- 16 Ağustos 2022
- 38
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi selenelen1
Uygulamayi deneyecem ama henüz bekliyorum dahaBen de öyleyim ya inşallah fake dir diyorum, kanım dondu aklım almıyor. Umarım konu sahibi dediğiniz önerileri uygular cok yazık insan hayatı bu kadar değersiz mi bu nasil aile
Bebek olursa ayrilamammi ,?Kaç kurtul bu dangalaktan,ciddi söylüyorum yarın hamile kalirsin iyice batağa batarsin.Eger korunmuyorsan gizliden korun yanındaki okuz çocuk istiyorsa şayet o duymadan doğum kontrol al.. Ailenin arkanda durmasını iste,çok zaman geçirmeden direk boşan,elalem ne der diye hayatını zehir etme
Neyi bekliyorusun. Bu adamla hiç normal iletişim kıruyor musunuz, sana nasıl davranıyor. Bak beklerken hamile kalırsan hiç kaçamazsın. Yaşadığın şey çok riskliUygulamayi deneyecem ama henüz bekliyorum daha
Şu anda bile ailenin kabul etmemesinden korkuyorsun bebek olursa nasıl ayrılacaksın. Yaşadıklarını ailene anlat hiç değilseBebek olursa ayrilamammi ,?
Evet 4 gün oturamadim bile karnim da cok aciyordu ama gözleri körAdam kendine eş değil de seks kölesi arıyormuş meğer. Bir kere siz acıyor dediğiniz halde devam etmesi direkt tecavüze girer. Aramda duygusal bir ilişki olmayan biriyle bile birlikte olurken acıyor dediğim zaman durmuştu. Aslında burda bile kelimesi gereksiz elbette duracak. 4 gündür kanama yaşadıysanız eğer iyice şeymiş. Yeni evli çiftler cicim aylarında olur aşkım, cicimle geçirirler bu dönemi. Aile ortamınızı bilmiyorum ama baskıcı, aman kızım o senin kocandır döver de söver de diyen bir aileniz mi var? Öyle bile olsa bu adamdan acilen kurtulmanız lazım. Siz hatalı değilsiniz, eğer kendinizde hata arıyorsanız aceleci davranmışsınız ama geri dönemiyoruz ve herkesin bu hayatta bir hatası oluyor. Lütfen bu adamdan çocuk yapmayın ve kurtulun. Olası senaryoyu söylüyorum. Bu adam sizi aldatacak ve internette kadınlara yazacak. Bakın bu durum hiç şaşmaz.
Konu sahibi ne yaptın yaz bize
Gözleri kör derken, o da mı engelli yoksa mecazi anlamda mı?Evet 4 gün oturamadim bile karnim da cok aciyordu ama gözleri kör
Yok kör degil ama kör gibi o anda ne duyuyor ne görüyorGözleri kör derken, o da mı engelli yoksa mecazi anlamda mı?
Kızım ölmeden çık şu evden, adam akıl hastası gibi, böyle vicdansız bir canavarla yaşanmaz. Sevişme anınfa konuş demiyorum, normal zamanda konuşuyor musunuz, sohbet falan, sorsana neden böyle davrandığını. Ne diye dövüyor seni gerekçesi neYok kör degil ama kör gibi o anda ne duyuyor ne görüyor
Keşke kusma emojisi koyabilsek yorumlara
Yok yok o şekilde değil beğen tuşundanvar canım bak senin yerine yaptım ben
Bencede gelmesi gerekYok yok o şekilde değil beğen tuşundan
Ben onlardan degilim asik da degilim olmasa da olurEvlilik içi tecavüz! Bununla alakalı o kadar çok hikaye var ki bazıları insanın kanını donduruyor. Çoğu medeniyetten nasibini almamış insan görünümlü amipler kadınları kendi malları gibi görür. Kıskançlığın altında yatan neden de budur. Şiddetin de kaynağı budur. Bakın, evliliğin amacı güç birliğidir. Birleşmedir. Erkeğin kadına güç uygulaması değildir. Ya da güç mücadelesi. Bazı zihniyetler var: Kadın istemiyorsa naz yapıyordur biraz daha ısrar edeyim(!) Hastalıklı! Sizin evliliğiniz de hastalıklı. Benim de çevremde duyduğum birkaç hikaye var: Bir kadına kocası ilk gece şiddet uygulamış ve hala da devam ediyor. Hem de şiddetin aklınıza gelebilecek her türlüsü. Bu anlattığım kişi okumuş, birikimli bir insan. Dedik ki ona "Boşan. Nasıl başlarsa öyle gider evlilik." Dediği şu: Ben mavişimi çok seviyorum, kimselere kaptırmam. Bir kadın muhtar adayı kapı kapı dolaşırken bir kapı açılmış: Yüzü mosmor bir kadın. Sonra muhtar olduktan sonra o evi göz hapsine almış. Bir gün sesten dolayı komşular polis çağırmış. Kadına şikayetçi olup olmadığını sormuşlar. Şikayetçi değilim demiş. Böyle kadınlar da var. Celladına aşık olanlar. Umarım siz onlardan değilsinizdir. Sevgi içinde şiddeti barındırmaz. Burada yazılan önerileri dikkate alın. Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsanız. Konuşun, sizi dinlemek zorundalar. Yarın öbür gün toprağın altına koyarken keşke dememek için.
Sanki Khal Drogo’nun tecavüzüne uğrayan Khaleesi de konu sahibi kadınlık yap deniyor…Allah sizin gibi akıl yoksunlarından korusun insanları sizler bu topluma sadece zararsınız ve yok olmalı tükenmelisiniz.
Beni dövüyor diyen kadına cilve yap diyecek kadar aşşalıksınız. Belliki geyşasınız size bir tavsiyem dizi izlemeyın kitap okuyun kitap
Nerede yazıyor öyle?Bakın anladıklarınızdan siz sorumlusunuz.Gerçekten burdan bunu anladiysaniz,algıda bir sorun var sanırım.Kolay gelsin size.Bebek olursa ayrilamammi ,?
Ferhans sen misinYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
O senin kocanBurda tecavüz var. Tecavüzzz.
Burdayim telefondan cok fazla yazamiyorum okuyabilir diye veya benim oldumu anlar diye . Suan iyiyimSeleen naptın selen. Öldürdün bizi. Bir konu açtın adamakıllı cevapta vermiyorsun.
Yaşadıkların hiç normal değil.
Lütfen bari trolüm ben de. Uyduruktan bir hikaye olsun bu.