- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Evet zaten acmaz eşim ugrasmak istemez..ne hali varsa görsün ama ben helal etmiyorumDava mantıklı deil..zaten ahim sahim bi ev değilmiş. İlk eviniz old için öyle bağlandiniz. Çok daha iyisini bulursunuz.. hem sözleşme senelik.
Buna hakkimiz var mi?yani boyle bir talepte bulunabilir miyiz?o zamanda depozitonuzu vermem derse bi de ?Bu kadar kötü durumda eve 2200 mu istedi.. çok iyi bir muhit falan sanırım..
Kontrat bitmeden çıkarıyorsa taşınma masrafini son kira bedeli olarak isteyin bence..
Dayanamadim begendim mesajini. Ev sahbi bunlari haketti. Aynen eski haline getirsinler. Ozellikle silikonlari mutlaka sokmek lazim.Maket bıçağıyla çizin. Sonra çekip kopartın. Tekrar kullanamayacakları bi hale getirin. Musluklara da tuz ruhu dökün parlaklığı gitsin, kararsın.. silikonları da kopartın..
Ayy ne kadar kötüyüm
Ya esim takıntılı biraz kira gunu sabah erkenden kirayi odeyen biri asla bisi istemedi adamdan herseyi ben hallederim dedi yaptik,soylicem sende gec ode diycem tamam diycek sabah erkenden gider oder yine:)ama evi nasil teslim aldiysam oyle birakicam sokucem herseyi koydum kafaya bende karadenizli hemserimiz iyi adam babacan diyordum adama meger ne uyanikmis:)) mulayim, medeni, civil civil genc bir cift canlandi gozumde, ama malesef bazilarina anlayacagi dilden konusmak gerekiyor. Son 2 kirayi geciktirin, ve cikarkende bize yillarca oturacagimizin sozunu veren sendin, ona gore masraf yaptik; kiraya say yoksa cikmiyoruz diyin. Adam hic bir sozunu tutmamis bir yuzsuz, hakkinizi birakmayin, 4000 bin az para degil.
Kiralık ev size ait değil olmasi da mümkün değil bu kadar bağlanıp bir ton masraf yapmanız çok mantıksız açıkçası. Ayrıca hiçbir yaptırımda bulunamazsiniz o sizi evden çıkarır. Yani kiralik eve ithal duvar kağıdı mi yaptırılır yazık paranıza. Neyse bunlar tecrübe kendi eviniz olunca gönül rahatlığı ile dosersiniz.Ya evet ev sorunlu ama ben evi ve manzarasını çok sevdim,ilk kendime ait ev olunca özenle yerleştirdim her yerini kendim ve esim
1 yıllık Haziran 2016'da bitecek
Aynen bende hamile olabilirdim su an ..yeni ameliyat oldum surda 3 hafta yeni olmuştur adamin yaptığına bak.ya insanin kendi evi olmali ki boylelerine el acmicaksin onu anladim.ev değil ev sahibi seçilmeli bu yüzden.
bizim de ev sahibi hakkından fazlasını arttırdı, çıkmıştık hem de yeni hamileyken taşınmak zorunda kaldım.
Buna hakkimiz var mi?yani boyle bir talepte bulunabilir miyiz?o zamanda depozitonuzu vermem derse bi de ?
Ya ama bunu size hic bir faydasi olmazkiii :) Bari kira say, yoksa aldigimi gibi teslim ederim evi diye uyarin, paranizin hala cebinizde kalma ihtimali var bence :))Ya esim takıntılı biraz kira gunu sabah erkenden kirayi odeyen biri asla bisi istemedi adamdan herseyi ben hallederim dedi yaptik,soylicem sende gec ode diycem tamam diycek sabah erkenden gider oder yine:)ama evi nasil teslim aldiysam oyle birakicam sokucem herseyi koydum kafaya bende karadenizli hemserimiz iyi adam babacan diyordum adama meger ne uyanikmis
Aynen dogru diyosunuz cok pismanim bu kagitlari bile siliyordum kirlenmesinler diye simdi kesip atmak istiyorum o kadar sogudum herseyden..resmen salaklik ettik ev sahibi uzanca zaman birbirimizden memnun kalirsak beraberiz diyince..Kiralık ev size ait değil olmasi da mümkün değil bu kadar bağlanıp bir ton masraf yapmanız çok mantıksız açıkçası. Ayrıca hiçbir yaptırımda bulunamazsiniz o sizi evden çıkarır. Yani kiralik eve ithal duvar kağıdı mi yaptırılır yazık paranıza. Neyse bunlar tecrübe kendi eviniz olunca gönül rahatlığı ile dosersiniz.
Evet ama bu havada nasil tasinicaz sonra hemen evi nerden bulucaz..kira odemesek kabul etmez bu adam ben korktum bu adamdan bilerek nisanda cikin diyo bize yani ben size 4 5 onceden ricada bulundum demek icin kesin.Aslında bi yandan da dedim ki hemen çıksan mı? Bu adama 5 aydan 10 bin lira daha kazandırmayım. Şu günden itibaren kira ödemeyin. Depozitonuzda kalsın, kiraya sayarsınız.
Yok ya demeyiz onu ben sokucem yaptiklarimi.simdi zaten salondaki camdan su aliyo yagmur yuzunden elimde havluyla sabahtan beri kovaya su bosaltiyordum baktim parkelere inmis su hic umrumda diil kendi dusunsun bu saatten sonra yormicam kendimi madem oyleYa ama bunu size hic bir faydasi olmazkiii :) Bari kira say, yoksa aldigimi gibi teslim ederim evi diye uyarin, paranizin hala cebinizde kalma ihtimali var bence :))
Ya evet ev sorunlu ama ben evi ve manzarasını çok sevdim,ilk kendime ait ev olunca özenle yerleştirdim her yerini kendim ve esim
1 yıllık Haziran 2016'da bitecek
Ayy evet yanlis yazmisim 2017 olacak o 2015te yaptik sozlemesmeyi 8 ay once tamamen tasindik oturmaya basladik.Dogru diyosunuz sirf manzara icinde değmez,ben tatabyada bu fiyata bi daha bulamayiz diye uzulmustum ama gerek yok ya onemli olan huzurlu olmasiymis hakkimizda hayirli olani buymus demek ki..Tarihleri mi yanlış yazdınız? Eğer tarihleri yanlış yazmadıysanız ve kontratı yenilemediyseniz kontratınızın süresi dolmuş zaten,bir hak iddia edemezsiniz. Ev sahibinin çıkın deme hakkı var hatta 4 ay önceden haber veriyo evi bosaltin diye süre de tanıyor.
Ama öyle saçma sapan bir eve sırf manzarası güzel diye o parayı vermeyin zaten,evin içinin güzel ve konforlu olması manzaradan daha önemli bence. Gerçi istanbul tarabya için 2200 kira anca..
Çünkü biz safız...yaniii ne diye insan yapar elalemin evine...Kiracı iken neden o kadar masraf yaptınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?