Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

illa miğde bulanması için oral olması gerekiyor diye düşünmüyorum. hem öyle olsa da kime ne ? bazen oluyor insana kendini temizlerken tiksinebilir. saydamlığı, ve yapısı gereği sanırım. Miğdeniz de hassassa çok normal. Ben mesela en ufak şeyden tiksinip miğdesi bulanan insanım. o yüzden alışman gerek canım bu duruma. :) malesef hayatın gerçekliği.. :KK48:

Ben bir filmde izlemistim adi aklima gelmiyor hoca soruyor kizda tatsiz diyor hoca da gulup diyor ki direk bogazina gittigi icin yoksa tadi eksi aci diyor ondan sonra midem bulandi
Aslında erkeklerin yediği şeye göre sperminin tadı değişiyor.
İlla böyle birşey deneyecekseniz eşinize ilişkiden 3-4 saat önce bol bol avokado yedirin :KK70: sonra da gelip bana dua edin. o acı tad vs hepsi gidiyor aromatik bir tat geliyor. inanmazsınız ama kokusu bile değişiyor.

İlla böyle birşey deneyecekseniz eşinize ilişkiden 3-4 saat önce bol bol avokado yedirin :KK70: sonra da gelip bana dua edin. o acı tad vs hepsi gidiyor aromatik bir tat geliyor. inanmazsınız ama kokusu bile değişiyor.
Deneyiminden faydalanmali 😂😂😂
Ama ben deil

Katılım 11 dk önce ve tüm cinsellik bölümünü elden geçirdiniz bravo 👏🏾👏🏾

1. gelen gercekten igrenç, bunu yutanı anlamiyorum. sonra gelen 2 veya 3 tamamen yapısı ve kokusu farklı. burda yüzune iyi geliyo diye kimsenin sürdüğünü düşünmüyorum hele 1 iyy😏

X