Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Cilt bakımında konu açmanızı tavsiye ediyorum o halde. İnsanlara faydalı bir öneri olur. 🤗
aklımda cilt bakımından daha önemli açıcak konularım var yeterince. cilt bakımı konusu var zaten ,eğer açıcak olursam herkesin aklındaki sorulara dail açmam kimsenin aklına gelmeyecek olanlardan açarım tavsiye için teşekkürler ama bu konuya meraklıysanız ve konu açarsanız size yardımcı olurum :KK200: :KK200: hiiç sıkıntı değil

Ağız yahu demişsiniz şimdi de oralla ne alakası var diyorsunuz 😂oral? Siz nerenizle yapıyorsunuz afedersiniz?
Benim insan üstü yerlerim var orayla yapıyorum tövbe tövbe 🤣 ikisi çok farklı şeyler oral yaparken bile temiz olduğundan emin olmalıyım öylede bir insanım işte :KK28:

aklımda cilt bakımından daha önemli açıcak konularım var yeterince. cilt bakımı konusu var zaten ,eğer açıcak olursam herkesin aklındaki sorulara dail açmam kimsenin aklına gelmeyecek olanlardan açarım tavsiye için teşekkürler ama bu konuya meraklıysanız ve konu açarsanız size yardımcı olurum :KK200: :KK200: hiiç sıkıntı değil
Var zaten benim topiğim beklerim. 🤗

Asıl yargılamışım bende onu anlamadım :110: hadsiz falanda demiş bu nedir ya cevapta vermiyor banlancam diye korkuyor tadı güzel dedi kısımına benim tepkim izah ettim cevap yok o cevabı bekliyorum :KK14:
konuya bak cevaplara bak ben erkek üye olduğunu düşünüyorum ve öyle konuşuyorum arkadaş sanki yutarken boğazını sıktım yutma diye 😒

X