Yeni evliyim siddet görüyorum

Bebek olursa ayrilamammi ,?

O pislik evden çıkınca karakola gidip şikayetçi olmalısın... Ailenle bu durumu paylaş biran önce canım Sahip çıkarsalar karakola gidip durumunu anlat... He sahip çıkmazsalar bile gene karakola gidip şikayetçi ol uzaklaştırma kararı çıkartmaya bak... Gerekiyorsa kadın sığınma evine başvur yoksa bir ömür boyu dert çile çekersin

Evet 4 gün oturamadim bile karnim da cok aciyordu ama gözleri kör

Evlilik içi tecavüz! Bununla alakalı o kadar çok hikaye var ki bazıları insanın kanını donduruyor. Çoğu medeniyetten nasibini almamış insan görünümlü amipler kadınları kendi malları gibi görür. Kıskançlığın altında yatan neden de budur. Şiddetin de kaynağı budur. Bakın, evliliğin amacı güç birliğidir. Birleşmedir. Erkeğin kadına güç uygulaması değildir. Ya da güç mücadelesi. Bazı zihniyetler var: Kadın istemiyorsa naz yapıyordur biraz daha ısrar edeyim(!) Hastalıklı! Sizin evliliğiniz de hastalıklı. Benim de çevremde duyduğum birkaç hikaye var: Bir kadına kocası ilk gece şiddet uygulamış ve hala da devam ediyor. Hem de şiddetin aklınıza gelebilecek her türlüsü. Bu anlattığım kişi okumuş, birikimli bir insan. Dedik ki ona "Boşan. Nasıl başlarsa öyle gider evlilik." Dediği şu: Ben mavişimi çok seviyorum, kimselere kaptırmam. Bir kadın muhtar adayı kapı kapı dolaşırken bir kapı açılmış: Yüzü mosmor bir kadın. Sonra muhtar olduktan sonra o evi göz hapsine almış. Bir gün sesten dolayı komşular polis çağırmış. Kadına şikayetçi olup olmadığını sormuşlar. Şikayetçi değilim demiş. Böyle kadınlar da var. Celladına aşık olanlar. Umarım siz onlardan değilsinizdir. Sevgi içinde şiddeti barındırmaz. Burada yazılan önerileri dikkate alın. Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsanız. Konuşun, sizi dinlemek zorundalar. Yarın öbür gün toprağın altına koyarken keşke dememek için.

Yok kör degil ama kör gibi o anda ne duyuyor ne görüyor
Kızım ölmeden çık şu evden, adam akıl hastası gibi, böyle vicdansız bir canavarla yaşanmaz. Sevişme anınfa konuş demiyorum, normal zamanda konuşuyor musunuz, sohbet falan, sorsana neden böyle davrandığını. Ne diye dövüyor seni gerekçesi ne

Ben onlardan degilim asik da degilim olmasa da olur

Sanki Khal Drogo’nun tecavüzüne uğrayan Khaleesi de konu sahibi kadınlık yap deniyor…

Ferhans sen misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…