Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Çift olarak duş almış olunca bence çok zevkli. Ama istemiyorsanız zorla yapılacak birşey de değil,kusabilirsiniz bile:ıslık:
Ver gazı sen de 🤣🤣🤣 oral deyince ağıza boşalmak şart değil bence ya, o kısma gelirse pek çok kadın kusabilir. Oyunun bir parçası haline getirip finali pekala başka bir pozisyonda yapabilirler. Ben şahsen adet döneminde değilsem sadece oralla rahatlatmayı asla düşünmem, o zaman ben eksik kalıyorum çünkü

aldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
olmaz.
olursa (söyleyeceklerim ağır olur) çok yanlış bir insanmış o zaman öyle deyim.
cinsellikte bir şey bir tarafı mutlu edecek ama diğer tarafı rahatsız edecekse olmaz öyle şey.
Siz kesinlikle istemiyorsanız yapmayın, ama ben rahatsızlığımı yenmek istiyorum o da daha mutlu olsun ben de rahatsız olmadan yapmak istiyorum diyorsanız, belki duştayken, banyodayken filan deneyebilirsiniz.

Yatakta karşılıklı istekler karşılanmıyorsa evlilikte sıkıntı çıkar muhakkak. Bir tolere edilebilecek istekler var ki oral seks bunlardan biri bir de tolere edilemeyecek istekler var bunlara kesin bir dille hayır deriz.

O size yapıyor mu peki?

Bence bir dene ama dişlerini kullan, canı acısın. Daha da demez :halay:
Ayrıca en tiksindigim şey yatak odasında geçmişteki insanların konusunu açmaktır. Nikahlı karısına ne eski sevgililerinin oralindan? Densiz, terbiyesiz bir kocan var🤬
Allah sabır versin
Bunu dese ağzını yırtarım onlardan birini al derdim.. gerizekalı mı ne banane senin geçmişte kimle ne yaptığından

Ver gazı sen de 🤣🤣🤣 oral deyince ağıza boşalmak şart değil bence ya, o kısma gelirse pek çok kadın kusabilir. Oyunun bir parçası haline getirip finali pekala başka bir pozisyonda yapabilirler. Ben şahsen adet döneminde değilsem sadece oralla rahatlatmayı asla düşünmem, o zaman ben eksik kalıyorum çünkü
Ateşe bir odun da ben atayım dedim:dondurma::KK53: yok alışkın olmayanlara yada tiksinc bulanlara boşalma da şart değil,ağzına aldığı an kusabilir. Ben oralı ilişkinin ortalarında seviyorum,şöyle yarım saat oynasmisim artık helva kivamindayim sonra birkaç fırça darbesi ve final soundtrack:KK8::KK71::KK59:

Ateşe bir odun da ben atayım dedim:dondurma::KK53: yok alışkın olmayanlara yada tiksinc bulanlara boşalma da şart değil,ağzına aldığı an kusabilir. Ben oralı ilişkinin ortalarında seviyorum,şöyle yarım saat oynasmisim artık helva kivamindayim sonra birkaç fırça darbesi ve final soundtrack:KK8::KK71::KK59:
🤣🤣🤣🤣 üslubun beni benden alıyor vallahi

ver odunu 🤣🤣🤣

tiksiniyorsa her koşulda kusar evet. Alışmak için zaman lazım, hemen her şeyi yapacak kapasiteye çıkmıyor insan

ver odunu 🤣🤣🤣

tiksiniyorsa her koşulda kusar evet. Alışmak için zaman lazım, hemen her şeyi yapacak kapasiteye çıkmıyor insan
Zemheri sen misin :KK53: nick mi değiştin yoksa tesadüf mü 🤔😁

Zemheri sen misin :KK53: nick mi değiştin yoksa tesadüf mü 🤔😁
Cümle aleme duyurdum sen kaçırdın mı kız 😘 nereden tanıdın böyle bir anda.

Eşim nickimi görünce tedbir almak istedim, değiştirdim. Burayı çözüp de bu kadar üyenin içinde beni bulması zor ama risk almaya değmezdi

Ben kendimden bahsedeyim eşim bana hiç midesi bulanmadan zevkle oral yapardi bende istememe rağmen zevk suyu midemi bulandiriyordu oral yaparken yutkunmuyordum ağzımda tükürük toplayıp tukurdukten sonra devam ediyordum bu zamana kadar ağzıma boşalmadi oral demek ağza bosalmak demek değil sonra sonra derken alıştım şimdi çok istekli şekilde yapıyorum artık tukurmuyorum yutkunabiliyorum :KK53: reglken genellikle oral yaparım eşime :KK8: ama siz yapmak isteyip yapamıyorsaniz öperek başlayabilirsiniz ama hiç istemiyorsaniz yapmayın derim ayrıca eşim bana eski sevgililerini örnek verseydi oral yapmazdım ayy orayı okuyunca deli oldum

ver odunu 🤣🤣🤣

Kendim gibi alaylı sanmamaliyim,oh nöö:KK53: ama konu sahibinin oral seksten önce başka bir sorunu var, esinin eski sevgilileriyle yaşadıklarını karısına anlatması.. herşeyden soğutur insani:işsiz:

Cümle aleme duyurdum sen kaçırdın mı kız 😘 nereden tanıdın böyle bir anda.

Eşim nickimi görünce tedbir almak istedim, değiştirdim. Burayı çözüp de bu kadar üyenin içinde beni bulması zor ama risk almaya değmezdi
Tabi ki yorumlardan tanıdım seni uzun zamandır da yoktun 😁😁😁😁😁 demek ki nickten dolayiyms

diğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
denedniz mi? denemeden kesin hukum vermeyin guzel temızlesin bakalm belkı farklı hıssedersınz. illa yapmam dıyorsanız bu sebeple aldatmak olmaz tbıkı daha nelet yani.

Kadına oral yapmazlar ama kendilerine oral yapılmasını isterler. Çoğu erkek böyle istemiyorsanız yapmayın başka tatmin şekilleri var. Ben bir karar aldım bana oral yapmayana bende yapmayacağım zaten mide bulandırıyor filmlerde kadınlar nasıl yapıyor hayret.

Kendim gibi alaylı sanmamaliyim,oh nöö:KK53: ama konu sahibinin oral seksten önce başka bir sorunu var, esinin eski sevgilileriyle yaşadıklarını karısına anlatması.. herşeyden soğutur insani:işsiz:
Eski sevgiliyle kıyaslanmak gerçekten kötü, adam buradan sopayı hakediyor, yapacağın varsa da bunu duyunca yapmayacağın tutar. Anlamıyorum bu adamları, karısı kıyaslasa boşamaya kalkar ama kendi anlatıyor.
Bir de yetersiz adamların savunması var ya "eski sevgililerimi çok mutlu ediyordum, sorun sende" diye. Külahıma anlat sen onu 🤮
Sadece bu yorum yetti bana 😁😁
Ne geyik dönmüştü o konuda 😁 buradayım canım, işe başladım eskisi gibi giremiyorum ama eksik de kalmıyorum

yaa kızlar nolur yanlış anlamayın ama oral dan gerçekten zevk alan var mı yaa :) tabiki zevk meselesi ama bilmiyorum bana hiç cazip gelmiyor . evet eşler istiyor ama bne hoşuma gitmeyen şeyi neden yapayım ? arada benim eşimde dile getiriyor reddediyorum . tmm mutlu olsunlarda yani onlar mutlu olsun diye biz neden tiksinelim. bir kere diye başlar sonra hep istenir

X