıyor değildir herkesin kendi tercihi, yapmıyorum diye yapana tü kaka demem şahsen.
Yok, biri "aykırı" bir şey söylediğinde ekürilerinizle beraber sayfalarca dalga geçmeniz gerekiyor. Usül böyle :)

Normal değilim varmı
Yoo bence gayet normalsiniz.

Konu sahibi midem bulaniyor diyo yorum yapan kisi tadı güzel diyor birincisi tadını soran oldu mu hayır onun cinsel hayatı inanın umrumuzda degil bazen konuya yardımcı olmak yerine kendi fantezisini anlatmak icin yorumlar oluyor görmek zorunda mıyım bu yorumu hayır kendisi topik açar muhtesem seks hayatından fantezilerinden ne yiyip ne ictiklerinden bahsedebilir bende o konuya girip okumam... simdi tepki verdigimiz icin ettiginiz laflarin ne kadar bos kaldigini anlamissinizdr umarım

Bunla ilgili bir araştırmadan alıntılama eklemek ister misiniz buraya? Ben bekliyorum.
niye senin tuşların çalışmıyormu bunu yazabildiğine göre araştırmanı da yapabilirsin bence
araştırdıktan sonrada anlayıp anlamadığını alıntı yaparsın buraya ben bekliyorum

Yok, biri "aykırı" bir şey söylediğinde ekürilerinizle beraber sayfalarca dalga geçmeniz gerekiyor. Usül böyle :)

Yoo bence gayet normalsiniz.

Alınmıyorum, fake konular goygoy'a açık olabilir ok ama bunda öyle birşey göremedim ben sizde herkesi aynı kefeye koymayın bi zahmet.

6 yıllık evliyim, bir kere bile merakımızı cezbetmedi.

Yapmamak/yapmak istememek ayrı bir şey,ama gayet de yapılan bir şey bu.Tıpkı anal ilişki gibi.Her çift yapmaz.Bu kadar farklı tepki tuhaf geldi bana,biri zaten işi iyice abartmış banlanmak istemiyorum daha yazarım falan demiş,insanların neyden hoşlanıp hoşlanmayacaklarına da karışıyorlar artık.
Neyse katılıyorum lyanna'ya,sıkıntı değil çok şükür kimsenin özeline laf edecek kadar hadsiz olmadım,anormal olurum.

Tepki vermediniz,yargıladınız.Aradaki çizgiyi göremiyorsanız zaten sizinle boşa konuşmuşum,iyi günler,mutluluklar size.

Tepki vermediniz,yargıladınız.Aradaki çizgiyi göremiyorsanız zaten sizinle boşa konuşmuşum,iyi günler,mutluluklar size.
konu yeni üye ve erkek olduğunu düşündüğümüz üyeler olunca böyle goy goya vurup güleriz bunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız siz uzak kalabilirsiniz illa yorum yapmanıza gerek yok yutmak yemek yalamak isteyen gitsin yapsın

Yok artık daha neler yargılamam için oral sekse karşı olmam lazım ama karşı değilim beni benden iyi tanımıyorsunuz.... o yorumun soruyla alakası nedir bunu açıklar mısınız ben buna tepki gösterdim çünkü

İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz pek tabii ki, buna kimse bir şey diyemez. Dediğiniz gibi özgürce söyleyebilirsiniz.
Ama sizin söylediğiniz bir şey için sayfalarca sizinle dalga geçilirse bu karşı tarafın fantezisi değil ayıbı olur.
Fikir beyan etmekle dalga geçmek arasındaki farkı anlayabildiğimiz gün dünya güzel bir yer olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…