- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Cevabi bekliyoruzHiç oral yapmadın mı?
Ozaman bana da oral yapılıyor diye s.ç adamın ağzınaCevabi bekliyoruz
Yapmadım desem inanıcakmısınCevabi bekliyoruz
Afiyet olsun bıyıklıniye hoşuna giderse sendemi yiyeceksin
herkesin damak tadı farklı ama
Ahahhaha bak bu aklima gelmemistiOzaman bana da oral yapılıyor diye s.ç adamın ağzına
Yapmadım desem inanıcakmısın
Ne kadar yorum yazacağımı size soracak değilim kuralmı var bir kere iki kere yazın kafi diyesiz neden üzerinize alındınız?
Ozaman bana da oral yapılıyor diye s.ç adamın ağzına
Ahahhaha bak bu aklima gelmemisti
Yok artık.Canım kokusu hoş değil gerçekten ama tadı fena değil, kişiden kişiye değişiyor algı meselesi. En iyisi eşle paylaşmak yoksa çok zorlar insanı ya
Buraları beğenmiyorsanız gidebilirsiniz
Ne kadar yorum yazacağımı size soracak değilim
Yok yok, onlar kendilerin değişik gelen şeyle alay edip sayfalarca geyik yapacaklar ki ne kadar komik, ne kadar "normal" insanlar olduklarını kanıtlasınlar.İnsanların cinsel fantezileri üzerinden yorum atan sizsiniz yalnız ben değilim.Hatta olayı abartıp ''off ne açlık ya'' gibi çirkin şeyler yazan da.
Kimin ne şekilde tatmin olduğu sizi hiç ilgilendirmiyor.Siz ilişkinizde yapmayın,bir başkası bundan keyif alıyorsa size ne,size mi kaldı ne kadar aç tok olduğunu sorgulamak,dalga geçmek ? Ne zaman insanların özelini yargılamanın haddiniz olmadığını anlayacaksınız acaba,çok merak ediyorum.
Yapanın kafasına silah dayamıyoruzİnsanların cinsel fantezileri üzerinden yorum atan sizsiniz yalnız ben değilim.Hatta olayı abartıp ''off ne açlık ya'' gibi çirkin şeyler yazan da.
Kimin ne şekilde tatmin olduğu sizi hiç ilgilendirmiyor.Siz ilişkinizde yapmayın,bir başkası bundan keyif alıyorsa size ne,size mi kaldı ne kadar aç tok olduğunu sorgulamak,dalga geçmek ? Ne zaman insanların özelini yargılamanın haddiniz olmadığını anlayacaksınız acaba,çok merak ediyorum.
İdrar da çok vitaminli değilmiAma ordan idrar geliyor dışkı değil ki
Thank youİroniler, ironiler.
Başkasına "beğenmiyorsan gidebilirsin," kendisine "size soracak değilim". Güzelmiş
Neyse siz başkalarının hayatları üzerinden kendinize eğlence yaratan goygoy ekibinizle güzel eğleniyorsunuz, neşeniz daim olsun.
6 yıllık evliyim, bir kere bile merakımızı cezbetmedi.Neden bu kadar şaşırdı şaşıranlar ben anlamadım.Yaygın bir şey halbuki,insanlar açlıktan da yemiyor onu,bir çeşit fantezi
Yok yok, onlar kendilerin değişik gelen şeyle alay edip sayfalarca geyik yapacaklar ki ne kadar komik, ne kadar "normal" insanlar olduklarını kanıtlasınlar.
Milyonluk tespit bravoYok yok, onlar kendilerin değişik gelen şeyle alay edip sayfalarca geyik yapacaklar ki ne kadar komik, ne kadar "normal" insanlar olduklarını kanıtlasınlar.
Normal değilim varmıYok yok, onlar kendilerin değişik gelen şeyle alay edip sayfalarca geyik yapacaklar ki ne kadar komik, ne kadar "normal" insanlar olduklarını kanıtlasınlar.