• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Demeyin siz de. O size böyle bir şey dedi mı evi tutarken. Çocuğu uzaydan gelmedi sonuçta, önceden diyebilirdi ,oğlum girebilir eve diye. Bir de ev sahibi öder evin masraflarini ya da kiradan düşer. Sizinki çok uyanikmis. Siz de aynı şekilde karşılık verin.bence nişana kalmadan çıkın ama çıkarken son ayin kirasını vermeyin. Oyalayin biraz, çıktıktan sonra eve yaptığımız masrafa say dersiniz , faturalar onun adinaysa son ay onları da ödemeyin. Bir nebze olsun ettiğiniz masraflara denk düşer.
Yaa valla yoruldum burdan once gobece gibi bir kac orada bir kac buradaydim,simdi biz bunu yapsak arkamizdan bize dava acar mi ki bilmiyorum,acikcasi adamdan igrendim her turlu seyi yapabilir gibi.Evet bize soylemesi lazımdı birden mi evlenme karari aldi aldiysa gitsin baska yerde otursun diyemiyosun iste..Zaten kanunda da birinci derece akrabalarda ihtiyac halinde kiraci cikalir gibi birsey varmis sanirim,belki de oglu hic evlenmicek bizi cikartiyor daha yuksek kiradan baskasina vericek bilemiyorum biz bu eve girerken adamla anlasip indirim yaptirmistik ilk 5 ayi pesin odeyerek sonradan zam yaptı bisi diyemedik.Ilanda istedigi parayı almaya basladi bizden.Faturalar bizim adimiza kendi uzerimize almistik.

Yaa valla yoruldum burdan once gobece gibi bir kac orada bir kac buradaydim,simdi biz bunu yapsak arkamizdan bize dava acar mi ki bilmiyorum,acikcasi adamdan igrendim her turlu seyi yapabilir gibi.Evet bize soylemesi lazımdı birden mi evlenme karari aldi aldiysa gitsin baska yerde otursun diyemiyosun iste..Zaten kanunda da birinci derece akrabalarda ihtiyac halinde kiraci cikalir gibi birsey varmis sanirim,belki de oglu hic evlenmicek bizi cikartiyor daha yuksek kiradan baskasina vericek bilemiyorum biz bu eve girerken adamla anlasip indirim yaptirmistik ilk 5 ayi pesin odeyerek sonradan zam yaptı bisi diyemedik.Ilanda istedigi parayı almaya basladi bizden.Faturalar bizim adimiza kendi uzerimize almistik.
Hangi sehirdesiniz ? Ne kadar kira ödüyorsunuz ? Bence uğraşmaz zaten kontratiniz hazirana dekmis.siz de dava açarım dersiniz, bir avukata sormak lazım aslında. Ay ben sınır oldum ev sahibine, pis adam.

annladım
whistling.gif

Ben olsam haziran a kadar çıkmam. Çıkarkende duvar kağıtlarını yırtar, silikonları çıkartır, lavabolarıda sökerdim. Madem onlar size hiç bir konuda kolaylık sağlamadı sizde onlara sağlamayın..

Hangi sehirdesiniz ? Ne kadar kira ödüyorsunuz ? Bence uğraşmaz zaten kontratiniz hazirana dekmis.siz de dava açarım dersiniz, bir avukata sormak lazım aslında. Ay ben sınır oldum ev sahibine, pis adam.
İstanbul'da 2200tl ödüyoruz su an.Bende cok sinir oldum sinirimden ağladım yani.Eşim uğraşmaya değmez alsın evini...çıkar gider daha iyi bir yer buluruz diyip beni rahatlatmaya çalışıyor ama Insan alıştığı yeri de birakmak istemiyor o kadar özendik bu yapilacak sey mi simdi pis herif.

Ben olsam haziran a kadar çıkmam. Çıkarkende duvar kağıtlarını yırtar, silikonları çıkartır, lavabolarıda sökerdim. Madem onlar size hiç bir konuda kolaylık sağlamadı sizde onlara sağlamayın..
Yaa gercekten onu dusunuyorum su an ama duvarda iz kalir mi kagitlari soksem?yada nasil sökülür bunlar bi solusyonu falan mi var acaba.eger varsa sökücem aynen iade edicem evini o pütürcüklü duvarlarını:)

Manolya, senin esin cok yumusak huylu bir insan sanirim. Olmadi babanizi falan muhatap edin. Cikacaksaniz da son iki kirayi masrafa saysin, yoksa cikmayiz diye tutturun, ki kolay degildir kiraci cikartmak oyle.

