Yeni evliyim siddet görüyorum

hakitaten çok büyük bir derdin var!!! okurken sinirlerim bozuldu..
yerinizde olsam biran bile düşünmeden önce karakola sonra ailemin yanına giderdim
bu çok sapıkça eşin bile olsa tecavüz ediyor size.
bu adamla evlisiniz bugün yarın bitecek bişey değil bu ne zamana kadar buna müsade edeceksiniz.
lütfen kendinizi sevin kurtarın onun yanından.

pesssss hakikaten pesssss
diyecek bişey bulamıyorum
lütfen yazdıklarınızı bir kere daha okur musunuz
nasıl bir sapkın düşünce tarzı yazıklar olsunn

Şimdi otur sakince bı düşün. Senin ömrün çok mu değersiz bu şerefsizin sofrasına meze edeceksin. Hazır çocukta yokken kaç kurtar kendini. Yoksa ömür billah kurtulamazsin bu adamdan. Çocuk olduktan sonra bosansan bile hep iletişim halinde olacaksın.
Sen çok değerlisin. Kendini güçsüz hissetme. Aileni boşver direk devlete sığın. Çünkü ailende barıştırmak için elinden geleni yapar eminim. Çünkü memleketimizdeki ailelerin yüzde 80i aynı. Ve barışıp dönersen bu sefer cenazen çıkar evden Allah korusun.
Şimdi hemen çık evden bı karakola at kendini yaşadıklarını anlat. Her türlü yardımcı olurlar inan.
Evlilik böyle bişey değil. Bu hayata alıştırma kendini ne olursun. Kendi değerinin farkına var.

Sevgili kadın kardeşim, yaş olarak küçük ve çok tecrübesiz olduğunu düşünüyorum. Evlilik ya da ilişki böyle bir şey değil. Bir imza attın diye kimse sana böyle bir şey yapamaz yaşatamaz. Sende eksik olan ya da yanlış olan bir şey yok. Yanlış olan şey bu birliktelik, evlilik. Ailende bunu konuşabilecegin anne, abla, kuzen, teyze biri yok mu?

1- Telefonuna KADES uygulamasını yükle,
2- Şiddet uyguladığı için güvenlik güçlerine başvur, hatta darp raporu al,
3- Sana yaptığı şeyin adı tecavüz! Bunun için adli yargıya başvur,
4- Sakın hamile kalma.

O tam bir pislik. Evlilik böyle bisey degil asla. Ruh sağlığını bozmasına izin verme. O evi acil bi şekilde terket ailene anlat git o evden

Bu durumu yaşayan kaç kadın var kimbilir , sessiz kalan . Öncelikle siz kendinizi kurtarın, umarım bu durumu yaşayan tüm kadınlar kurtarır kendini .

yok yorumunuz yanlış anlaşılmaz zihniyetinizde sorgulanmaz çünkü siz çok değişik bir insansınız.

Anlaşmalı Boşanma için 1 yılın dolması gerekir.Hiç sevgi saygı duymuyorsan kendini koru hamile kalma ,seni döversede 2 tanede sen patlat görsün anyayı konyayı
ard arda bu kadar mantıklı yorumlar gerçekten bizi bizden alıyor . hiç alışık değiliz konulara bu kadar mantıklı, doğru yaklaşımla yorumlar gelmesine

Çok üzüldüm, umarım kendinizi bu işkenceden kurtarirsiniz

konu gerçek mi? dün gece hükümsüz dizisini izlemeye başladım ve sabah karşılaştığım konuya bak başıma ağrılar saplandı.

Konuya ilk defa yorum yapacağım dünden beri bakıyorum doğru düzgün cevap vermiyorsunuz başka yerlere bakıyorsunuz şu konunun birçok kadının kanını donduracagini biliyor olmalısınız. Okuduğumda yutkunamadim konuyu . Siz ya olanları içinde normalleştiren evliligi bu zanneden birisiniz ve sadece konuyu öylesine açtınız çözüm aramiyorsunuz ya da cidden trolsunuz umarım ikinciisi değildir yoksa ruh hastasısiniz.
Eğer gerçekten bu durumu yaşıyorsan acilen rapor almalısın hem fiziki hem cinsel olarak istismara uğruyorsun bu düzelmez sonu ölüme kadar gider basit birşey değil .

Acilen şikayetçi ol. Doktora gidip raporunu al, evlilik içi tecavüzün cezası var. İnternette 7-12 yıl yazıyor ama ne kadar doğru bilemicem. Üstüne bir de şiddet varmış. Umarım doğum kontrol hapı da almışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…