- 3 Ekim 2007
- 14.285
- 34.788
- 39
-
- Konu Sahibi birkedilianne
İsmini her gördüğümde ünlü görmüş gibi oluyorum, el sallayıp merhaba diyesim geliyorN
niye şaşırıldı ki bu kadar oral seks diye bir şey var
Bana mı? Haberim yok o olay ne?İsmini her gördüğümde ünlü görmüş gibi oluyorum, el sallayıp merhaba diyesim geliyor
Şu yıllarca kadın gibi takılan üftadenin sana konu açarak teşekkür etmesini aşamıyorum bir türlü
Çilek yağmuruna teşekkür etti o.İsmini her gördüğümde ünlü görmüş gibi oluyorum, el sallayıp merhaba diyesim geliyor
Şu yıllarca kadın gibi takılan üftadenin sana konu açarak teşekkür etmesini aşamıyorum bir türlü
Aaa çilek yağmuruymuş. Benim aklımda senin nickin kalmış. Olsun benim gönlümün ünlüsü sen oldun hep senin ismini hatırladımBana mı? Haberim yok o olay ne?
Ben bir filmde izlemistim adi aklima gelmiyor hoca soruyor kizda tatsiz diyor hoca da gulup diyor ki direk bogazina gittigi icin yoksa tadi eksi aci diyor ondan sonra midem bulandibeğendiğine göre damak tadına uyuyor demek
Aslında erkeklerin yediği şeye göre sperminin tadı değişiyor.Ben bir filmde izlemistim adi aklima gelmiyor hoca soruyor kizda tatsiz diyor hoca da gulup diyor ki direk bogazina gittigi icin yoksa tadi eksi aci diyor ondan sonra midem bulandi
Deneyiminden faydalanmaliAslında erkeklerin yediği şeye göre sperminin tadı değişiyor.
İlla böyle birşey deneyecekseniz eşinize ilişkiden 3-4 saat önce bol bol avokado yedirinsonra da gelip bana dua edin. o acı tad vs hepsi gidiyor aromatik bir tat geliyor. inanmazsınız ama kokusu bile değişiyor.
Katılım 11 dk önce ve tüm cinsellik bölümünü elden geçirdiniz bravoAslında erkeklerin yediği şeye göre sperminin tadı değişiyor.
İlla böyle birşey deneyecekseniz eşinize ilişkiden 3-4 saat önce bol bol avokado yedirinsonra da gelip bana dua edin. o acı tad vs hepsi gidiyor aromatik bir tat geliyor. inanmazsınız ama kokusu bile değişiyor.
4 bucuk yıldır evl,y,m bnm halagecmedi. sevmedim sevemedim. sevmek zorunda da değilim . lakin ilişkiyi baltalayacak davranıslarda bulunmam.Eşim kırılmasın diye belli etmemeye çalışıyorum ama lavaboda baya afedersiniz öğürüyorum.Midem çok bulanıyor. Bu durum zamanla geçer mi
salatalık püresiTadını tanımlarsanız neye benziyor ?