Yeni evliyim lütfen yardım!!!

Piskolojik olma ihtimalide var bir piskologa gidebilirsiniz. Ve bunu cok dile getirme bu sefer tedirginligi onu cok etkiler senden uzaklasır . Su hayattaölümden baska her seye care bulunur. Sevgi nizi yitirmeyin birlîkte asamayacagınız sorun yok. Zorlama bırak akısına sevginle hosgorunle destek olursan bunu cok kolay asarsınız.
Teşekkürler cevabınız için

merhaba

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim :KK43:

Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.

Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım

Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Boşuna demiyoruz evlenmeden deneyin diye :KK66:

Yeni evliyken hergun falan yapmdk benim canim cok acidigi icin 1 ayi buldu tamamen iliski kurmamiz . Sabir canim bi birbirinize alisin ten uyumu yoktur belkide aranizda . Birbirinize alisin iliski oncesi yarim saat bi cilvelesin hemen mevzu yapmayin bence sen esini yonlendir onun ilaci sen ol ve kesinlikle acele etme onu motive et cok iyisin veya kokuna bayiliyirum vs. Konusturma beni iste bu seferde topa tutarla iliski dersi vermis diye sen cilveli ol cilveli giyin zamanla birbirinize alisyikca duzelir o zamanda bikarsin benden soylemesi

Teşekkür ederim cevabın için

bence eşin kendını yetersiz hissediyor sana karşı ,
bizde yaşadık bu sorunları zamanla geçer , lustral bu konuda çok iyi dr verdiyse muahkak kullansın

siz yeni evli arkadaşlarınızla kaç kere birlikte olduğunuzu mu konuşuyorsunuz?
bu ne iştah bu ne açlık da her gün her gün birliktelik olacak?
böyle bir zaruret yok.
kocayı da böyle darlıyorsan adam kendini performans göstermeye zorunlu hissediyor o sebeple de sıkıntı yaşıyor olabilir.
biraz akışına bırakın.

Ben öyle bi zorunluluk var demedim. En azından haftada iki kere olsun ama o da yok doğru dürüsüt bunu söylemeye calısıyorum herkes farklı yöne çekiyo

merhaba

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim :KK43:

Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.

Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım

Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Sporun cinsel hayat üzerinde çok iyi etkisi olduğunu deneyimleyerek öğrendik. Yanına da sağlıklı beslenmeyi de eklerseniz olumlu sonuçlar görürsünüzbence ama kesinlikle spora başlamalı.

Psikolojik olabilir , kilo sorunu vardır , düzensiz besleniyordur , çok heyecan yapmıştır .

Doktorun dediklerini yapsın

Kilo sorunu yok fiziği gayet yerinde ve güzel. Düğün stresi babasının vefatı hepsi bi araya geldi sanırım umarım düzelir ben hergün olalım falan istemiyorum sadece olması gerektiği kadar olsun

X