Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Dayanamadim begendim mesajini. Ev sahbi bunlari haketti. Aynen eski haline getirsinler. Ozellikle silikonlari mutlaka sokmek lazim.

Son düzenleme:
ev değil ev sahibi seçilmeli bu yüzden.
bizim de ev sahibi hakkından fazlasını arttırdı, çıkmıştık hem de yeni hamileyken taşınmak zorunda kaldım.

Ya esim takıntılı biraz kira gunu sabah erkenden kirayi odeyen biri asla bisi istemedi adamdan herseyi ben hallederim dedi yaptik,soylicem sende gec ode diycem tamam diycek sabah erkenden gider oder yine:)ama evi nasil teslim aldiysam oyle birakicam sokucem herseyi koydum kafaya bende karadenizli hemserimiz iyi adam babacan diyordum adama meger ne uyanikmis

Ya evet ev sorunlu ama ben evi ve manzarasını çok sevdim,ilk kendime ait ev olunca özenle yerleştirdim her yerini kendim ve esim

1 yıllık Haziran 2016'da bitecek
Kiralık ev size ait değil olmasi da mümkün değil bu kadar bağlanıp bir ton masraf yapmanız çok mantıksız açıkçası. Ayrıca hiçbir yaptırımda bulunamazsiniz o sizi evden çıkarır. Yani kiralik eve ithal duvar kağıdı mi yaptırılır yazık paranıza. Neyse bunlar tecrübe kendi eviniz olunca gönül rahatlığı ile dosersiniz.

Aslında bi yandan da dedim ki hemen çıksan mı? Bu adama 5 aydan 10 bin lira daha kazandırmayım. Şu günden itibaren kira ödemeyin. Depozitonuzda kalsın, kiraya sayarsınız.

ev değil ev sahibi seçilmeli bu yüzden.
bizim de ev sahibi hakkından fazlasını arttırdı, çıkmıştık hem de yeni hamileyken taşınmak zorunda kaldım.
Aynen bende hamile olabilirdim su an ..yeni ameliyat oldum surda 3 hafta yeni olmuştur adamin yaptığına bak.ya insanin kendi evi olmali ki boylelerine el acmicaksin onu anladim.

Buna hakkimiz var mi?yani boyle bir talepte bulunabilir miyiz?o zamanda depozitonuzu vermem derse bi de ?

Özel sebeplerden kontrat süresi dolmadan cikmanizi istediğinde böyle bir hak var mı bilmiyorum..
Rica etmiş sizden sizde guzellikle bu teklifi yapın bence..
Taşınma yeni ev depozito yeni eve tadilat boya derken size çok masraf çıkacak.. son kirayi taşınmaya sayıp depozito iadesi isteyin.. eve yaptiginiz masrafı hatirlatin..

Ya ama bunu size hic bir faydasi olmazkiii :) Bari kira say, yoksa aldigimi gibi teslim ederim evi diye uyarin, paranizin hala cebinizde kalma ihtimali var bence :))

Aynen dogru diyosunuz cok pismanim bu kagitlari bile siliyordum kirlenmesinler diye simdi kesip atmak istiyorum o kadar sogudum herseyden..resmen salaklik ettik ev sahibi uzanca zaman birbirimizden memnun kalirsak beraberiz diyince..

Aslında bi yandan da dedim ki hemen çıksan mı? Bu adama 5 aydan 10 bin lira daha kazandırmayım. Şu günden itibaren kira ödemeyin. Depozitonuzda kalsın, kiraya sayarsınız.
Evet ama bu havada nasil tasinicaz sonra hemen evi nerden bulucaz..kira odemesek kabul etmez bu adam ben korktum bu adamdan bilerek nisanda cikin diyo bize yani ben size 4 5 onceden ricada bulundum demek icin kesin.

Ya ama bunu size hic bir faydasi olmazkiii :) Bari kira say, yoksa aldigimi gibi teslim ederim evi diye uyarin, paranizin hala cebinizde kalma ihtimali var bence :))
Yok ya demeyiz onu ben sokucem yaptiklarimi.simdi zaten salondaki camdan su aliyo yagmur yuzunden elimde havluyla sabahtan beri kovaya su bosaltiyordum baktim parkelere inmis su hic umrumda diil kendi dusunsun bu saatten sonra yormicam kendimi madem oyle

Ya evet ev sorunlu ama ben evi ve manzarasını çok sevdim,ilk kendime ait ev olunca özenle yerleştirdim her yerini kendim ve esim

1 yıllık Haziran 2016'da bitecek

Tarihleri mi yanlış yazdınız? Eğer tarihleri yanlış yazmadıysanız ve kontratı yenilemediyseniz kontratınızın süresi dolmuş zaten,bir hak iddia edemezsiniz. Ev sahibinin çıkın deme hakkı var hatta 4 ay önceden haber veriyo evi bosaltin diye süre de tanıyor.

Ama öyle saçma sapan bir eve sırf manzarası güzel diye o parayı vermeyin zaten,evin içinin güzel ve konforlu olması manzaradan daha önemli bence. Gerçi istanbul tarabya için 2200 kira anca..

Ayy evet yanlis yazmisim 2017 olacak o 2015te yaptik sozlemesmeyi 8 ay once tamamen tasindik oturmaya basladik.Dogru diyosunuz sirf manzara icinde değmez,ben tatabyada bu fiyata bi daha bulamayiz diye uzulmustum ama gerek yok ya onemli olan huzurlu olmasiymis hakkimizda hayirli olani buymus demek ki..

2200 liraya boyle dokuk bir ev
Ankara'min gozunu seveyim... Nisanliyim oturacagim ev 700 lira.. Super manzarali, ici yapili 3-4 yillik bina.. Hemde merkezde..

2200 liraya bu dokuk evde oturup napacaksin yemisim manzarasini... Ben senin yerinde olsam direk ev aramaya baslardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…