Yeni evliyim daha ikinci haftadan eşim bana rahatsız olacağım bir konu hakkında yalan söyledi?

Ben de bunu sordum ona ve bana cevabı erkekle kadın bir değil sen yapamazsın oldu. Onun arkadaşı iyi niyetli davranıp bırakmış işe sadece

Bu lafı dedıyse durum farklı.
Esınız kendıne müslüman.

Bence yalanın bahanesi olmaz .Yanlış bir durumda tabi ki tepki verirsiniz bu onun yalan söyleyeceği anlamına gelmiyor .Madem kadınla gitmeyi göze aldıysa size bunu söylemeliydi. Ay bu erkekler hep mi aynı ya valla nelerle uğraşıyoruz. Hem sorun yaratırlar hem tepki veriyoruz diye suçlu oluruz .Eşiniz haksız ve sürekli gizleyecek bir şeyleri

Başlıkta yazmışsınız. Rahatsız olacağım bir konuda yalan söyledi demişsiniz. Konu bu aslında. Bence siz kıskanç birisiniz ve eşiniz o nedenle yalan söylemiş. Tabi ki bu yalanını haklı çıkarmaz yanlış yapmış. Siz de biraz törpülenin kıskançlık konusunda. Çalışan insanlar kadın erkek işe de gidebilir birlikte seminere de gidebilir. Benim işim mesela erkek işçilerle gece yarısı bile araziye gitmemi gerektiren bir iş. Eşim ne diyecek gitme mi? Bu tip kıskançlıklara anlam veremiyorum ben mantığım almıyor

Bir insanı (kesinlikle zararsızsa) psikolojisi yüzünden yalana reva görmek de hatalı. İş arkadaşınız iyi bir koca olsaydı, karısının bu şekilde görülmesine izin vermezdi.
Herkes yetişkin, kimseyi yalana iten yok. Hele de bir erkeği. İsterse ayrılır. Yalana reva görüp de kalmak lütuf değil.

Yalan ağzına yuva yapmış. Sizin yuvadan bir hayır çıkmaz.

Kafese sokmakla ne alakası var, evli ve bekar insan arasında fark vardır hani. O mesafe kurulmalıdır. Sonra kimlerin kimlerle ne haltlar yediğini duyuyoruz, görüyoruz değil mi?
15 dakika arabada yan yana oturdu diye kocam bir haltlar yiyecekse ohooo...
Kocam arabaya binmese de başka yerlerde de haltlar yer diye düşünürüm ben.

Kafese sokmakla ne alakası var, evli ve bekar insan arasında fark vardır hani. O mesafe kurulmalıdır. Sonra kimlerin kimlerle ne haltlar yediğini duyuyoruz, görüyoruz değil mi?
ne alaka bahsettigin kavga sebebi daha evli bile değilken birinin ona reels atmasi. ki flort ettigin biri degilse arkadas arkadastir. bekar da olsa evli de olsa sohbet edebilirsin onla ilgili bir reels gorduysen gönderilsin. buna bile kafayi takan kiskanc birinin iste hayatindaki kisi böyle her seyi gizler.
adam işe baska birinin arabasiyla gitmis "ben hep sordum erkek arkadas dedi bana yalan soyledi" diyorsun.. allahim, hep neden soruyorsun ki? sana ne nasil gidecekse bir yolunu bulur koca adam. darlayacak - kendine yalan soyletecek kadar didiklemenin alemi ne?
sen böyle sıkarak kendine baglatmiyorsun, yalan soylemesine zemin hazirliyorsun adamin. böyle böyle her seyi gizleyecek iste senden..yine arabasina bindikten sonra dayanamamis soylemis.
aadami buna bile pişman edersen bundan sonra bazi seyleri sonradan da söylemez.
bir sal adami, bu ne ya

Ben de bunu sordum ona ve bana cevabı erkekle kadın bir değil sen yapamazsın oldu. Onun arkadaşı iyi niyetli davranıp bırakmış işe sadece
iyi onu bırakan kadin or.pu o zaman ki adamı arabasına almis.
son yazdigim yorum iptal, siz tencere kapaksjniz bu adami bir saniye gozunun önünden ayırma çünkü zihniyeti iğrenç. ilk firsatta seni aldatır

İş arkadaşım mecburiyetten söyledi eşi yıllar önce onunla tanışmadığı zaman attığım bir fotoğraftan rahatsız olmuş ve tartışmışlar bunun üstüne iş arkadaşım mahçup bir şekilde fotoğrafı kaldırmamı rica etti fotoğrafta 3 kişiydik ve iş ile ilgili bir fotoğraftı. Yani arkadaşım gelip eşini kötülemedi ben az çok tahmin ettiğim için bu cümleyi kurdum ve hatta kendini kötü hissetmesin diye bende bazen eşime böyle şeyler yapıyorum kadinlar olarak bazen yapıyoruz vs dedim ama işin özünde böyle düşünmüyorum eşime hiç böyle şeyler yapmam. Düğünlerine de eşimle gittim ayrıca hamileyim kıskanılacak bir durumda değilim hamile birinden de kıskanmak zordur diye düşünüyorum Böyle olunca ne arkadaşım zorluk yaşasın istedim ne kendime kötü enerji çekip kavgaya sebep veren insan olmak istedim

Eşiniz böyle düşünüyorsa az bile yapmışsınız daha çok yapın empati yapa yapa hayatı öğrensin. Yorumumu size hak verir şekilde değiştiriyorum küçük detaylar büyük farklar yaratıyor

İşte sizi gerici görüp, adamı normal sanıyorlar. Bu detayları konunun başına yazın ki yorumlar ona göre olsun. Allah sabır versin size. Umarım çocuk düşünmüyorsunuzdur.

Böyle konuları okuyunca okuldaki erkek arkadaslarimdan nefret edesim geliyor. Ayyy ne bulunmaz kocalariniz var. Korkmuş adam demek ki size söyleyememiş.

yalan söylemesi ayrı tabi ne olursa olsun yalan soylememiydi.

"Ben istediğimi yaparım, sen kadınsın, yapamazsın" düşüncesindeki bir adamla evlisiniz. Yanlış bir evlilik olmuş. Bu zihniyetteki adamla evlilik, ancak onun kalıbına girer/uyarsanız yürür, yoksa eninde sonunda boşanırsınız. Çok uzun süre çocuk düşünmeyin derim, belli ki "erkekle kadın aynı değil, sen yapamazsın" kısımları sizin için pek sorun değil şuan...

Ne oluyor ki arkadasıyla işe gitmısse ve kadın evlıyse. İş yerlerınde böyle şeyler normal. O zaman adam calısmasın mı? Evlı olunca kadın kocana yazmış mı oluyo? Ne kadar ayıp şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…