Tarabyanin neresinde merak ettim, sahil manzarasi mi var?

Yaa gercekten onu dusunuyorum su an ama duvarda iz kalir mi kagitlari soksem?yada nasil sökülür bunlar bi solusyonu falan mi var acaba.eger varsa sökücem aynen iade edicem evini o pütürcüklü duvarlarını:)
Maket bıçağıyla çizin. Sonra çekip kopartın. Tekrar kullanamayacakları bi hale getirin. Musluklara da tuz ruhu dökün parlaklığı gitsin, kararsın.. silikonları da kopartın..

Ayy ne kadar kötüyüm :KK14:

İstanbul'da 2200tl ödüyoruz su an.Bende cok sinir oldum sinirimden ağladım yani.Eşim uğraşmaya değmez alsın evini...çıkar gider daha iyi bir yer buluruz diyip beni rahatlatmaya çalışıyor ama Insan alıştığı yeri de birakmak istemiyor o kadar özendik bu yapilacak sey mi simdi pis herif.
Kiraya gel :oha: asla asla vermeyin ya o parayı. iki aile geçinir o parayla. Son ay vermeyin bence. Adam dava açsa daha fazla para gitmez mı ,ben olsam uğraşmam paramı alicam diye. Diğer bir seçenek de yaptıklarınızı eskisinden beter hale getirmek.:hamarat:

Manolya, senin esin cok yumusak huylu bir insan sanirim. Olmadi babanizi falan muhatap edin. Cikacaksaniz da son iki kirayi masrafa saysin, yoksa cikmayiz diye tutturun, ki kolay degildir kiraci cikartmak oyle.

Tarabyanin neresinde merak ettim, sahil manzarasi mi var?
Yaa yüz göz olmak mı istemiyor bisi mi diyemiyorum orasini bende anlamadim acikcasi.Adama konusuruz yarin demiş bana dese bunu ben adama soylenirdim olur mu boyle sey vs diye..Ben esime dedim boyle uapalim ya adamin ogullari pisliktir belki gelir arabayi cizerler,lastiklerini keserler huzur vermezler gibi senaryolar yaziyo benimkide:))Tarabyada tam kardidan 3.kopruyu goruyor deniz lebi derya oyle soyliyim zaten biz manzarasina vurulduk yoksa apartman berbat dis cephesi bile kotu.evin icinide kagitlarla adam ettik susledik..

Maket bıçağıyla çizin. Sonra çekip kopartın. Tekrar kullanamayacakları bi hale getirin. Musluklara da tuz ruhu dökün parlaklığı gitsin, kararsın.. silikonları da kopartın..

Ayy ne kadar kötüyüm :KK14:
Hahah yapicam tuz ruhu olayini da duvar kagitlarini nasil sokucem bu adam duvarlarim mahvolmus depositoyu vermiyorum derse diye korkuyorum

Kiraya gel :oha: asla asla vermeyin ya o parayı. iki aile geçinir o parayla. Son ay vermeyin bence. Adam dava açsa daha fazla para gitmez mı ,ben olsam uğraşmam paramı alicam diye. Diğer bir seçenek de yaptıklarınızı eskisinden beter hale getirmek.:hamarat:
Aynen daha fazla para gitmesin diye bisi yapamiyoruz sonucta dava da para gerektiriyor,yaptiklarimi geri cikarticam zaten su an kendime.gelmeye basladim soktan ciktim sogudum evden birden emanet gibi hissediyorum şimdiden.

Bizim manyak ev sahibi gibi.. Taşındık, taşınırken de biz burada ev alana kadar 3-4-5 sene kadar olabilir oturacagiz dedik.. 6 ay sonra aradi, çıkar mısınız ben kendim tasinicam dedi. Saka gibi. Eşim de bu ongorulemez bi durum değil ki, sizin aklınızda böyle bi sey varken birkac aylik kira için bize mi kiraladiniz? Biz nakliye, emlakçı parası, depozito veriyoruz. Yaklaşık 5 bin lira. Bunu karşılayacak misiniz dedi, adam kem kum etti. Ama surekli arayip taciz etti ne zaman çıkacaksınız diye. Biktirdi lamet ettirdi bizi. Bu sefer eşim kontrat senelik, bir seneyi dolduracağız dedi. Evet tam bir sene oturduk orda. Ama adam zehretti o ayları bize. Ettiği kadar bulsun. Ordan çıkmak icin ev aradık zar zor bulduk. Burdan da cikicaz maalesef, bir sene sonra ev sahibi geri tasinacakmis buraya. Kader mi nedir bu???

