Yeni evliyim siddet görüyorum

Engelim var yazmışsın, bu seni hakeden konumuna düşürmez. Ne engelin var, aksıyor musun, parmağın mı eksik, farketmez, felçli olsan zaten evlenmezdi seninle engelin kurtulmanı engelleyemez,gücün var,kapıyı açıp çıkacaksın,morluğun varsa hemen karakola gideceksin kocam beni dövüyor şikayetçiyim aileme de ulaşılmasını istiyorum dşyeceksin, hiçkimse engellisin diye sana işkence etmeye hakkı yok. Ailen kızsa da laf da söylese bu hayvan gibi dövüp tecavüz etmez en azından. Geri götürmeye kalkarlarsa da gitme, gerekirse mahalleye rezil et onları ama gitme

Anladım canım. Bak lütfen korkma telefonuna KADES uygulamasını indir. Sonra onu hemen şimdi kullan gelen ekip arkadaşlara bize anlattığın gibi herşeyi anlat. Çekinme yanlarında bayan görevli de olacaktır. Korunma talep ediyorum de. Ailenle de kesinlikle görüşmek istemediğini söyle.
Seni 23 yaşında mevcut durumunda 42 yaşında adama görücü usulu verdiklerine göre hiç de iyi niyetli olduklarını sanmıyorum.
Benim kanım dondu çok çok üzüldüm.
Burada bu konuya çok daha konuya vakıf olabilecek sana en doğru yolu gösterebilcek üyeler var.
Lütfen umarım bir çıkış yolu bulursun.
Offf ben çok üzüldüm.

bu alışılacak bişey değil. acilen ailene dön.

Size bu insanı önerenler düşmanınız bu kesin

Ben ama 28 yasindayim . Tamam yapacam insallah

Allah o dağdan inme ayiyi bildiği gibi yapsın
Sanirim ailen destek vermiyor zaten bu kadar yas farkına rağmen bu adamla evlendirmis
Engelin varsa ekpss ile qtanabilirisn
Lütfen o adamdan hemen kurtul

Adam kendine eş değil de seks kölesi arıyormuş meğer. Bir kere siz acıyor dediğiniz halde devam etmesi direkt tecavüze girer. Aramda duygusal bir ilişki olmayan biriyle bile birlikte olurken acıyor dediğim zaman durmuştu. Aslında burda bile kelimesi gereksiz elbette duracak. 4 gündür kanama yaşadıysanız eğer iyice şeymiş. Yeni evli çiftler cicim aylarında olur aşkım, cicimle geçirirler bu dönemi. Aile ortamınızı bilmiyorum ama baskıcı, aman kızım o senin kocandır döver de söver de diyen bir aileniz mi var? Öyle bile olsa bu adamdan acilen kurtulmanız lazım. Siz hatalı değilsiniz, eğer kendinizde hata arıyorsanız aceleci davranmışsınız ama geri dönemiyoruz ve herkesin bu hayatta bir hatası oluyor. Lütfen bu adamdan çocuk yapmayın ve kurtulun. Olası senaryoyu söylüyorum. Bu adam sizi aldatacak ve internette kadınlara yazacak. Bakın bu durum hiç şaşmaz.

Burda tecavüz var. Tecavüzzz.

Oy meyrik meyrik . Dilberayın mahir kocasına benzettim Allah korusun ya ne zorba bir adammıs keske bosansan

Kaç kurtul bu dangalaktan,ciddi söylüyorum yarın hamile kalirsin iyice batağa batarsin.Eger korunmuyorsan gizliden korun yanındaki okuz çocuk istiyorsa şayet o duymadan doğum kontrol al.. Ailenin arkanda durmasını iste,çok zaman geçirmeden direk boşan,elalem ne der diye hayatını zehir etme

Ben de öyleyim ya inşallah fake dir diyorum, kanım dondu aklım almıyor. Umarım konu sahibi dediğiniz önerileri uygular cok yazık insan hayatı bu kadar değersiz mi bu nasil aile

ailen nasil insanlar sana sahip cikarlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…