Yeni evliyim daha ikinci haftadan eşim bana rahatsız olacağım bir konu hakkında yalan söyledi?

Yalan söylemesi hiç hoş olmamış tabi ki ama belki söylese göstereceğiniz tepkiden çekinmiştir.Sizin konunuz altında şunu da söylemek istiyorum geçen gün bir konu daha vardı 7 yıldır işe ki iş yerim bir köy erkek arakadaşlarla gidip geliyorum kimse kimseye göz koymadı
Anlıyorum ama ben ilk tanıştığımızda da söylemiştim yalanı sevmiyorum sakın bana yalan söyleme diye. Ben de iş yerinde erkeklerle çalışıyorum insanın içinde olmadıktan sonra hiç kimse bir şey yapamaz. Ama benim güvenim sarsıldı zamanla bazı şeyler düzelecek dedikten sonra ufak tefek pürüzler çıkıyor ve gözüme çok batıyor bunlar

Kadınla gitseydi ve size açıkça şu kadınla gidicem deseydi ya da gittim deseydi gerçekten hiçbir sorun çıkartmaz mıydınız?
Belki ne alaka der tartışırdık ama durumu göz önüne getirir anlardım. Olay gerçekleştikten sonra söylemenin anlamı yok ki ben gitmeden birkaç gün öncesinde sordum kaç kere ama günlerce kandırdı beni

Anlıyorum ama ben ilk tanıştığımızda da söylemiştim yalanı sevmiyorum sakın bana yalan söyleme diye. Ben de iş yerinde erkeklerle çalışıyorum insanın içinde olmadıktan sonra hiç kimse bir şey yapamaz. Ama benim güvenim sarsıldı zamanla bazı şeyler düzelecek dedikten sonra ufak tefek pürüzler çıkıyor ve gözüme çok batıyor bunlar
Eşinizin yalan söylemesinden çok bir kadınla 15 dakika yıl gitmesine daha çok takılmış gibisiniz.Baştan söyleseydi taksi ile git derdim diyorsunuz .Neden?İş arkadaşı ile gidince ne oluyor? 15 dakikalık yol için bile güvenmediğiniz bir insanla neden evlendiniz?

Belki ne alaka der tartışırdık ama durumu göz önüne getirir anlardım. Olay gerçekleştikten sonra söylemenin anlamı yok ki ben gitmeden birkaç gün öncesinde sordum kaç kere ama günlerce kandırdı beni
Valla kusura bakmayın ama hiç haklı değilsiniz. Tartışırdık dediğiniz olay çok saçma. Adam ne yapsın huyunuzu biliyormuş yalan söylemiş. Ha hatalı mı hatalı yalan her şartta kötüdür. Ama burda tek hatalı olan eşiniz değil. 15 dklık yolu kadın iş arkadaşıyla gidiyor diye tartışırdır diyebiliyorsanız sizde de sorun vardır

İkili ilişkilerde her zaman sorunlar olur konuşup aşılır yani napalım bak bana tombişim diye bugün eşim bana laf söyledi bende balık etliyim dedim tom balığı dedi güldü şimdi ben bunu kaldıramam aşırı üzülürüm biliyor ama takmıyormuş gibi yapıyorum şuan o kuduruyor 🤣🤣 ters köşe yap bazen iyi gelir 🥸
Ben öyle ters köşe yapamıyorum işte. Aklıma geliyor aniden, sanırım sevdiğim için onu fazla hayatımın merkezine koydum. Eğer onu koyduğum yerden çekersem ilişkimiz çok farklı bir boyuta girer, ben biliyorum kendimi asla umursamam onu o zaman. Önceliğim hep kendim olurum, böyle yapmak istemiyorum

Valla kusura bakmayın ama hiç haklı değilsiniz. Tartışırdık dediğiniz olay çok saçma. Adam ne yapsın huyunuzu biliyormuş yalan söylemiş. Ha hatalı mı hatalı yalan her şartta kötüdür. Ama burda tek hatalı olan eşiniz değil. 15 dklık yolu kadın iş arkadaşıyla gidiyor diye tartışırdır diyebiliyorsanız sizde de sorun vardır
Yaaa ben yeni evli biriyim. İkinci haftadan böyle bir konuda yalan hoş mu? Ki biz farklı şehirlerde yaşıyoruz, aynı şehirde iş durumumuz hala ayarlanmadı