Senelik hakkınızı kullanın. Ama inş Allah kapı açar çok daha iyi bi ev bulursunuz. İstanbul da kentsel donusum yavaşladı. Yazin kiralar daha yüksekti. Suan makul seviyelerde..

Bi de tavsiye biz öyle yaptık. Son kirayı vermeyin, depozitoya saysin. Evi nasıl aldıysanız öyle bırakın. El el baş baş. Alacak verecek olmaz.

Son düzenleme:
Dava mantıklı deil..zaten ahim sahim bi ev değilmiş. İlk eviniz old için öyle bağlandiniz. Çok daha iyisini bulursunuz.. hem sözleşme senelik.

Bizim manyak ev sahibi gibi.. taşındık taşınırken de biz burada ev alana kadar 3-4-5 sene kadar olabilir oturacagiz dedik.. 6 ay sonta aradi, çıkar mısınız ben kendim tasinicam dedi. şaka gibi. eşim de bu ongorulemez bi durum değil ki, sizin aklınızda böyle bi sey varken birkac aylik kira için bize mi kiraladiniz? biz nakliye, emlakçı parası, depozoto veriyoruz. yaklaşık 5 bin lira. bunu karşılayacak misiniz dedi.. adam kem kum etti. surekli arayip taciz etti. ne zaman çıkacaksınız diye. bu sefer eşim kontrat senelik, bir seneyi dolduracağız dedi. evey tam bir sene oturduk. Ama adam zehretti hayatı, surekli taciz etti huzursuz etti. ettiği kadar bulsun. ordan çıktık ev aradık zar zor bulduk. burdan da cikicaz maalesef, bir sene sonra ev sahibi geri tasinacakmis buraya. kader mi nedir bu???

senelik hakkınızı kullanın. ama inş Allah kapı açar çok daha iyi bi ev bulursunuz. İstanbul da kentsel donusum yavaşladı. yazin kiralar daha yüksekti. suan makul seviyelerde..

Bi de tavsiye biz öyle yaptık. Son kirayı vermeyin, depozitoya saysin. evi nasıl aldıysanız öyle bırakın. El el baş baş. Alacak verecek olmaz.
Aynı şeyleri yaziyoruz su an adama camlardan su geliyo dedik bize çıkın oglum oturacak dedi şok olduk,bilerek simdiden soyluyor ki zorluk çıkarmayalım son zamanlar diye.Haklisiniz herseyi eski haline ceviricem haketmiyor hatta biz bu eve ankastre yeri yoktu mobilyaci cagirip ankastre modülü bile yaptirmistik onuda balyozla kiricam birakmicam giderken o ankastre firin yerini birakariz diye konusuyorduk esimle hic bir seyi haketmiyor bu adam resmen ortada birakti bizi.

Yaa yüz göz olmak mı istemiyor bisi mi diyemiyorum orasini bende anlamadim acikcasi.Adama konusuruz yarin demiş bana dese bunu ben adama soylenirdim olur mu boyle sey vs diye..Ben esime dedim boyle uapalim ya adamin ogullari pisliktir belki gelir arabayi cizerler,lastiklerini keserler huzur vermezler gibi senaryolar yaziyo benimkide:))Tarabyada tam kardidan 3.kopruyu goruyor deniz lebi derya oyle soyliyim zaten biz manzarasina vurulduk yoksa apartman berbat dis cephesi bile kotu.evin icinide kagitlarla adam ettik susledik..
:)) mulayim, medeni, civil civil genc bir cift canlandi gozumde, ama malesef bazilarina anlayacagi dilden konusmak gerekiyor. Son 2 kirayi geciktirin, ve cikarkende bize yillarca oturacagimizin sozunu veren sendin, ona gore masraf yaptik; kiraya say yoksa cikmiyoruz diyin. Adam hic bir sozunu tutmamis bir yuzsuz, hakkinizi birakmayin, 4000 bin az para degil.

Bu kadar kötü durumda eve 2200 mu istedi.. çok iyi bir muhit falan sanırım..

Kontrat bitmeden çıkarıyorsa taşınma masrafini son kira bedeli olarak isteyin bence..

Back