Yeni evliyim sperm midemi bulandırıyor

Ne kadar yorum yazacağımı size soracak değilim kuralmı var bir kere iki kere yazın kafi diye 🙄 siz neden üzerinize alındınız?

İnsanların cinsel fantezileri üzerinden yorum atan sizsiniz yalnız ben değilim.Hatta olayı abartıp ''off ne açlık ya'' gibi çirkin şeyler yazan da.
Kimin ne şekilde tatmin olduğu sizi hiç ilgilendirmiyor.Siz ilişkinizde yapmayın,bir başkası bundan keyif alıyorsa size ne,size mi kaldı ne kadar aç tok olduğunu sorgulamak,dalga geçmek ? Ne zaman insanların özelini yargılamanın haddiniz olmadığını anlayacaksınız acaba,çok merak ediyorum.

Buraları beğenmiyorsanız gidebilirsiniz 😊
Ne kadar yorum yazacağımı size soracak değilim

İroniler, ironiler.
Başkasına "beğenmiyorsan gidebilirsin," kendisine "size soracak değilim". Güzelmiş :KK53:

Neyse siz başkalarının hayatları üzerinden kendinize eğlence yaratan goygoy ekibinizle güzel eğleniyorsunuz, neşeniz daim olsun.

İnsanların cinsel fantezileri üzerinden yorum atan sizsiniz yalnız ben değilim.Hatta olayı abartıp ''off ne açlık ya'' gibi çirkin şeyler yazan da.
Kimin ne şekilde tatmin olduğu sizi hiç ilgilendirmiyor.Siz ilişkinizde yapmayın,bir başkası bundan keyif alıyorsa size ne,size mi kaldı ne kadar aç tok olduğunu sorgulamak,dalga geçmek ? Ne zaman insanların özelini yargılamanın haddiniz olmadığını anlayacaksınız acaba,çok merak ediyorum.
Yok yok, onlar kendilerin değişik gelen şeyle alay edip sayfalarca geyik yapacaklar ki ne kadar komik, ne kadar "normal" insanlar olduklarını kanıtlasınlar.

Yapanın kafasına silah dayamıyoruz :KK39:

Yok yok, onlar kendilerin değişik gelen şeyle alay edip sayfalarca geyik yapacaklar ki ne kadar komik, ne kadar "normal" insanlar olduklarını kanıtlasınlar.

Kimsenin yatağına kimse karışamaz vallahi, burda bazıları cesaretli olup dillendiriyor diye söylemeyenler farklı fantaziler yapmıyor değildir 🙄 herkesin kendi tercihi, yapmıyorum diye yapana tü kaka demem şahsen.

X