- 16 Ağustos 2022
- 38
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi selenelen1
Dogum kontrol hapi almadim.. peki ya inanmazlarsa bana ?Acilen şikayetçi ol. Doktora gidip raporunu al, evlilik içi tecavüzün cezası var. İnternette 7-12 yıl yazıyor ama ne kadar doğru bilemicem. Üstüne bir de şiddet varmış. Umarım doğum kontrol hapı da almışsındır.
Ben cevap vermeye calisiyorum haklisiniz fake de olabilirim. Ama degilim. Cözüm ariyorum ve icimi dökebilecek anlatabilecegim birilerini bu durumu yasayan oldu mu. Gercekten yanliz basina ne yapabilirim uzaktayim ailem den. Ve ya tanidiklari olursa ona ceza vermezlerse bana ne olacak bu isin sonunda.Konuya ilk defa yorum yapacağım dünden beri bakıyorum doğru düzgün cevap vermiyorsunuz başka yerlere bakıyorsunuz şu konunun birçok kadının kanını donduracagini biliyor olmalısınız. Okuduğumda yutkunamadim konuyu . Siz ya olanları içinde normalleştiren evliligi bu zanneden birisiniz ve sadece konuyu öylesine açtınız çözüm aramiyorsunuz ya da cidden trolsunuz umarım ikinciisi değildir yoksa ruh hastasısiniz.
Eğer gerçekten bu durumu yaşıyorsan acilen rapor almalısın hem fiziki hem cinsel olarak istismara uğruyorsun bu düzelmez sonu ölüme kadar gider basit birşey değil .
konu gerçek mi? dün gece hükümsüz dizisini izlemeye başladım ve sabah karşılaştığım konuya bak başıma ağrılar saplandı.
çok ağır geldi yazdıklarınız gerçek olmamasını istedim okudukçaDegil tabiki isterseniz özel den yazabilirim . Evet yeni hesab ama buraya baska nasil yazabilirdim ?
çok ağır geldi yazdıklarınız gerçek olmamasını istedim okudukça
Ben ilk gece sandim bunlarin hepsi normal ve Acimasi gerekiyor kizlik zari yüzünden ama baktim ayni gece bana kac kez daha yapti kanamam oldugu Halde. Agresifligi hemen parlayisi. Piskolojim bozulduçok ağır geldi yazdıklarınız gerçek olmamasını istedim okudukça
o zaman en kısa zamanda almaya başla, bu evliliğe bir de çocuk mu getirmek istiyorsun? doktor raporun olacak inanırlarDogum kontrol hapi almadim.. peki ya inanmazlarsa bana ?
Beni mi sikayet etsinler anlamadim? Demek ki burasi da güvenebilecegim bir sayfa degilmis . Buraya yazma nedenim beni kimse tanimamasi ama kadinlar oldugu icin icimi dökebilmek icin actim.Cimere şikayet eden oldu mu acaba ?
Ortada dayak ve tecavüz var.
İncelesinler bir bakalım
28 yasindaYaşınız kaç?
Hayir cocuk degilim cok sükür ama bir bedensel özürüm kusurum var ve o yüzden elim kolum bagliUmarım çocuk gelin değilsinizdir
Bana biraz akil ve cesaret verdiginiz icin insallah bunu da basaracsmÇok üzüldüm, umarım kendinizi bu işkenceden kurtarirsiniz
Insallah hic bir kadin hakketmez bunlari. Anonim olunca icini dökebiliyor insan ama gercekte kimseye anlataamamBu durumu yaşayan kaç kadın var kimbilir , sessiz kalan . Öncelikle siz kendinizi kurtarın, umarım bu durumu yaşayan tüm kadınlar kurtarır kendini .
siz yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Kadının beyan yeterli. Direkt evden de uzaklaştırabiliyorsunuz.Dogum kontrol hapi almadim.. peki ya inanmazlarsa bana ?
Geçmiş olsun, kusur dediğiniz nedir?Hayir cocuk degilim cok sükür ama bir bedensel özürüm kusurum var ve o yüzden elim kolum bagli
hiç mi bi tanıma süreciniz olmadıBen ilk gece sandim bunlarin hepsi normal ve Acimasi gerekiyor kizlik zari yüzünden ama baktim ayni gece bana kac kez daha yapti kanamam oldugu Halde. Agresifligi hemen parlayisi. Piskolojim bozuldu