Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Bana mı sordunuz der mi cidden ya

E der tabii. Adamın mülkü. Ne ev sahipleri var, doğalgaz çektirtmiyor. Bizim öyleydi küçükken, bütün apartman doğalgaza geçti, bizim ev sahibi izin vermiyor! Üç yıl oturduk orada, babacığım elinde japon sobasıyla gezdi oda oda. Görümcemin oğlu ameliyat oldu dizinden, bütün bacak komple alçıda. Tuvaletleri alaturka, çocuk dizini bükemiyor. Yalvarmış ev sahibine klozet yaptırayım diye, ev sahibi kabul etmemiş. Sandalyeye oturttum kovaya yaptırdım da kovadan döktüm diye anlatıyor kadın. Millet dokundurtmuyor evine. Burada da ev sahibi hesap sorar gibime geliyor. Zaten niye elin evine bu kadar masraf yapmışlar anlamadım doğrusu.

Hiç ilgilenmedi ki biz defalarca aradik yeri geldi acmadi yeri geldi tamam hallederiz dedi baktik olmuyor biz yaptirdik mecbur bıraktı bizi..

Kusura bakma ama ev sahibi sizi saf bulmuş ne sorun varsa size havale etmiş siz orada kiracısınız ne demeye bu kadar masraf ettiniz birgün çıkıp gideceğiniz eve anlamadım
Dediğim gibi biz senelerce oturucaz diye konuştuk adam bize cocuklariniz insallah bu evde dogar buyur diger dairelerde bizim herkes burada 10 yildir oturuyor birbirimizden memnun kalacagimiza eminim dedi evi tutarken bizde ilk evimiz gelenler güzel gorsun diye duvarlari kagit yaptik ama diger masrafları ev sahibi hic ilgilenmedi mecbur birakti bizi hatta 20tlik sey yaptiriverin ne olacak diye laf etti esime esimde o gunden sonra bi daha tamah etmem bu adamin biseyine dedi..

Onca masrafi kiradan düştünüz mü ? Düsmediyseniz ben olsam son iki ayın kirasini vermem. Hiç olmazsa son ayin kirasını vermem ki onca masrafa değsin .

kiraci oldugunuz eve bu kadar neden masraf yaptiniz kirasi cok mu ucuzdu baska ev yokmuydu eger degilse

Akan kokan eve mi 2000? Sirf muhit icin mi bu cile?

Hem para göz hem pişkinmiş

Kabul etmeme gibi bir hakki yok ki. İtiraz ederse deyin ki, avukatinla gorus elinden geleni yap deyin. O sirada kiranizi duzenli odeyin. Onun rizasina kalacak bisey degil yani.
Hep kirayi düzenli oduyoruz,apartman adama ait bula bula bizi mi buldu cikarticak anlamiyorum dusundukce sinirleniyorum,biz masraflari düs desek bile düşmez bu adam eminim.Alt katta oglu oturuyormus bizim oturdugumuz daireyide 2. Ogluna verecekmis oyle demis madem oyleydi bastan deseydi yani ne kadar adi biriymis ya...yepyeni esyalarim mahvolucak yine kiraya cikicam..Biz bir kac yil para biriktirio oyle ev alir cikariz diye dusunurken simdi birikimizden ev nakliyesine aktaricaz yine kira.Kafayi yicem..

Bizi 8 ayda çıkaracağını bilseydik bırakın yapmayı tutmazdik bile..kendi ellerimizle balkonlarını bile boyadık boyalar fircalar alip....

Ben anlayamadım "haziran 2015'te tuttuk" diyorsunuz, sonra "8 ayda çıkaracağını bilseydik tutmazdık" diyorsunız. 1,5 yıldır bu evde oturuyor olmanız lazım. Tarihleri mi yanlış yazdınız acaba?

kontrat şu durumda haziran 2017ye kadar geçerli. öyle hadi çıkın demekle sizi çıkaramaz. en az 5 ayınız var yani.

yalnız kiracı olduğunuz eve neden masraf yaptınız o kadar anlamadım. o sizin hatanız.

bir de söylemeden edemiycem 1,5 yıllık evlilik nasıl yeni oluyo

Evi tuttuk ama hemen oturamadik 8 ay once yerlestik esimin isi dolayisiyla ancak yerlesebildik.o arada bu oturdugumuz evi duzenledik vs.

Haha yaa ben hala yeni gibi hissediyorum,herkeste yebi gelin muhabbeti yapınca:))Dogru pek de yeni sayilmam artik:)Ya ev sahibi bize baya baya uzun sureli kalacagiz gibi konusunca biz de özendik eve nerden bilebilirdim boyle olacagini bilsem tutmazdim bile.guzel olsun guzel gorunsun istedim gelenler güzel evleri desin istedim acikcasi

Adama bunu desek bana mi sordunuz der diye korkuyorum o yuzden demedik adama boyle bisi.ki bence der paragöz.
Demeyin siz de. O size böyle bir şey dedi mı evi tutarken. Çocuğu uzaydan gelmedi sonuçta, önceden diyebilirdi ,oğlum girebilir eve diye. Bir de ev sahibi öder evin masraflarini ya da kiradan düşer. Sizinki çok uyanikmis. Siz de aynı şekilde karşılık verin.bence nişana kalmadan çıkın ama çıkarken son ayin kirasını vermeyin. Oyalayin biraz, çıktıktan sonra eve yaptığımız masrafa say dersiniz , faturalar onun adinaysa son ay onları da ödemeyin. Bir nebze olsun ettiğiniz masraflara denk düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…