Eşinizin yalan söylemesinden çok bir kadınla 15 dakika yıl gitmesine daha çok takılmış gibisiniz.Baştan söyleseydi taksi ile git derdim diyorsunuz .Neden?İş arkadaşı ile gidince ne oluyor? 15 dakikalık yol için bile güvenmediğiniz bir insanla neden evlendiniz?
Ben yalan söylemesine takıldım, başta bilseydim bu kadar tartışma yaşanmazdı

Yaaa ben yeni evli biriyim. İkinci haftadan böyle bir konuda yalan hoş mu? Ki biz farklı şehirlerde yaşıyoruz, aynı şehirde iş durumumuz hala ayarlanmadı
Bak hala sadece eşinizin yalanına odaklanıyorsunuz maşallah kendinize hiç bakmıyorsunuz. Evet yalan hoş değil ama siz itmişsiniz biraz da. Bunun farkında değil misiniz

Aslında sevgiliyken de iş yerindeki bir kadının buna instagramdan reels videosu attığımı gördüm. O zaman da öncekileri sildiği için tartışmıştık. Benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyor ama aslında öyle değilim onun bazı davranışları benim gözüme battığında tepki vermem rahatsız ediyor.
esinin dostunun attigi reelse bile kavga çıkartmıyorsaniz evet asiri kiskancsiniz. hayatinizdaki insanin boyle basit şeyler icin yalan soylemesi igrenc ama bir dönün de kendinize sorun iki medeni insan gibi bir seyleri benimle paylasabilecegi bir eş miyim diye

Bir iş arkadaşımın eşi bu tarz davranışlar sergiliyor o iş arkadaşıma belki yanlış ama aynen şöyle söyledim benim olduğum yerde olmadığımı vs söyleyebilirsin benim için sorun değil alınmam çünkü eşi sorun çıkarıyor ve aynı iş yerinde çalışıyoruz ister istemez denk geliyoruz. Kısaca yalana itip sonra neden yalan söyledi denilmesini doğru bulmuyorum. Evliliğiniz için bunu eşiniz ile oturun açık açık konuşun yalan olmadığı sürece rahatsız olmayacağınızı vs belirtin ve davranışlarınız da bununla uysun bu durum ancak böyle düzelir

Konu sahibini bilmiyorum, ama aşırı kıskanç bile olsa kocası ona söylemeliydi. Sanki konu sahibi kocasını mi dövecek 🤦🏻‍♀️
Karın aşırı kıskançsa alırsın, terapiste gidersiniz vesaire. Kadının hali yüzünden yalan söylenmesi makul biri olarak görüp geçiştirmezsin.
Alın karşınıza, aç yüreklilikle konuşun. "Bana bunu reva görmen beni üzdü, sana olan saygımın bitmesini istemiyorum, istersen beraber terapiye gidebiliriz..." vesaire. Kocanız da vicdanlı bir adamsa beraber tatlı tatlı terapiye başlarsınız.

calisan biri misiniz bilmiyorum ama bazen kadin erkek is arkadasi birbirini arabayla birakma mecburiyeti olusabiliyot.yani karsi tarafta evliymis bence kiskanc bir yapiniz var ve esinizle 2 haftadir evlisiniz acemisiniz size karsi nasil aciklama yapacagini bilemedigi icin boyle arada kalmis sonradan soylemis.erkekleri cok sıkıştirirsaniz sacmalar.birakin guveniyorsaniz rahat birakin.yani size kadin arkadas birakacak dese sorun cikarmayacak miydiniz bence siz her durumda sıkınti cikaracaktiniz.is hayatinda olur boyle seyler normaldir alisin esinizi destekleyin guvenin

