Yeni evliyim siddet görüyorum

Bu pis sapık seni ileride öldürebilir bile. Kaç kurtar kendini. Böyle evlilik olmaz:KK43:

Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın 😊
Siz konuyu mu anlamadınız acaba ?
Kadın diyor ki istemiyorum, zorluyor.
Bunun adı tecavüz .
Farkında mısınız ?

Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın 😊

Bacım sen ne diyosun Allah aşkına yaa. Basit bi şey için öneri istenmiş gibi yorum yapıyorsunuz. Burda ergen biri sevgilimi kendime nasıl daha çok bağlarım diye sormuyor dikkat ederseniz. Bu taktik(!)lerinizi kendinize saklayın

Ayy imdat diyesim geldi. Siz niye utanıyorsunuz o şerefsiz utansın. Ne olur ama ne olur darp raporu alıp boşayın bu hayvani.

Siz konuyu mu anlamadınız acaba ?
Kadın diyor ki istemiyorum, zorluyor.
Bunun adı tecavüz .
Farkında mısınız ?
Ya kadın istemediği için hakediyor işte neyi anlamıyorsun!!!
Halbuki istermiş gibi yapsa, midesi almadığı halde cilvelense kocasının koynuna girse adam tecavüz etmez.
Ay ne anlayışsız bi kadınsın :KK67:

Benimde ilk kişi benzerlerini yapmıştı 1 hafta kanamam olmuştu ve çok acı çekiyordum yırtılma olmuştu doktor dikiş gerekli demişti ama dikiş attirmadim kendi kendine geçti ...evlilik böyle bir şey değil ben bir çocukla boşandım sonra çok nazik yumuşak huylu beyefendi ile evlendim ..çocuk olmadan boşan lütfen zarardan ne kadar çabuk donersen o kadar az yipranirsin ve o kadar kolay olur senin için ..zaman ilerledikçe daha zorlasi yapamazsın hayatın mahfolur yaslanıp ölür gidersin

Ya kadın istemediği için hakediyor işte neyi anlamıyorsun!!!
Halbuki istermiş gibi yapsa, midesi almadığı halde cilvelense kocasının koynuna girse adam tecavüz etmez.
Ay ne anlayışsız bi kadınsın :KK67:
Şair orada , “Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin “ demek istedi herhalde.

Tamam. Olayı çözmüşsünüz siz :KK66:

Çüş demek geldi içimden

Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Acilen boşan deli misin , ailene haber ver evlilik böyle bişey değil 🤦‍♀️

Benimde ilk kişi benzerlerini yapmıştı 1 hafta kanamam olmuştu ve çok acı çekiyordum yırtılma olmuştu doktor dikiş gerekli demişti ama dikiş attirmadim kendi kendine geçti ...evlilik böyle bir şey değil ben bir çocukla boşandım sonra çok nazik yumuşak huylu beyefendi ile evlendim ..çocuk olmadan boşan lütfen zarardan ne kadar çabuk donersen o kadar az yipranirsin ve o kadar kolay olur senin için ..zaman ilerledikçe daha zorlasi yapamazsın hayatın mahfolur yaslanıp ölür gidersin
Ve devam mi ediyor zorla iliskiye girmesi . Pismanim ama is isten gecti

Yol yakınken kaç kurtar kendini...Kimse seni yargılayamaz,kimseye açıklama yapmak durumunda da değilsin...Bu hayat senin hayatın...Aman şu,bu ne der derdine düşüp hayatını riske atma...Bu karşındaki yaratıktan kurtul birşekilde...

Pislik herif resmen tecavüz ediyor.
Lütfen kendini kurtar bu iğrenç mahluktan.
Darp raporu al,tecavüz etti rizam yoktu de şikayetçi ol.
Ailenle anlasamazsan önce sığınma evine yerles sonra kendi hayatını kendin kur.
Ama o evde o pislikle yaşama.
Evlilik bu değil buna alışmak mümkün değil.
+1000
Ayrıca, kendini neden suçlu hissediyorsun, ne suçun olabilir, hangi gerekçe bu pisliği haklı çıkarabilir?
Evlilik bu değil, buna alışmak diye bi şey yok. Kafayı yemek istemiyorsan kaç kurtul.

X