- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- Konu Sahibi birkedilianne
Çok zekice bir cevap çünkü oral yaparken hiç o iğrenç!? sıvıdan gelmiyor değil mi?Yutmadan da olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zekice bir cevap çünkü oral yaparken hiç o iğrenç!? sıvıdan gelmiyor değil mi?Yutmadan da olabiliyor.
aklımda cilt bakımından daha önemli açıcak konularım var yeterince. cilt bakımı konusu var zaten ,eğer açıcak olursam herkesin aklındaki sorulara dail açmam kimsenin aklına gelmeyecek olanlardan açarım tavsiye için teşekkürler ama bu konuya meraklıysanız ve konu açarsanız size yardımcı olurum hiiç sıkıntı değilCilt bakımında konu açmanızı tavsiye ediyorum o halde. İnsanlara faydalı bir öneri olur.
Benim insan üstü yerlerim var orayla yapıyorum tövbe tövbe ikisi çok farklı şeyler oral yaparken bile temiz olduğundan emin olmalıyım öylede bir insanım işteAğız yahu demişsiniz şimdi de oralla ne alakası var diyorsunuz oral? Siz nerenizle yapıyorsunuz afedersiniz?
Var zaten benim topiğim beklerim.aklımda cilt bakımından daha önemli açıcak konularım var yeterince. cilt bakımı konusu var zaten ,eğer açıcak olursam herkesin aklındaki sorulara dail açmam kimsenin aklına gelmeyecek olanlardan açarım tavsiye için teşekkürler ama bu konuya meraklıysanız ve konu açarsanız size yardımcı olurum hiiç sıkıntı değil
başkasının mutlu olması sizi bu denli etkilediğine şaşırdım doğrusu güzel bir huymuşşNe mutlu size
Asıl yargılamışım bende onu anlamadım hadsiz falanda demiş bu nedir ya cevapta vermiyor banlancam diye korkuyor tadı güzel dedi kısımına benim tepkim izah ettim cevap yok o cevabı bekliyorumSen neye tepki verdin ben onu çözemedim
Yok canım gar gara yapıp tükürüyorum dişlerim bembeyaz oluyor vitaminli yaYutmadan da olabiliyor.
Ben hiç öyle birşey ile karşılaşmadım.Çok zekice bir cevap çünkü oral yaparken hiç o iğrenç!? sıvıdan gelmiyor değil mi?
Arkadaş ne bu be gidin kendi seperminiz de boğulun mutlu olun ben de böyle mutlu oluyorum etkilenmeyin lütfenbaşkasının mutlu olması sizi bu denli etkilediğine şaşırdım doğrusu güzel bir huymuşş
Can aslında aynı değil çıkış aynı sadeceŞimdi kimse oral seks yapmıyordur ha herkes üst giyinik sevişiyordur onu bunu boşverinde
Çişin çıktığı yerden sperm çıkıyor ve içinize alıyorsunuz
Hanı erkeklerin yıkadıgını da pek düşünmüyorum
Biliyorum ama olsun iğrençse o da iğrenç kanallar aynı değil okey ama o sidik içindeki uçtan çıkıyorCan aslında aynı değil çıkış aynı sadece
ne diyosun sen hayırdır lafına ayar ver o spermleri 12 ayrı pozisyonnda tattırırım sanaArkadaş ne bu be gidin kendi seperminiz de boğulun mutlu olun ben de böyle mutlu oluyorum etkilenmeyin lütfen
Bu mesaja istinaden demiştim :)Lyanna Mormont kimse kimsenin ekürisi değil, kimse adam toplayıp konu basmıyor. Algı yaratmayın
Ahhaha ekip gelmisiz yine
doğa severler kulübü mü hemen bakıyorummVar zaten benim topiğim beklerim.
konuya bak cevaplara bak ben erkek üye olduğunu düşünüyorum ve öyle konuşuyorum arkadaş sanki yutarken boğazını sıktım yutma diyeAsıl yargılamışım bende onu anlamadım hadsiz falanda demiş bu nedir ya cevapta vermiyor banlancam diye korkuyor tadı güzel dedi kısımına benim tepkim izah ettim cevap yok o cevabı bekliyorum
ne diyosun sen hayırdır lafına ayar ver o spermleri 12 ayrı pozisyonnda tattırırım sana
Hayır canım bilemedin. Konularımı bulmayı öğren gel bekliyorum.doğa severler kulübü mü hemen bakıyorumm