Yeni evliyim siddet görüyorum

Peki evlenmeden önce hic mi flört etmediniz o süreçte durum nasıldı. Evlilik öncesi flörte karşı olanlara bir örnek oldun bu konu. Evet bi kısım belki diycekki o süreçte bambaşkaydı ama bence %80 o flort dönemi ne olduğunu belli ediyor az çok

Siz niye utanıyorsunuz siz de niye hata olsun utanması gereken asıl kocanız olacak adam.
Ailenize anlatın aileniz destek mi size .
İlk geceden böyle yapan değişir mi sizce
Lütfen çocuk yapmayın o adamdan.

Hayir cocuk degilim cok sükür ama bir bedensel özürüm kusurum var ve o yüzden elim kolum bagli
Başından bu yana takip ediyorum.
Kanım o kadar dondu ki tüm bunlara inanmak istemedim.
Fakaaat olayın rengi değişmeye başladı.
Nedir engeliniz. Bunu sormakta ki maksadımızı lütfen yanlış anlamayın. Size daha somut çözümler önerebilmek için soruyorum. Yanınızda bir refakatçi olmadan dışarı cıkabiliyor musunuz

size tecavüz etmiş ve sizi dövüyor kocanız olması durumu hafifletmez hemen karakola gidin darp raporu alip şikayetci olun bosanma davasi acin.Kurtarın kendinizi hayat böyle geçmez.Bu duruma alışmaya çalışmayın sakın.

Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Tecavuz ediyor adam size. Baska acıklaması yok

Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Sizin bir suçunuz yok evlendiğiniz kişi tam bir şe...
Çekmeyin bu çileyi sinir tepeme çıktı gün görmemiş mağarada yetişmiş sanki 😡

Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın 😊
Zihniyetin neyini sorgulayalım aynı zihniyettensiniz yeni üye!!

Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın 😊
Konu sahibinin hemen peşine üye olmuşsunuz enteresan.

Merhaba ..
Ailene bildir durumunu kurtul tez zamanda ayip degil ayrilman bu sekilde seni kullanip hirpalamasina müsade etmecok üzüldüm bu evlilikten ziyade evlilik evlilik degil tecavüz siddet akreb yuvasi olmus gec olmadan kurtulmalisin bu pislikten yoksa gidisatiniz iyi degil Rabbim yar ve yardimcin olsun amin

Hayir cocuk degilim cok sükür ama bir bedensel özürüm kusurum var ve o yüzden elim kolum bagli
Ay inanamıyorum engelli birine mi tecavüz ediyor bir de bu insanımsı yaratık. Bu durumdayken seni dağdan inmiş bir ayıyla görücü usulü evlendiren ailenin vicdanına tüküreyim. Okul okudun mu? Bir mesleğin var mı? Kendi başına hareket edebiliyor musun?

Beni mi sikayet etsinler anlamadim? Demek ki burasi da güvenebilecegim bir sayfa degilmis . Buraya yazma nedenim beni kimse tanimamasi ama kadinlar oldugu icin icimi dökebilmek icin actim.
Sizi degil tabiki ahlaksız kocanızı. aileniz yanınızda olmayacak anladıgım kadarıyla, bu sorulara hiç cevap vermemişsiniz.
ne yapmayı düşünüyorsunuz? polise şikayet edebilirsiniz, korunma talep edebilirsiniz. sığınma evine gidebilirsiniz, yeter ki bişeyler yapın

Çekindiğin korktuğun için mi cevap vermiyorsun. Lütfen çekinme mutlaka bir yol bulunur. Eşinde de herhangi bir engel var mı kaç yaşında çalışıyor mu.

Canım engelinin olduğunu bilmiyordum öncelikle avukat konusunda danışmak istersen özelden yaz sana haklarını ve her türlü bilgi için eşim avukat arayabilirsin.Böyle adi insandan kurtulman gerek,vicdansız insandan sana eş falan olmaz

Nedir engeliniz. Bunu sormakta ki maksadımızı lütfen yanlış anlamayın. Size daha somut çözümler önerebilmek için soruyorum. Yanınızda bir refakatçi olmadan dışarı cıkabiliyor musunuz
Hersey yapabiliyorum ama bir bacagim yok özürlüyüm

Hersey yapabiliyorum ama bir bacagim yok özürlüy
Çekindiğin korktuğun için mi cevap vermiyorsun. Lütfen çekinme mutlaka bir yol bulunur. Eşinde de herhangi bir engel var mı kaç yaşında çalışıyor mu.
Hayir engelli degil kendisi 42 yasinda

Dogum kontrol hapi almadim.. peki ya inanmazlarsa bana ?
Neden inanmayacaklar sana, doğru söylediğin konusunda direteceksin.
Ben cevap vermeye calisiyorum haklisiniz fake de olabilirim. Ama degilim. Cözüm ariyorum ve icimi dökebilecek anlatabilecegim birilerini bu durumu yasayan oldu mu. Gercekten yanliz basina ne yapabilirim uzaktayim ailem den. Ve ya tanidiklari olursa ona ceza vermezlerse bana ne olacak bu isin sonunda.
Sen adamdan kurtul da ceza almasa da olur. Böyle evlilik olmaz. Hem tecavüz hem şiddet. Adam eve köpek almış olsa ona bile daha iyi davranması lazım. Hiç sordun mu neden böyle yaptığını, konuşabiliyor musunuz

X