- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Aynen yanı ağıza alıyorsan illa kı suyu falan da geliyor pekte bir farkı yok sperm yutmanın ve ya bunu başka yerlerıne boşalan da var pek bır fark yokBiliyorum ama olsun iğrençse o da iğrenç kanallar aynı değil okey ama o sidik içindeki uçtan çıkıyor
Boşalmadan bırakırsanız gelmez o sıvı.. beklemiyoruz tabi sonuna kadarÇok zekice bir cevapçünkü oral yaparken hiç o iğrenç!? sıvıdan gelmiyor değil mi?
Yanı dalga geçmeye gerek yok ben düşünmüyorum ki hepsi öyle normal seks yapıyorAuçtnen yanı ağıza alıyorsan illa kı suyu falan da geliyor pekte bir farkı yok sperm yutmanın ve ya bunu başka yerlerıne boşalan da var pek bır fark yok
İki kere aynı şeyi tekrarlamışsınız. Biz aktif olarak sitede olduğumuz için çocu konuda karşılaşıyoruz ve sizinle de karşılaşıyorum. Bu bizi ekürü yapmaz ki.Bu mesaja istinaden demiştim :)
Bir damlanın hesabınıda mı vericektirBen hiç öyle birşey ile karşılaşmadım.
azını bukadar açtığına göre sen çoktaan tadına bakmaya hazırlamıssın kendini
Zaman geçtikçe alışbilirsiniz. Ya da kırmadan izah efin. Çünkü böyle devam ettikçe eşinizden de iğrenmeye başlar, sevişmekten kaçar olursunuzEşim kırılmasın diye belli etmemeye çalışıyorum ama lavaboda baya afedersiniz öğürüyorum.Midem çok bulanıyor. Bu durum zamanla geçer mi
Konularımı bulmayı öğren gel bekliyorum.Hayır canım bilemedin. Konularımı bulmayı öğren gel bekliyorum.
Bu mesajın olduğu zamanda kiminle dalga gecmişiz acaba topikte kızları görünce yazdım bizimi takip ediyosunuz siz gizli hayranımız falan mısınız hayırdırBu mesaja istinaden demiştim :)
Kınamıyorum, yargılamıyorum. Ama anlamıyorum da. Çoğu fantazide zevk alma durumu var. Bunda nasıl zevk alınıyor, çözemedim. Temiz olabilir ama çıktığı yer belli. İğrenme duygusu güçlü bir duygu. Ben ilişkide bir tek bunu anlayamıyorum. Benim anlamadığımı başkası anlıyordur, zevk olayı nasıl oluyor yutarken, öğrenmek isterim.Yapmamak/yapmak istememek ayrı bir şey,ama gayet de yapılan bir şey bu.Tıpkı anal ilişki gibi.Her çift yapmaz.Bu kadar farklı tepki tuhaf geldi bana,biri zaten işi iyice abartmış banlanmak istemiyorum daha yazarım falan demiş,insanların neyden hoşlanıp hoşlanmayacaklarına da karışıyorlar artık.
Neyse katılıyorum lyanna'ya,sıkıntı değil çok şükür kimsenin özeline laf edecek kadar hadsiz olmadım,anormal olurum.
O değilde tecrubesız olarak bana normal gelmesı dışında bır sorun yokYanı dalga geçmeye gerek yok ben düşünmüyorum ki hepsi öyle normal seks yapıyor
Bekle sen hiç tattın mı daha önce bilmiyorumda tadıcaksın şimdiazını bukadar açtığına göre sen çoktaan tadına bakmaya hazırlamıssın kendini
Evet sizinle de aynı konulara yorum yapıyoruz, birçok üyeyle aynı konulara yorum yapıyoruz.İki kere aynı şeyi tekrarlamışsınız. Biz aktif olarak sitede olduğumuz için çocu konuda karşılaşıyoruz ve sizinle de karşılaşıyorum. Bu bizi ekürü yapmaz ki.
Regen_ senin yorumundan olmuş
Asıl yargılamışım bende onu anlamadımhadsiz falanda demiş bu nedir ya cevapta vermiyor banlancam diye korkuyor tadı güzel dedi kısımına benim tepkim izah ettim cevap yok o cevabı bekliyorum
Sizin niye gizli hayranınız olayım, kendinizi bu kadar kıymetli görmeyin.Bu mesajın olduğu zamanda kiminle dalga gecmişiz acaba topikte kızları görünce yazdım bizimi takip ediyosunuz siz gizli hayranımız falan mısınız hayırdır
Erkek üye olduğunu düşünüyorsanız kibleyebilirsiniz,kimseyi zan altında bırakıp "ben öyle düşünüyorum" diye , bunu adminlere de sorabilirsiniz : )konuya bak cevaplara bak ben erkek üye olduğunu düşünüyorum ve öyle konuşuyorum arkadaş sanki yutarken boğazını sıktım yutma diye
Bekle sen hiç tattın mı daha önce bilmiyorumda tadıcaksın şimdi
Sizi burada harcarlarO değilde tecrubesız olarak bana normal gelmesı dışında bır sorun yok
yapmadığımı nerden biliyorsunuz şikayet ediyorum ve söylüyorum bu yazışmaların harfi harfine adminlerin haberi var bunuda biliyorsunuz değilmi?Erkek üye olduğunu düşünüyorsanız kibleyebilirsiniz,kimseyi zan altında bırakıp "ben öyle düşünüyorum" diye , bunu adminlere de sorabilirsiniz : )
Kendimi tabi ki kıymetli görüyorum size de tavsiye ederim... dalga geçmedim kızlara selam verdim sonrada yorumumu yaptım benim mesajımı gösterdiğiniz için cevap yazdımSizin niye gizli hayranınız olayım, kendinizi bu kadar kıymetli görmeyin.
Sadece calcifer ve merve'yi biliyorum nick olarak, sizin kim olduğunuzu bile bilmiyorum.
Daha başlığın başında siz kendinizden ekip olarak bahsedince ben de başlıkta beraber dalga geçenleri tanımlamak için eküri dedim.