Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Çıkmayın gününüz doluncaya kadar. Terbiyesiz adam taşınmak kolaymı madem oğlu evlenecek baştan konussaydı.

Çıkmayın gününüz doluncaya kadar. Terbiyesiz adam taşınmak kolaymı madem oğlu evlenecek baştan konussaydı.
Evet işte!!Bunu baştan deseydi hiç tutmazdık,bize hayırlı olsun insallah çocuklarınızda bu evde olur gibi seyler bile soyledi,1 gün kirasını geciktirmedik evini kendi evim gibi benimsedim...

Doğru diyosunuz başta duyduğumda çok sinirlendim huzur bulmasınlar dedim ama yinede 8 ayda resmen kovuluyoruz...

Ev sahibi gibi masraf etmişsiniz, bence değmezdi. O masrafları düşmeye kalksanız bana mı sordun da yaptırdın diyecek. Hatta duvar kağıdı yaptırdığınız için suçlu bile çıkarsınız. Keşke nasılsa öyle otursaydınız da masraf etmeseydiniz. Kendi mülkünüz gibi davranmışsınız resmen.

Dedim eşime,yüz göz olmayalım şerefsiz boşver diyo..

bak canım eğer sen sözleşme bitmeden atıyorum 3 ay önce evden çıkacak olsaydın ev sahibinin 3 aylık kirasını karşılamak zorundaydın. Şimdi aynı şey sizin için geçerli. Siz zarara uğrayacaksınız...

Bana mı sordunuz der mi cidden ya

Hazxiran 2017 ye kadar oturabilirsiniz ,kisin evler daha ucuz ,
Once depozitinizi isteyin son ay icin kira odemeyin ,durumumuz musait degil ,
Yoksa kontrat bitimine kadar oturuz diyip ,
Evi oylke bosaltin ,
Ev sahibi kardesimede aynisini yapti ,onlar evden cikti ,oglu tasindi ,kentsel donusumde yilkildi oglu 2 ay oturabildi ,
Kafaniza takmayin ,cikarlarinizi koruyun sadece

Evet her türlü zarardayız ki cok masraf olacak bize bu taşınma bizde ev almak icin para biriktiriyorduk ama bi ev parasida 8 ayda birikmiyor,ev sahibi de gidin diyor ve hiç bir seye karismiyor

Bizi 8 ayda çıkaracağını bilseydik bırakın yapmayı tutmazdik bile..kendi ellerimizle balkonlarını bile boyadık boyalar fircalar alip....

esimde ev sahibine soylemeden banyoyu falan yaptırmıstı evlenmeye yakın adam eve gelip bakmadı bile direkt kiradan dusurttu bu zaman da iyi ev sahibi bulunca insan evden cıkmak istemiyor sizinki sorunlu biriymis bence sizin icin daha hayırlı olur cıkmanız yaptırdıgınız masrafları odemesi lazımdı neticede kendi evi yenileniyor vermiyorsa eski haline ne kdr getirebiliyorsanız oyle bırakın

Kusura bakma ama ev sahibi sizi saf bulmuş ne sorun varsa size havale etmiş siz orada kiracısınız ne demeye bu kadar masraf ettiniz birgün çıkıp gideceğiniz eve anlamadım

Bana mı sordunuz der mi cidden ya

E der tabii. Adamın mülkü. Ne ev sahipleri var, doğalgaz çektirtmiyor. Bizim öyleydi küçükken, bütün apartman doğalgaza geçti, bizim ev sahibi izin vermiyor! Üç yıl oturduk orada, babacığım elinde japon sobasıyla gezdi oda oda. Görümcemin oğlu ameliyat oldu dizinden, bütün bacak komple alçıda. Tuvaletleri alaturka, çocuk dizini bükemiyor. Yalvarmış ev sahibine klozet yaptırayım diye, ev sahibi kabul etmemiş. Sandalyeye oturttum kovaya yaptırdım da kovadan döktüm diye anlatıyor kadın. Millet dokundurtmuyor evine. Burada da ev sahibi hesap sorar gibime geliyor. Zaten niye elin evine bu kadar masraf yapmışlar anlamadım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…