Seni anlıyorum haklısın, iş arkadaşı olan kadınla gitmesi değil de yalan söylemesi güvensizlik oluşturuyor. Keşke yalan söylemeseydi. Bir yalan olunca devamı da gelir düşüncesi kuşku içinde bırakıyor. Umarım aranız düzelir daha çok yeni evlisiniz

Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Eşime karşı güvenim kırıldığı için ilk baştaki gibi hissedemiyorum, seviyorum eşimi ama yaptığı şey beni çok kırdı. Herkesten beklerdim ama onun bana yalan söylemesini asla beklemezdim. Evliliğimizin ikinci haftasında aracı sorunlu olduğu için iş için gideceği yerde de ulaşım problemi olduğu için iş yerinden kadın arkadaşıyla gitmişler işe. O kadında evliymiş ama sormama rağmen günlerce kiminle gideceksin diye erkek arkadaşım diye bana yalan söyledi. Gidip geldikten sonra doğruyu söyledi. Gittiği mesafe araçla 15 dakikalık bir yer, bana başta söyleseydi bu kadar olumsuz düşünmezdim ama o yalandan beri her söylediği şeyin altından yeni bir yalan çıkacakmış gibi hissediyorum ve bu beni yıpratıyor. Kalbimi çok kırdı, daha yeni evliyken böyle bir konuda yalan söylemesi beni aşırı rahatsız etti. Ben kıskanırım diye söylememiş ama sonuç olarak yalan yalandır. Ve ben çok mutsuzum güvenemiyorum ona. Ne yapacağımı şaşırdım
Eğer bu konuda çok fazla sorun çıkarıyorsanız o nedenle söylemiştir. Evet yalan yalandır başka konularda da rahatlıkla yalan söyleyebilir.

Taksiyle gitseydi de bana yalan söylemeseydi. Giden para olsun, evliliğimizin huzurunu kaçırmaya değdi mi sizce
Peki tamam bundan sonra işlerini senin keyfine göre ayarlar adam patronuda öyle diyordu gercekten ne sanıyorsunuz adam çıkıp kusura bakmayın karım rahatsız oluyor bi kadinla 15 dk aynı arabayla gidemem mi :KK70: kısa fıkra mı bu ya :KK70:

bu kadar tartisma yasanmazdi
yani yine yasanirdi😅
evlendik diye eslerinizi kafese sokmaya çalışıyorsunuz . bu normal mi?
Kafese sokmakla ne alakası var, evli ve bekar insan arasında fark vardır hani. O mesafe kurulmalıdır. Sonra kimlerin kimlerle ne haltlar yediğini duyuyoruz, görüyoruz değil mi?

Yani kiskanclik falan deniliyor da ayni seyi siz yapsaydiniz misal erkek is arkadasinizin arabasina bindiginizi soyleseydiniz olay kopar miydi? Ustelik yalan soyleseydiniz kadin arkadas diye, simdi oturup cay mi icerdiniz yoksa ailenizin evinde mi olurdunuz su an?

Peki tamam bundan sonra işlerini senin keyfine göre ayarlar adam patronuda öyle diyordu gercekten ne sanıyorsunuz adam çıkıp kusura bakmayın karım rahatsız oluyor bi kadinla 15 dk aynı arabayla gidemem mi :KK70: kısa fıkra mı bu ya :KK70:
Ortada patron falan yok kamu kurumu çalışanı kendisi. Ben anlatamıyorum kendimi sanırım sorun yeni evliyken daha 10 günlük evliyken bana yalan söylenmesi. Çünkü aynısını ben de ona sordum ben arkadaşımla gitsem sen ne yapardın dedim. Erkekle kadın bir değil sen gidemezsin dedi

Ortada patron falan yok kamu kurumu çalışanı kendisi. Ben anlatamıyorum kendimi sanırım sorun yeni evliyken daha 10 günlük evliyken bana yalan söylenmesi. Çünkü aynısını ben de ona sordum ben arkadaşımla gitsem sen ne yapardın dedim. Erkekle kadın bir değil sen gidemezsin dedi
Bence başka sorunlarınız var

X